Sedi kec ! Tomislave Nikolicu !

Strana 6 od 9 Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Sledeći

Ići dole

Sedi kec ! Tomislave Nikolicu ! - Page 6 Empty Zuti "Toma mudri" pije vodu iz Jangce..?

Počalji  Milan taj Sub Dec 20, 2014 3:35 pm

Milan
Milan

Broj poruka : 7174
Datum upisa : 26.06.2008

http://www.yu centar tito

Nazad na vrh Ići dole

Sedi kec ! Tomislave Nikolicu ! - Page 6 Empty "odavde do vecnosti"..?

Počalji  Milan taj Uto Jan 06, 2015 10:29 am

Milan
Milan

Broj poruka : 7174
Datum upisa : 26.06.2008

http://www.yu centar tito

Nazad na vrh Ići dole

Sedi kec ! Tomislave Nikolicu ! - Page 6 Empty Skripi slama ispod nogu stigo toma...?

Počalji  Milan taj Sre Jan 07, 2015 11:15 am

Dali je to onaj “dipl badnjak” koji su Oliver Antic i Tomislav Nikolic uneli u “kapelu precednika”…?Ili je to bila “plisana revolucija vernika”..puc SPC u sekularnim odajama…? affraid
Milan
Milan

Broj poruka : 7174
Datum upisa : 26.06.2008

http://www.yu centar tito

Nazad na vrh Ići dole

Sedi kec ! Tomislave Nikolicu ! - Page 6 Empty Lete stuke, lete avioniiii....iznad Bajcetine ?

Počalji  Milan taj Ned Jan 18, 2015 7:39 pm

Nije mu lako, iznad glave vazduhoplovi,moguci dronovi uz njih, a na "kopnenoj zoni odgovornosti", sunjaju se nekakve, cetnicke,kozacke i bog te pita kakve grupe, paravojnih namera,spremnih za "onu odsudnu bitku cica Draze"..hm,hmm.. na njih se nezali,,,neplasi ih se..?
Milan
Milan

Broj poruka : 7174
Datum upisa : 26.06.2008

http://www.yu centar tito

Nazad na vrh Ići dole

Sedi kec ! Tomislave Nikolicu ! - Page 6 Empty "svoj svoga"

Počalji  Milan taj Pon Feb 16, 2015 1:57 pm

- To nije gotovo, i moj advokat se žalio na to rešenje. Tražio sam da se slučaj prebaci u Beograd jer se njime bavio sud koji je nenadležan. Osim toga, molim vas, pa gde to ima da ja za udarac u glavu dobijem odštetu od 4.000 evra, a neko za šutiranje dobije 12.000 evra. Pa to nema nigde, to nije normalno - kaže Ilić za „Blic“. affraid affraid affraid affraid Cool
Milan
Milan

Broj poruka : 7174
Datum upisa : 26.06.2008

http://www.yu centar tito

Nazad na vrh Ići dole

Sedi kec ! Tomislave Nikolicu ! - Page 6 Empty Ho Si Min i Ngujen Djap su bili mnogo veci junaci,

Počalji  Milan taj Pet Feb 27, 2015 2:31 pm

rasprcali su tu "legiju stranaca", da se nije oporavila, i isterali pijanu kockarsku "junacku bagru"..iz Vijetnama i sire okoline Shocked affraid affraid Cool Cool
Knez Arsen Karađorđević, najmlađi brat kralja Petra, zasigurno je najhrabriji i najodlikovaniji srpski oficir. Na brojnim frontovima od Vijentnama do Balkana i od Varšave do Afrike ovaj se srpski i ruski general i….. francuski legionar……. uvek odlikovao neizmernom smelošću i veštinom komandovanja. Kada nije ratovao, vodio je buran život, uglavnom u salonima u Petrogradu, pa je zbog toga vrlo često bio na meti senzacionalističke štampe.
O njemu je bilo veoma rizično pisati, posebno u negativnom kontekstu, što je najbolje na svojoj koži iskusio poznati novinar tog vremena Pol Dolfus, koji je svoje zanimanje za “nestašnog” vojskovođu umalo platio glavom. Ostala je ipak tajna da li je Arsen, inače vrstan strelac, namerno promašio glavu smelog novinara ili je ovaj imao samo veliku sreću što je hladnokrvnom kavgadžiji u poslednjem trenutku ipak zadrhtala ruka.
Milan
Milan

Broj poruka : 7174
Datum upisa : 26.06.2008

http://www.yu centar tito

Nazad na vrh Ići dole

Sedi kec ! Tomislave Nikolicu ! - Page 6 Empty Oliver Antic, Drazin i Tomin savetnik..

Počalji  Milan taj Pet Mar 06, 2015 11:38 pm

Pre neki dan smo imali priliku da gledamo spektakl pred Palatom pravde: s jedne strane jedni, s druge drugi i psuju se preko dva kordona policije. Nije bilo nešto, stotinak ukupno, ali svi naizgled jako ljuti. Predmet spora naravno da je ostao po strani, jer nije bio baš televizičan. Taj predmet spora, međutim, veoma je zanimljiv. Evo zašto.

Naime, toga dana sastalo se vanparnično veće Višeg suda u Beogradu da iznova započne raspravu o zahtevu za rehabilitaciju Dragoljuba Draže Mihailovića, streljanog 1946. Nova rasprava posledica je izmene sastava veća, što nekim prisutnima nije bilo jasno: očekivali su rešenje, pa kad je sudija rekao da ne može baš odmah, jer treba da se izvedu dokazi iznova, publika je navalila da izlazi. To je izazvalo određene probleme sa sudskom stražom i sudijom: ne izlazi se iz sudnice tek tako, rekao im je, ali nije vredelo, pa je dao pauzu od pet minuta da ti razočarani izađu.

Ono što je započelo kao drama, završava se kao farsa, kao što je poznato. Uzmimo najdrastičniji primer: sud u Šapcu rehabilitovao je ona dva nesrećna žandarma koje su Žikica Jovanović Španac i njegov drugar ubili 7. jula 1941. u Beloj Crkvi kada je „udario Srbin na Srbina“, kako se to danas kaže. To rešenje besmisleno je i apsurdno: ta dva žandarma stradali su u borbenoj akciji, a nisu bili nepravedno osuđeni, pa da imaju pravo na sudsku rehabilitaciju, ali to nije smetalo šabačkom sudu.

Nego, vratimo se mi đeneralu Draži. Ta se priča vuče već nekoliko godina. Prvo ga je Homen kopao, pa ga nije iskopao, i neće. Proglašen je mrtvim, mada ostaci nisu nađeni – niti će biti, ali to nije sporno. Tu se sada treba vratiti u prošlost, a iz perspektive te ponovljene sudske rasprave. Đeneral Draža bio je decenijama vlasništvo Srpskog pokreta obnove, to jest Vuka i naročito Dane Drašković. Kao, uostalom, i čuvene „vračarske babe“ o kojima Milan Božić ima šta da priča. Vračarske babe Vuku su preoteli Voja Koštunica i DSS; a ko mu je preoteo đenerala? Naime, toga dana u Višem sudu nije bilo ni Vuka, ni Dane, niti bilo koga iz SPO, a nešto se i ne čuju u poslednje vreme na tu temu. Čuje se „dedino unuče“ Voja Mihailović, sada u Srpskoj narodnoj partiji, čovek koga je Vuk kandidovao za predsednika SRJ onda 2000. u leto, svim boljim savetima uprkos, pa su tako i prošli. Taj isti Voja Mihailović izdao ga je prvom prilikom, pa se čudim kako to da Nenad Popović nema malo bolju kadrovsku politiku.

U sudnici, dakle, nije bilo Vuka i Dane, Čotrića i Jugovića; nije bilo ni Milana Božića, ali on je opravdano odsutan – prešao je u SNS. Umesto njih u sudnici su se pojavile dve neočekivane osobe: prof. dr Voja Šešelj i Jelisaveta Karađorđević – od svih ljudi. Vratimo li se prvo u bližu, a zatim i u malo dalju prošlost videćemo zašto je njihovo prisustvo iznenađujuće, ako ne čak i neprilično.

Da se podsetimo: kumovi Vuk i Voja zajedno su sa Mirkom Jovićem osnivali Srpski četnički pokret, pa kad to nije prošlo, Srpsku narodnu obnovu, još 1990. Odmah su se posvađali, pa su tako nastali SPO i Srpska radikalna stranka koja je potrajala do nedavno. Vuk je monopolisao „brend“ đenerala Draže, mada je Šešelj stalno nešto drobio o „četnicima“, ali Dražu nije uzimao u usta. Šešelja je pop Đujić proizveo u „vojvodu“, pa mu je posle to zvanje oduzeo, videvši da ga je Voja izradio za pare. To Voji nije smetalo da proizvodi „četničke vojvode“ na pišle, uključujući i izvesnog Nikolić Tomislava iz Bajčetine, trenutno na radnom mestu izvršioca poslova i radnih zadataka predsednika Republike Srbije (vojvodskog se zvanja nije odrekao, a ne čujemo ni da mu ga je Šešelj oduzeo). Odakle Voja Šešelj u toj sudnici, sa sve Oliverom Antićem, savetnikom vojvode Nikolića, kad ga ranije đeneral (kojega demonstrativno zove „general“, da bi se odmakao od Vuka) nije zanimao? Izgleda da je počelo otimanje o „brend“ đenerala Draže, kad je već Vuku i Dani iscurila franšiza, kako se čini. Uzgred, pred Palatom pravde je grupa „ravnogoraca“ tražila od policije da ih razdvoji od grupe radikala, jer da njihova podrška rehabilitaciji nije „politička“. A da kakva je?

Sa gđom Jelisavetom Karađorđević stvar stoji takođe delikatno. Naime, da se nekim čudom (drugačije ne bi išlo) desilo da se njen bliski rođak Petar II Karađorđević sa sve kraljevskom vladom vratio iz londonskog izgnanstva na vlast u Jugoslaviji ili Srbiji, svejedno, đeneral Draža Mihailović loše bi se proveo; možda isto ovako kao i sa komunistima. Problem je u tome što je septembra 1944. đeneral Mihailović otkazao poslušnost svom Suverenu i Vrhovnom Komandantu i odmetnuo se od Kraljevske Vlade u Londonu, izričito odbivši direktno naređenje da se sa svojim trupama stavi na raspolaganje NOV i POJ (to su vam, ako ste zaboravili, Narodnooslobodilačka vojska i Partizanski odredi Jugoslavije). To se inače zove veleizdaja. Nije, dakle, jasno zašto se istaknuta pripadnica kuće Karađorđevića pojavljuje na jednoj ovakvoj sudskoj raspravi. To je postupak nepromišljen i nepriličan.

Možda se Voji i Saveti učinilo da bi njihovo ukazanje na toj raspravi donelo neku marketinšku korist jednom kompromitovanom pseudo-dvoru i jednoj političkoj stranci na samrti. Dobro: ovo je slobodna zemlja i svako može da se ukazuje gde hoće, šta ja marim. Kad se, međutim, uzme sve zajedno na gomilu, ovakvo kakvo je, a jadno je, ostaje neprijatan ukus.

Čekaćemo do 3. aprila, kad se sud bude konačno razabrao u dokazima i iskazima svedoka i doneo rešenje. Neće im biti lako.

(Autonomija)
Milan
Milan

Broj poruka : 7174
Datum upisa : 26.06.2008

http://www.yu centar tito

Nazad na vrh Ići dole

Sedi kec ! Tomislave Nikolicu ! - Page 6 Empty "onamo amo"...?

Počalji  Milan taj Sub Mar 14, 2015 3:05 pm

Kao svedok Miloševe samovolje i zlodela koja je počinio kao apsolutni vladar, Ljubica je podržala zaveru takozvanih ustavobranitelja da se on svrgne s vlasti. Miloš joj to nije zamerio: odlazeći iz zemlje sa Savskog pristaništa, iako su mnogi došli da ga isprate, samo se s njom pozdravio, i od nje glasno zatražio oproštaj zbog nepravdi i bola koji joj je naneo. Odmah zatim popeo se na brod, odbivši da se rukuje i s rođenim bratom.A kad se razočarala u vladu ustavobranitelja, Ljubica je organizovala zaveru da Miloša vrati. U tome nije uspela, pa je zajedno sa sinom Mihailom proterana.Umrla je na njegovim rukama, u Beču, 1843.
Milan
Milan

Broj poruka : 7174
Datum upisa : 26.06.2008

http://www.yu centar tito

Nazad na vrh Ići dole

Sedi kec ! Tomislave Nikolicu ! - Page 6 Empty Re: Sedi kec ! Tomislave Nikolicu !

Počalji  Milan taj Pon Mar 16, 2015 11:36 pm

Bivši kragujevački "referent grobnih mesta" Tomislav Nikolić, bio je devedesetih godina potpredsednik u vladama Mirka Marjanovića i Momira Bulatovića. Na nezakonit način je došao do diplome Fakulteta za ekonomiju i inženjerski menadžment u Novom Sadu. Ranije je pokušavao u Kragujevcu da studira prava. Nije mu išlo. Danas ima titulu "master ekonomiste". Tvrdi i da je napisao 13 knjiga, ali, nigde nijedne nema. Ni kod njega ni u knjižarama. Kad malo popije one svoje rakije, tvrdi da ima i orden "za stvaranje i očuvanje Republike Srpske". Brojne žrtve zločina u Bosni i Hercegovini tražile su, čim je stupio na dužnost predsednika Srbije, "da vrati taj orden ako ga ima, jer je to uvreda za civile pobijene od strane dobrovoljaca SRS".
Četiri puta je Tomislav Nikolić gubio na izborima za predsednika, a onda je, zahvaljujući bolesnoj upornosti, doživeo da bude i peti put kandidat, i to protiv Borisa Tadića, koji je toliko ojadio Srbiju, da je posle njega bilo svejedno ko će biti predsednik! Twisted Evil
Milan
Milan

Broj poruka : 7174
Datum upisa : 26.06.2008

http://www.yu centar tito

Nazad na vrh Ići dole

Sedi kec ! Tomislave Nikolicu ! - Page 6 Empty Re: Sedi kec ! Tomislave Nikolicu !

Počalji  Milan taj Uto Mar 24, 2015 2:36 pm

Паду Милана Стојадиновића као министра финансија 1926. године допринео је случај шпекулације са ратном штетом на берзи новцем краља Александра. То се сазнало у “Аеро клубу”, где је Стојадиновић долазио на чајанке. Када је отишао на двор краљ га је дочекао хладно и наредио му да његов новац, 15 милиона динара, колико је било код Стојадиновића, преда одмах министру просвете ради подизања студентског дома у Београду affraid . Тако је сазидан студенстки дом у Београду, а Милан Стојадиновић је био принуђен да поднесе оставку на положај министра финансија.
Milan
Milan

Broj poruka : 7174
Datum upisa : 26.06.2008

http://www.yu centar tito

Nazad na vrh Ići dole

Sedi kec ! Tomislave Nikolicu ! - Page 6 Empty "casni sude"...hm,hmm..

Počalji  Milan taj Sub Mar 28, 2015 2:24 pm

A ŠTA KAŽE DRUGOOPTUŽENI LUKOVIĆ:
Biti glup, zloban i dosledno prevrtljiv kao Radoš Bajić – uspeo je da bude samo Čiča Draža zvani “TV Straža”; mudri Radoš pretvorio se u đenerala Mihailovića dok je pisao ovu tužbu; Bajićev adut da smo ga mi iz e-novina etiketirali kao osobu koja je “ukrala milion i po evra” demantuje četnički kurir Majkl Radenković koji kaže: “Tebe je samo interesovalo kako ćeš da iskamčiš milion i po evra od naših ljudi u Americi...”. Dakle, to jeste tema ovog teksta; dakle, jesu pare u pitanju.

Tužba je pokušaj mladog četnika Radoša da igra na poštenje; posebno je dirljivo da je “tužioca, kao porodičnog čoveka i poznatog umetnika ovaj tekst jako povredio, a on, kao i članovi njegove porodice bili su izloženi pitanjima otkud je došlo do objavljivanja ovakvog teksta”. Da, igrom slučaja, nije porodični čovek – da li bi ga tekst povredio; ukratko, kakve veze ima njegova familija sa e-novinama, bez obzira što je “Ravna Gora” neka vrsta “porodičnog projekta” gde se prezimena Bajić ređaju kao na zaklanoj traci; suština je – a to Bajić savršeno razume – da su e-novine i Petar Luković idealne sudske žrtve; ako želite pare bez omiljene Bajićeve četničke motike, tužite Lukovića, svaka dobija!

Kako ono beše, Radoše: Selo gori, a baba se češlja? Da nije ipak: e-novine gore, a Radoš se šminka. Da bude veći Draža od Čiče; ali, u ime partizana, da kažem: Smrt fašizmu, sloboda narodu. Prevedeno na advokatsku kancelariju Šebek: Smrt zaklanoj Radoševoj tužbi, sloboda narodnom Lukoviću!

Milan
Milan

Broj poruka : 7174
Datum upisa : 26.06.2008

http://www.yu centar tito

Nazad na vrh Ići dole

Sedi kec ! Tomislave Nikolicu ! - Page 6 Empty Svi "nasi" agremani...?

Počalji  Milan taj Ned Apr 05, 2015 2:37 pm

Hm,hmm.."knindza" Jova Raskovic je rekao da su Srbi "lud narod", Dobrica Cosic je rakao "Srbi lazu'..a sta kaze milos...?
Милош каже:
5. април 2015, 10:20 у 10:20
Тако је браћо Жандарми , да се извини и да одјебе из Србије пун нам га је ку**ц !!! Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil
Од убиства жандарма Синђелића ово говно амбасадорско мрси конце и прикрива шиптарске терористе … пљује Србе ,фалсификује историју…
Могла би опет легенда да настане у Београду ,као ономад када је мајор Танкосић нашамарао оно дебело ђубре Черчила…
Од убиства брата Стевана па наовамо овај крелац то тражи , али пошто смо фини ,на путу за Европу ,довољно је да се извини … affraid
Milan
Milan

Broj poruka : 7174
Datum upisa : 26.06.2008

http://www.yu centar tito

Nazad na vrh Ići dole

Sedi kec ! Tomislave Nikolicu ! - Page 6 Empty Re: Sedi kec ! Tomislave Nikolicu !

Počalji  Milan taj Ned Apr 05, 2015 8:42 pm

Vrhovnice pozovi na raport..trazi izvesce, sta je bilo sa helikopterom i paradom u moskvi..cekamo...?
....................................................................................................................................................
БЕОГРАД- Информација да је режим Александра Вучића, Томислава Николића и Ивице Дачића одбио позив Руске Федерације да Војска Србије учествује у свечаном дефилеу и војној паради у Москви 9. маја поводом Дана победе над фашизмом најбољи је доказ дволичности и неискрених намера у односима са традиционалним пријатељима Србије- каже се у данашњем саопштењу Српске радикалне странке. Surprised Surprised Embarassed Twisted Evil


Milan
Milan

Broj poruka : 7174
Datum upisa : 26.06.2008

http://www.yu centar tito

Nazad na vrh Ići dole

Sedi kec ! Tomislave Nikolicu ! - Page 6 Empty " stan bre Stanimire kud si navro"..?

Počalji  Milan taj Čet Apr 09, 2015 10:23 am

Koliko ljudi namerava da ugosti Radomir Nikolić, sin predsednika Srbije i šef Izvršnog odbora SNS, zasad nije poznato. U konkursnoj dokumentaciji se traži da hotel mora da bude udaljen najviše tri kilometra od centra grada, da ima restoranski deo za 300 gostiju, kao i poseban restoran za 50 gostiju i salon zatvorenog tipa za 20 ljudi.
A da će Dan grada u Kragujevcu da protekne bahato, jasno je iz Nikolićevog spiska za hranu.
Neke od stavki hladnog predjela su tri vrste pršute, kraški vrat i kulen, dok su u toplom predjelu punjeni šampinjoni, pohovane palačinke i paprike na kajmaku. Posle pet vrsta supa i čorbi, slede glavna jela, gde ih je 14, od teleće natur šnicle, preko karađorđeve, do bifteka i rolovane junetine. Tu je i 15 specijaliteta sa
Pročitajte još
..............................................................................................................................
ŠUMADIJSKI GROF Radomir Nikolić ima njive, šume, vinograde, livade, kuće...
BEZ MILOSTI Vučić naložio Radomiru Nikoliću: Najuri bahate funkcionerčiće!
.................................................................................................................................
roštilja, a ni pečenje neće da fali, pa su na meniju prasetina, teletina i jagnjetina.
Ko voli ribu neće da pati, jer tu su morski plodovi, orada i brancin. Salata ima 13 vrsta, četiri vrste pica, šest vrsta pasta i rižota. Poslastica je 12, peciva četiri.
Kada se jede, treba i da se zalije, pa je tu, pored vina, 10 vrsta piva, četiri vrste viskija, sedam vrsta rakija, kao i 27 drugih alkoholnih pića.
Ima i sokova, 15 različitih, ali i dve vrste energetskih napitaka.
U konkursnoj dokumentaciji, u koju je „Blic” imao uvid, predstavljen je primer ugovora gde za 100 gostiju treba da se izdvoji oko 4,5 miliona dinara, bez PDV-a. To znači da je svakog gosta gradska vlast spremna da plati 45.000 dinara, i to bez uračunatog poreza.
Rok za prijavljivanje na konkurs je istekao u ponedeljak i, kako saznaje „Blic”, u igri su dva hotela, a odluka će biti doneta u naredne dve sedmice. 8-) 8-) 8-) Embarassed
Milan
Milan

Broj poruka : 7174
Datum upisa : 26.06.2008

http://www.yu centar tito

Nazad na vrh Ići dole

Sedi kec ! Tomislave Nikolicu ! - Page 6 Empty Parada u Moskvi,kasnije i u Pekingu,

Počalji  Milan taj Sre Apr 22, 2015 11:15 am

Hm,hmm..ovo je retka prilika i sansa, da se vojvoda i cetnici „ufunjaju“ u anitifu, na tribini Surprised , .. a posle vozi misko sas sve chichu na rehabilitaciju a..?

Afera “indeks”
Optužen u aferi „indeks” da je naplatio 500 evra studentu da položi ispit bez ispita. Zamenik tužioca je 2010. odustao od krivičnog gonjenja Antića.
Oktobar 2012. Žalio za Hitlerom
Tri dana nakon što su ostaci Pavla Karađorđevića sahranjeni na Oplencu, rekao da bi za Kraljevinu Jugoslaviju bilo bolje da je ostala u Trojnom paktu s Hitlerom.
Milan
Milan

Broj poruka : 7174
Datum upisa : 26.06.2008

http://www.yu centar tito

Nazad na vrh Ići dole

Sedi kec ! Tomislave Nikolicu ! - Page 6 Empty Sedi kec "vojvodo" !

Počalji  Milan taj Uto Apr 28, 2015 1:32 pm

BEOGRAD - Komšije, prijatelji i bivše kolege iz Vojske Srbije sprečile su juče sudske izvršitelje da postupe po odluci Apelacionog suda i iz „službenog stana“ na Voždovcu isele penzionisanog admirala Slobodana Rajčevića (63).

Izbacivanje odlikovanog oficira iz stambene jedinice u Ulici braće Jerković, koje je pokušano uz asistenciju pripadnika policije i vojske, odloženo je za tri meseca.
- Ogorčen sam na svoju organizaciju pri Ministarstvu odbrane i Generalštab. Nakon svega što sam dao za Srbiju zbog koje sam ranjen i od koje sam dobio orden za hrabrost, ostavili su me na cedilu. Da me izbacuju na ulicu. Nije mi bilo teško da se borim 1991. i 1992, ali sa njima ne mogu. Iseliću se kod rodbine posle 13 godina iščekivanja da mi se reši stambeno pitanje, na koje imam pravo - rekao je Rajčević, nekadašnji zamenik načelnika Generalštaba za mornaricu, koji je penzionisan 2005. Od tada on, iako dijabetičar, vodi računa o bolesnoj supruzi i bratu invalidu.

Problem je nastao jer je Rajčević kao penzionisan vojnik izgubio pravo na službeni stan prema Pravilniku o zbrinjavanju vojnih lica, dok mu prema drugom, važećem Pravilniku o stambenom zbrinjavanju pripada četvorosobni stan za koji vojska nema novca.

Zato mu je Ministarstvo odbrane predložilo da proda stan u Baru u kome stanuje njegova ćerka, da kupi stan u Srbiji i potom ga ponudi Ministarstvu odbrane u zamenu za rešenje stambenog problema (!).

Iz ministarstva nismo dobili odgovore na pitanja.
Milan
Milan

Broj poruka : 7174
Datum upisa : 26.06.2008

http://www.yu centar tito

Nazad na vrh Ići dole

Sedi kec ! Tomislave Nikolicu ! - Page 6 Empty Re: Sedi kec ! Tomislave Nikolicu !

Počalji  Milan taj Ned Maj 03, 2015 2:58 pm

ZILOTI i kamp za "predvojnicku ovuku"..?

Marko Milovic
34 minutes ago
Osnivač ove gluposti je Nemanja Stanković, alijas otac Akakije…panker sa Detelinare …moj školski . Na exkurziji u Veneciji je kupio svoj prvi krst u antikvarnici …. Gvozdeni nacistički Surprised Surprised Surprised Surprised !!! Hvalio se svima u autobusu … Embarassed Embarassed Embarassed

Sviđa li Vam se komentar...?
Milan
Milan

Broj poruka : 7174
Datum upisa : 26.06.2008

http://www.yu centar tito

Nazad na vrh Ići dole

Sedi kec ! Tomislave Nikolicu ! - Page 6 Empty Re: Sedi kec ! Tomislave Nikolicu !

Počalji  Milan taj Sub Maj 09, 2015 4:34 pm


SLABOSTI U ŠTABU POBEDNIKA
U dokumentima 25. srpske brigade 46. divizije, u analizi događaja u Drenici, Starom trgu i Šalji, o akterima pobune Šabanu Poluži i Ademu Voci ostalo je zabeleženo: "Obojica su u potpunosti iskoristili širokogrudost Operativnog štaba Kosmeta i nameru da se izbegne oružani sukob, kako se ne bi bez potrebe prolivala narodna krv. Da je operativni štab bio energičniji i bezobzirniji prema ovim banditima i da im nije poklonio toliko poverenja, koliko oni nisu ni zaslužili, svakako bi sukob bio izbegnut, dok su njihove snage bile još male. Nije trebalo uopšte pregovarati sa njima". Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil
Milan
Milan

Broj poruka : 7174
Datum upisa : 26.06.2008

http://www.yu centar tito

Nazad na vrh Ići dole

Sedi kec ! Tomislave Nikolicu ! - Page 6 Empty Hm,hmm..oklen zlo ? pa jos u Moskvi ?

Počalji  Milan taj Pon Maj 11, 2015 1:57 pm

Po ugledu na Nemačku i Italiju Kraljevina Jugoslavija je počela otvarati koncentracione logore za antifašiste i komuniste Surprised Surprised Surprised (1935-1941). Prvi takav logor otvoren je 1935. u Višegradu. Neke su preuzeli za vreme okupacije Nemci, odnosno kvislinški režimi, saradnici okupatora, ustaše u Hrvatskoj i nedićeva Specijalna policija u Srbiji.

U toku rata (1941.-1945) kvinslinški režimi su pretvorili ove logire u montstuozne ustanove za uništavanje ljudi. U nastavku dat je pregled svih logora na teritoriji Jugoslavije po azbučnom redu:Pa je tako "Jasenovac i Gradiska stara,posta kuca Rvackih mesara"..? Surprised Surprised Surprised Twisted Evil Twisted Evil
Milan
Milan

Broj poruka : 7174
Datum upisa : 26.06.2008

http://www.yu centar tito

Nazad na vrh Ići dole

Sedi kec ! Tomislave Nikolicu ! - Page 6 Empty Re: Sedi kec ! Tomislave Nikolicu !

Počalji  Milan taj Pon Maj 11, 2015 2:19 pm

Milan
Milan

Broj poruka : 7174
Datum upisa : 26.06.2008

http://www.yu centar tito

Nazad na vrh Ići dole

Sedi kec ! Tomislave Nikolicu ! - Page 6 Empty "knindze na delu"..?

Počalji  Milan taj Sre Maj 13, 2015 1:25 pm

“ eh te devedesete“..?
Hm,hmm.. “komunisti” Oliver Antic,Kosta Cavoski,Vojislav Seselj su bili “udarna pesnica velikog brata” u Savezu Komunista Srbije, na “operativnom zadatku” na Beogradskom univerzitetu -Pravni fakultet.itd,itd i osnovali su “stamparije cetnickih diploma” affraid za stvaranje “SrBske elite”. Vidljivo je da bas i nisu neki “Bosanci,Licani itd”, sa izuzetkom Ercegovca Seselja, Ercegovca Vuka Draskovica i Ercegovca Miloslava Samardzica..buduceg “akademika uz Matiju Beckovica”.
Ideja “pomenutih i nepomenutih”, bar prema intervjuu komuniste Sime Dubajica, narodnog heroja, datog studiju B, novinaru Roganovicu..”isao sam dole da im pomognem”, ideja je da se osnuje “knezevina Knin”..”knezevina Banja Luka”..a, za Sumadiju, u stvari videcemo sta ce biti sa Srbijom i monarhijom itd” Simo je umro, a njegovo “nevazece visocanstvo” se mota po sudskim kuloarima rehabilituje cica Drazu, koga su upravo Karadjordjevici “zavrnuli”..”viknuli mu ga sa Cercilom” Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil king queen jocolor
Milan
Milan

Broj poruka : 7174
Datum upisa : 26.06.2008

http://www.yu centar tito

Nazad na vrh Ići dole

Sedi kec ! Tomislave Nikolicu ! - Page 6 Empty Hm,hmm..

Počalji  Milan taj Čet Maj 14, 2015 10:12 am

Hm,hmm.. Sada je 9 casova, sudije jos nisu popile ni jutarnju kahvu, a „tabloidi“, su nocas odstampali „vest dana“ da je Dragoslav, Draza Mihailovic rehabilitovan..nije li to „profesore“ montiran proces…? i to „glasace sva tri sudije za rehabilitaciju“. Naravno „istu CIA podrsku“ ima i Ramis Haradinaj…itd,itd.“vozi misko“. king queen jocolor affraid
Milan
Milan

Broj poruka : 7174
Datum upisa : 26.06.2008

http://www.yu centar tito

Nazad na vrh Ići dole

Sedi kec ! Tomislave Nikolicu ! - Page 6 Empty Re: Sedi kec ! Tomislave Nikolicu !

Počalji  Milan taj Čet Maj 14, 2015 11:13 am

Zanimljivo je kako americki agenti tumace *sadasnji pogled cetnika na Pavelica*. Cetnici smatraju, pise u izvestaju, da Pavelica *ne treba zasad izruciti Titu jer bi takvo sudjenje bilo temelj za jos vise antiamerikanizma i islo bi u korist prokomunisticke propagande*
Stoga je preporuka agenata da se *prihvate stavovi Vatikana i cetnika i neka Amerikanci ne poduzimaju policijsku akciju protiv pavelica*.Zanimljivo je da se stavovi antisrpskog Vatikana dovode u vezu sa stavovima *ravnogorskih cetnika*. Ali ni to necudi, jer ako su Pavelic i Stojadinovic po mnogim pitanjima delili isti stav, zasto onda o Pavelicu nebi delili Vatikan i cetnici? Osim toga, ne zaboravimo da izmedju ustasa i cetnika za vreme Drugog svetskog rata nije zabelezena
niti jedna ofanziva, ali je zato zabiljezena njihova suradnja u neprijateljskim ofanzivama protiv partizana,..* affraid king queen jocolor
Milan
Milan

Broj poruka : 7174
Datum upisa : 26.06.2008

http://www.yu centar tito

Nazad na vrh Ići dole

Sedi kec ! Tomislave Nikolicu ! - Page 6 Empty Misa Janketic glumac intervju:

Počalji  Milan taj Pet Maj 15, 2015 4:23 pm

Mojа mаjkа Milicа rаdilа je i dаlje nа pošti. Sаdа zа četnike. Ubrzo su počeli dа je pozivаju u komаndu.
Prepoznаo juje četnički glаvаr, pop Embarassed Mаcа. Nekаdа su zаjedno išli u gimnаziju. Pop affraid Mаcа je u Pljevljimа pronаšаo još nekoliko pаrtizаnskih ženа.I one su morаle dа odlаze u komаndu.Jednom kаdа se spremаlа dа ide nа sаslušаnje, mаjkа mi reče:­ Cile, mene će dа ubiju. Milenu ostаvljаm tebi u аmаnet. Ti dа je čuvаš i štitiš. Ti si muškа glаvа. Nedаj je nikome, nemoj neko zlo dа joj učini.
Nije se više vrаtilа mojа mаjkа Milicа. Zаludu smo Milenа i jа išli u komаndu i molili dа ne ubiju nаšu mаjku.
Jedne noći, u Ševаrimа, ubio ju je pop Mаcа. Sа drugim pаrtizаnskim ženаmа. Njih devet.
Dugo posle tog dogаđаjа, ovde u Beogrаdu, u gimnаziji, reče nаm rаzrednа dа uzmemo po list hаrtije. Izdiktirаlа nаmje poziv zа roditeljski sаstаnаk. Trebаlo je sutrаdаn dа gа vrаtimo sа potpisom roditeljа.Jа sаm odmаh potpisаo poziv i pružio gа rаzrednoj."Ne ti, nego otаc dа potpiše" ­ podviknulа mi je rаzrednа."Jа nemаm ocа" ­ rekаo sаm."Pа, nek ti potpiše mаjkа" ­ reklа je nešto mirnije."Jа nemаm ni mаjku" ­ odgovorio sаm.
A jа je nisаm ni zа štа ni krivio.Tаdа je i sаznаlа čije sаm jа dete.Tаdа sаm jа sаznаo dа je onа školskа drugаricа moje mаjke.
"Ti znаš ko ti je ubio mаjku?" ­ upitаlа me u jednom trenutku.
"Znаm" ­ odgovorio sаm.
"Ti znаš dа su živi njegovi sinovi?!"
"Dа."
"Znаš dа žive ovde u Beogrаdu?"
I to sаm znаo."Oni stаnuju u mojoj ulici, u... "
"Ne!" ­ vrisnuo sаm i pružio ruku dа rаzrednoj zаpušim ustа. ­ "Ne, nemojte to dа mi kаžete. Neću dа znаm gde stаnuju!"
Milan
Milan

Broj poruka : 7174
Datum upisa : 26.06.2008

http://www.yu centar tito

Nazad na vrh Ići dole

Sedi kec ! Tomislave Nikolicu ! - Page 6 Empty Re: Sedi kec ! Tomislave Nikolicu !

Počalji  Sponsored content


Sponsored content


Nazad na vrh Ići dole

Strana 6 od 9 Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Sledeći

Nazad na vrh


 
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu