FORUM - Web magazin KOMUNISTI
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Sedi kec ! Tomislave Nikolicu !

Strana 7 od 9 Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Sledeći

Ići dole

Sedi kec ! Tomislave Nikolicu ! - Page 7 Empty Vojvodo !

Počalji  Milan taj Uto Maj 19, 2015 3:00 pm

ДОЖИВЕЛИ СМО НОВИ ЗЛОЧИН

У Вранићу се догодио нови злочин равногораца много већи и много болнији од онога из децембра 1943.године. Поново су поклане и убијене све жртве из те ноћи ужаса а са њима и сви ми, потомци тих часних и невиних мученика.

Тај злочин извршио је виши суд у Београду уз помоћ и подршку реинканираних крвника и џелата којима су фалиле само каме за појасом и реденици на грудима – стоји у саопштењу Удружења „22. децембар“ из Вранића крај Београда.

У име правде којој ви не припадате, у име части коју ви немате, у име истине коју нисте хтели, а нисте ни смели да чујете, у име Удружења ”20. децембар” из Вранића, у име крвавих колевки, силованих девојака, у име Друговца, Рајковца и свих невиних жртава четничког лудила и терора и на крају у своје име и у име моје породице у којој су Дражини крвници поклали 10 чланова породице ја питам Вас и власт, питам историчаре попут Бојана Димитријевића, Момчила Павловића и њима сличних, питам Оливера Антића, Вука и Шешеља, Вучића и Николића, питам целу Србију:

После овог срамног чина рехабилитације вође равногорског покрета какав статус имају хиљаде невиних жртава широм Србије које су страдале од те Дражине “часне” и “поштене” војске?

Ако је равногорски покрет антифашистички да ли су ове жртве и овај народ Вранића, Друговца и осталих места Шумадије и Србије били припадници тих фашистичким снага па су их четници због тога тако систематски уништавали и клали?

Молим историчаре да ми кажу колико је равногораца изгинуло од новембра 1941. године па до краја рата у борбама против фашиста, не рачунајући борбе против НО Војске и партизана?

Ако Дража у октобру 1943. године, изда наређење својим официрима и командантима на терену да (парафразирам) раде према ситуацији како би терен од Космаја па до Београда био очишћен од комуниста, од тих како он каже бандита и пробисвета а његови команданти након само 2.месеца покољу и сатру читаве породице невиног народа у Вранићу да ли и он сноси одговорност за тај злочин. Не заборавите да је покољ народа у Вранићу извршио Авалски корпус, дакле регуларна јединица равногорског покрета, или ће те можда и то неком судском одлуком да оспорите и поништите.

Да ли знате поштовани историчари ,бар једно име кажњеног или расчињеног официра те Дражине братије који су клали и убијали народ у Вранићу и Друговцу. Ја знам оне који су награђени од више команде за тај злочин.

Да ли ви мислите да је могуће једном изнуђеном и на лажима заснованом судском одлуком, избрисати памћење овом народу, поништити патње и зацелити ране које још боле и пеку. Да ли верујете да можете испрати мозак огромној већини народа у Србији који зна истину?

Ако суђење из 1946. године није било фер и коректно, ако Дражи није дата могућност да се брани од оптужби, молимо Вас да ми неко одговори да ли су четници дали могућност овом народу и овој деци у Вранићу да се бране или су их поклали мучки и на спавању?

По којој то судској одлуци су осуђени на смрт и уништење и зашто? Да ли само због тога што су имали некога од својих најмилијих у редовима НО Војске широм тадашње Југославије?

Да ли је био грех борити се за слободу своје земље, па је требало казнити и сатрти и породице тих првобораца и ратника?

И сасвим на крају желим да кажем крајње добронамерно да су у великој заблуди сви они који мисле да се овом срамном пресудом може доћи до тог све српског измирења. Обичан народ се измирио још 1945 и 1946 године и никакво друго измирење није било потребно нити је могуће.

Покушај да се измире џелати и жртве је практично немогуће извести. Ви хоћете да измирите Веселина Кузмановића са Драгомиром Пантићем, Воју копилана са Бошком Јоксићем, Минду из Јасенка са Катарином Илић, бебом у колевци, Милорада Судимца са Душаном Ђорићем, и тако даље и тако даље. Па то је, господо суци и господо помагачи, ван сваке здраве памети и разума.

Свако ће од нас за собом оставити траг какав је заслужио. Убеђен сам да сви они који су учествовали у доношењу овакве срамне и нечасне судске пресуде сваког јутра које осване могу у огледалу видети саучесника у овом новом злочину који су починили над овим невиним жртвама четничког лудила и терора и над нама њиховим потомцима. Стали сте,раме уз раме, са крвницима и кољашима и то вам, убеђен сам, покојљења неће опростити.

Од Вас ништа више не тражимо и не очекујемо. Ви сте продали свој образ и своју част онима који су то одавно изгубили негде на стазама беспућа и безумља, остављајући за собом крваве трагове злочина над сопственим народом, а сад преко Вас постадоше патриоте и ослободиоци. Ви не заслужујете ни покајање ни опрост. У својој заблуди и тренутном самољубљу ви не можете осетити наш бол и наше огорчење.

Због тога ћемо Вас оставити, да славите оно, због чега би требало да се стидите.

Удружење „20.децембар“ Вранић,

председник Владан Пантић
Milan
Milan

Broj poruka : 7174
Datum upisa : 26.06.2008

http://www.yu centar tito

Nazad na vrh Ići dole

Sedi kec ! Tomislave Nikolicu ! - Page 7 Empty Re: Sedi kec ! Tomislave Nikolicu !

Počalji  Milan taj Pet Maj 22, 2015 3:20 pm

Hm,hmm...dva u jedan..hm,hmm mislis datum 7 juli...? Oliver Antic i Tomislav Nikolic.."tiskaju se na vratima"..ali niko da pozove Stevana Mirkovica na "tomovacu"..a, bogami nece ni on njih "na vojnicki pasulj" "kod Korcagina".. Wink Wink Wink Wink Cool Question
ili, sto stalno ponavlja "akademik".."ceracemo se jos"..?
....................................................................................................................
Председништво СУБНОР-а Србије је на седници донело низ оперативних мера за још јаче организовање чланства и акције које предстоје везане за Дане победе над фашизмом, као и манифестације попут Седмог јула кад ће се традиционално, у Белој Цркви, одржати велика свечаност поводом Дана устанка народа Србије 1941.године.
Milan
Milan

Broj poruka : 7174
Datum upisa : 26.06.2008

http://www.yu centar tito

Nazad na vrh Ići dole

Sedi kec ! Tomislave Nikolicu ! - Page 7 Empty Re: Sedi kec ! Tomislave Nikolicu !

Počalji  Milan taj Uto Maj 26, 2015 1:03 pm

„Веома нас је погодио срамни чин рехабилитације Драже Михаиловића, вође четничког покрета.
Наша сестра Десанка Жикић заклана је од руку црнотројкаша Жике Павловића, Адама Вуковића и злогласног „грбичког попа“ affraid Богољуба Николића. Имала је 22 године и била активна у НОП-у. Кренула је да се повеже са партизанима и пала у руке четничким крвницима. Мучили су је и када није ништа хтела да ода, зверски је заклали. Имала је више од 15 убода камом. Тога дана су Живадин Муса Бојовић и Живадин Живадиновић зверски убили и Милицу Вујадиновић, илегалца из Дивостина. На њој је било 18 убода. Џемпер је сав био исечен камом.
Безумни злочинци су тобож уз заклетву краљу извршавали „херојска“ дела. Народу из Гледића, Бајчетине Shocked Shocked Shocked , Врбете, Дрлупе, Витковца добро су познати злочини Дражиних војника, њихова зверства. Несхватљиво је да неко у овој земљи може да тумачи и креира правду како њему одговара.
СУБНОР-у одајемо признање због борбе за истину и надамо се да ће правда тријумфовати и истина бити доказана. Невине жртве и злочине четника сваки патриота и родољуб никада неће и не сме заборавити“.
Породица Душана Милутиновића из Краљева
Milan
Milan

Broj poruka : 7174
Datum upisa : 26.06.2008

http://www.yu centar tito

Nazad na vrh Ići dole

Sedi kec ! Tomislave Nikolicu ! - Page 7 Empty Re: Sedi kec ! Tomislave Nikolicu !

Počalji  Milan taj Sub Maj 30, 2015 1:18 pm

У Краљевском Двору у Београду 27 маја 2015.године одржан је радни састанак са ЊКВ Александром II Карађорђевићем и делегацијом Сабора Монархиста Србије у саставу: председник Љиљана Јовановић, потпредседник Драган Стевановић, координатор ресорних одбора Милан Баришић и потпредседник Иницијативе за Краљевину Србију Никола Бодловић. Теме састанка биле су актуелне активрности и пројекти САБОРА МОНАРХИСТА СРБИЈЕ, Том приликом ЊКВ Александру II Карађорђевићу уручена је захвалница САБОРА и колекција ракија препознатљивих у Србији. Уручена је књига РАТУ НИКАД КРАЈА најстаријег члана САБОРА чика Михајла Крсмановића који је као војни кадет био на испраћају краља Петра II Карађорђевиђа 1941 године. ЊКВ Александар II Карађорђевић је рекао да је урађена велика ствар за наш народ рехабилитацијом Драгољуба Драже Михаиловића и да је доста времена протеко и да треба да радимо на МОНАРХИЈИ.
Milan
Milan

Broj poruka : 7174
Datum upisa : 26.06.2008

http://www.yu centar tito

Nazad na vrh Ići dole

Sedi kec ! Tomislave Nikolicu ! - Page 7 Empty Da se razjasni i vise neodugovlaci !

Počalji  Milan taj Čet Jun 04, 2015 2:55 pm

Hm,hmm..Slavko Curuvija, bivsi DB,preko noci "novinar", uzeo pare iz srane embahade, pljuvao drzavu u ratu, "predmet zakljucen ! Twisted Evil

Hm,hmm..Vlajka Stoiljkovica, posthumno treba odlikovati za borbu protiv terorizma i! Twisted Evil Twisted Evil

Milan
Milan

Broj poruka : 7174
Datum upisa : 26.06.2008

http://www.yu centar tito

Nazad na vrh Ići dole

Sedi kec ! Tomislave Nikolicu ! - Page 7 Empty "tekst za nadgrobnu plocu preminulog para"

Počalji  Milan taj Pet Jun 05, 2015 1:16 pm

"Bračni par Nikola (67) i Spasena (68) Milobratović, čija su tela u raspadanju preksinoć pronašle komšije, u ulici Nedeljka Čabranovića u Beogradu, najverovatnije su preminuli zbog gladi. Tačan uzrok smrti biće poznat pošto bude urađena obdukcija u Institutu za sudsku medicinu. Koliko su teško živeli, ukazuje dug za hleb od 4.000 dinara koji su napravili u obližnjoj pekari." Sad Sad Sad Sad
Milan
Milan

Broj poruka : 7174
Datum upisa : 26.06.2008

http://www.yu centar tito

Nazad na vrh Ići dole

Sedi kec ! Tomislave Nikolicu ! - Page 7 Empty "od vardara pa do triglava"..?

Počalji  Milan taj Pet Jun 05, 2015 2:30 pm

Vik­to­ri­ja i Ivan Voj­nić - Haj­duk pro­na­đe­ni mr­tvi u svo­joj ku­ći na pe­ri­fe­ri­ji Su­bo­ti­ce. Ni­su do­če­ka­li oba­ve­šte­nje ko­je im je po­štar osta­vio na za­tvo­re­nim vra­tik­ma da im je odo­bren obrok iz na­rod­ne ku­hi­nje. Ta­da su već ve­ro­vat­no bi­li mr­tvi Sad Sad Sad
Milan
Milan

Broj poruka : 7174
Datum upisa : 26.06.2008

http://www.yu centar tito

Nazad na vrh Ići dole

Sedi kec ! Tomislave Nikolicu ! - Page 7 Empty Gospodine "vojvodo"

Počalji  Milan taj Pon Feb 08, 2016 2:18 pm

Kucaj udruzenje 20 ,decembar Vranic,i daj zvanicno saopstenje,ovoga puta kao predsednik.
Milan
Milan

Broj poruka : 7174
Datum upisa : 26.06.2008

http://www.yu centar tito

Nazad na vrh Ići dole

Sedi kec ! Tomislave Nikolicu ! - Page 7 Empty Nedeic,Ljotic...

Počalji  Milan taj Pet Feb 12, 2016 5:50 pm

WIKIPEDIJA JANKO JANKOVIC Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil
Milan
Milan

Broj poruka : 7174
Datum upisa : 26.06.2008

http://www.yu centar tito

Nazad na vrh Ići dole

Sedi kec ! Tomislave Nikolicu ! - Page 7 Empty Pod budnim okom Vojvode Tome i Seselja

Počalji  Milan taj Uto Apr 12, 2016 6:54 pm

Cetnicki Ravnogorski Pokret, za sada spavaci u civilnim odelima,ucestvuje na parlamentarnim izborima u "Republjik" Srbije,da li je to, pripremljena vojna hunta za demokratsku "Republiku Srbiju"..zemlju srece i buducnosti ? Shocked Shocked Shocked Question Question Question Question Question
Milan
Milan

Broj poruka : 7174
Datum upisa : 26.06.2008

http://www.yu centar tito

Nazad na vrh Ići dole

Sedi kec ! Tomislave Nikolicu ! - Page 7 Empty Socinjenije ? cutanje ?

Počalji  Milan taj Uto Maj 03, 2016 2:20 pm

Milan
Milan

Broj poruka : 7174
Datum upisa : 26.06.2008

http://www.yu centar tito

Nazad na vrh Ići dole

Sedi kec ! Tomislave Nikolicu ! - Page 7 Empty Hm,hmmm..."vojvode"..?

Počalji  Milan taj Ned Maj 08, 2016 11:39 am

www.istinska Protivurecnost Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil
Milan
Milan

Broj poruka : 7174
Datum upisa : 26.06.2008

http://www.yu centar tito

Nazad na vrh Ići dole

Sedi kec ! Tomislave Nikolicu ! - Page 7 Empty Hm,hmm....Tomo

Počalji  Milan taj Čet Jun 02, 2016 4:17 pm

Kucaj...Karl Marks predvideo stanje 2014 affraid affraid affraid affraid affraid
Milan
Milan

Broj poruka : 7174
Datum upisa : 26.06.2008

http://www.yu centar tito

Nazad na vrh Ići dole

Sedi kec ! Tomislave Nikolicu ! - Page 7 Empty Hm,hmmm..

Počalji  Milan taj Pet Jun 10, 2016 7:33 pm

Milan
Milan

Broj poruka : 7174
Datum upisa : 26.06.2008

http://www.yu centar tito

Nazad na vrh Ići dole

Sedi kec ! Tomislave Nikolicu ! - Page 7 Empty Hm,hmm...pozdravni telegram...

Počalji  Milan taj Sub Jun 18, 2016 3:22 pm

povodom, istorijskog susreta SNS i Kine, stigao je iz daleke Moskve ..." druze Tomo, gde ja stadoh ti produzi,ako znas sta treba da radis"..pozdrav "crvena vestica"..? Twisted Evil Twisted Evil king queen jocolor
Milan
Milan

Broj poruka : 7174
Datum upisa : 26.06.2008

http://www.yu centar tito

Nazad na vrh Ići dole

Sedi kec ! Tomislave Nikolicu ! - Page 7 Empty ......

Počalji  Milan taj Sre Jun 29, 2016 2:22 pm

Milan
Milan

Broj poruka : 7174
Datum upisa : 26.06.2008

http://www.yu centar tito

Nazad na vrh Ići dole

Sedi kec ! Tomislave Nikolicu ! - Page 7 Empty Slavna istorija bez predsednika

Počalji  Milan taj Pon Jul 04, 2016 7:28 pm

Hm,hmmm..predsednik Nikolic, slucajno ili namerno, nije cestitao dan 4 juli,kada je otpocela borba protiv fasizma i nacizma, kakvu nam to "poruku" salje,vojvoda kubitnickog "pokreta novog doba". Sedi kec !
Milan
Milan

Broj poruka : 7174
Datum upisa : 26.06.2008

http://www.yu centar tito

Nazad na vrh Ići dole

Sedi kec ! Tomislave Nikolicu ! - Page 7 Empty "Bajcetina turs"...?

Počalji  Milan taj Ned Jul 10, 2016 3:51 pm

Velikan, Nikola Tesla, ima spomenik na mnogo dostojnijem mestu, ispred Elektrotehnickog fakulteta u Beogradu, pored takodje velikana Vuka Karadzica, tako da je ovo ne primereno ponasanje "SPC-TURISTA". Twisted Evil
Milan
Milan

Broj poruka : 7174
Datum upisa : 26.06.2008

http://www.yu centar tito

Nazad na vrh Ići dole

Sedi kec ! Tomislave Nikolicu ! - Page 7 Empty mozda DA mozda ne...?

Počalji  Milan taj Sub Jul 16, 2016 12:25 am

Cetnicki vojvoda, pomaze "komunalcima", rasteruje migrante, koji prodaju hranu dobijenu od Crvnog krsta.. affraid king
Milan
Milan

Broj poruka : 7174
Datum upisa : 26.06.2008

http://www.yu centar tito

Nazad na vrh Ići dole

Sedi kec ! Tomislave Nikolicu ! - Page 7 Empty Hm,hmm...

Počalji  Milan taj Čet Avg 04, 2016 5:22 pm

Kucaj te Ratko Licina proterano 800.000 Srba !
Milan
Milan

Broj poruka : 7174
Datum upisa : 26.06.2008

http://www.yu centar tito

Nazad na vrh Ići dole

Sedi kec ! Tomislave Nikolicu ! - Page 7 Empty Ktitoru,

Počalji  Milan taj Uto Sep 13, 2016 4:12 pm

Hm,hmm...ustavne promene ? i to u jesen "kad cvetaju tikve"...a ?

"Jugosloveni " traze, status nacionalne manjine ! Twisted Evil
Milan
Milan

Broj poruka : 7174
Datum upisa : 26.06.2008

http://www.yu centar tito

Nazad na vrh Ići dole

Sedi kec ! Tomislave Nikolicu ! - Page 7 Empty Kurir online ?

Počalji  Milan taj Pet Sep 16, 2016 10:30 pm

Hm,hmm..zasto je u "vasem glasilu", zabranjen komentar, da su osim Srbijanaca, Srba iz Bi H, ucestvovali i Licani na Solunskom frontu...? Shocked Shocked Shocked
Milan
Milan

Broj poruka : 7174
Datum upisa : 26.06.2008

http://www.yu centar tito

Nazad na vrh Ići dole

Sedi kec ! Tomislave Nikolicu ! - Page 7 Empty Drzavni udar-puc ?

Počalji  Milan taj Pon Sep 19, 2016 3:01 am

Stavio si sebe,iznad Ustava, drzave, postrojavas, nepostojecu vojsku nepostojece kraljevine, i to kao "precednik" Republike Srbije. Naredio si "preobuku", generala Republike Srbije, u uniformu, djenerala, nepostojece drzave kraljevine Jugoslavije,sa ulogom adjutanta, promotera nekakve "para vojske"..malo li je, za ostavku,ili,neki ozbiljniji postupak u tom pravcu ??? affraid affraid king queen jocolor
Milan
Milan

Broj poruka : 7174
Datum upisa : 26.06.2008

http://www.yu centar tito

Nazad na vrh Ići dole

Sedi kec ! Tomislave Nikolicu ! - Page 7 Empty ...

Počalji  Milan taj Pet Sep 23, 2016 7:50 pm

Milan
Milan

Broj poruka : 7174
Datum upisa : 26.06.2008

http://www.yu centar tito

Nazad na vrh Ići dole

Sedi kec ! Tomislave Nikolicu ! - Page 7 Empty kucaj

Počalji  Milan taj Sub Sep 24, 2016 3:24 pm

Vreme/ tajna koce popovica
Milan
Milan

Broj poruka : 7174
Datum upisa : 26.06.2008

http://www.yu centar tito

Nazad na vrh Ići dole

Sedi kec ! Tomislave Nikolicu ! - Page 7 Empty Re: Sedi kec ! Tomislave Nikolicu !

Počalji  Sponsored content


Sponsored content


Nazad na vrh Ići dole

Strana 7 od 9 Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Sledeći

Nazad na vrh


 
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu