FORUM - Web magazin KOMUNISTI
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Sedi kec ! Tomislave Nikolicu !

Strana 1 od 9 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Sledeći

Ići dole

Sedi kec ! Tomislave Nikolicu ! Empty Sedi kec ! Tomislave Nikolicu !

Počalji  Milan taj Čet Maj 30, 2013 3:42 pm

НЕМОЈТЕ, МОЛИМО ВАС, ВИШЕ ДА НАС МИРИТЕ!

Oно шта се догађало на сахрани посмртних остатака краљевске породице на Опленцу није, сматрамо, у функцији помирења, већ даљег раздвајања.

СУБНОР је одавно изложио став да је сахрана чланова династије Карађорђевић у Маузолеј на Опленцу цивилизацијско, приватно и лично право.

Били смо против државне сахране кнеза Павла, јер је државна сахрана однос државе према његовом делу. О нашем ставу смо обавестили Председника Републике и српску јавност, јер је тим чином Србија осудила 27. март 1941. године и борбу против фашистичких окупатора 1941-1945. и стала иза 25 марта 1941. и приступању Југославије Тројном фашистичком савезу (Немачка, Италија, Јапан).

Сахрана последњег југословенског династа Краља Петра II и осталих чланова породице је,мислимо, политички злоупотребљена, јер је била усмерена против садашњег државног уређења и облика владавине и пружила је подршку снагама које рехабилитују сарадњу са фашистичким окупаторима и оспоравају историјску истину о народноослободилачкој борби српског народа 1941-1945.године.

Идеја помирења, настала у данашњем времену, у најмању руку је нејасна и недефинисана.

Садашња генерација мири сукобљене стране претходних генерација, мада сматрамо да има других проблема којима треба да се бави.

Политичке партије су злоупотребиле прошлост да би се уградиле у власт и политички живот Србије и сада не знају како да изађу из стања које су саме створиле. Онима који познају прошлост јасно је да је помирење ратујућих страна 1941-1945, осим појединаца који су чинили ратне злочине према свом народу, обављено од новембра 1944. до августа 1945. када је донет задњи акт опште амнестије за учешће у покретима који су се борили на страни фашистичких окупатора, припадали квислиншким органима власти и сарађивали са колаборацијом и квислинзима. Једино нису амнестирани припадници усташког покрета и припадници Љотићевих формација.

Питање је шта је остало што данас треба помирити и шта се мири? По свим манифестационим облицима, у Србији данас мире фашизам и антифашизам као идеологије, рехабилитују фашистичку прошлост и мењају историјску истину у корист ратног квислиништва и колаборације.

И даље се оспорава Република као облик владавине у Србији. Принц Александар се званично ословљава као престонаследник. Једино се не зна којег престола – југословенског или неког другог? Првосвештеник Српске православне цркве Иринеј, који наставља агитацију за краљевину Србију, као да се омакло да принца Александара назове краљем!

Принц Александар је рекао да је сахрана дефинитивна рехабилитација војске Краљевине Југославије у отаџбини, односно четника, који су се борили за краља и отаџбину и пали у тој борби. У окупираној Југославији није забележено да је и један четник погинуо у борби против италијанских фашистичких снага, мада је Италија, рецимо, пола Југославије држала као своју окупациону зону. Нека се по имену и презимену после 31. октобра 1941. године документује колико је и где припадника четника (Војске краљевине Југославије у отаџбини) погинуло борећи се против снага немачког фашистичког окупатора. Нека се открије ко је и где погинуо. После објективне провере, први ћемо положити венац и одати почаст.

Због којег дела се рехабилитују четници (ВКЈУО)? Слава и рехабилитација дата је онима који су се заједно са окупатором борили против оних који су се у антифашистичком строју са савезницима борили против фашистичких окупатора и њихових сарадника. Слава и рехабилитација даје се, у ствари, онима који су поклали на десетине хиљада људи, жена, деце и стараца само зато што нису волели окупатора и оне који су им служили. А, пресуде недужнима су донете у име краља и отаџбине.

Председник Републике је изложио идеју, која до сада у историографији није довољно обрађена, да су савезници одредили ко ће бити савезник и ратни победник у Југославији. Слажемо се. Али та победа није добијена за заленим столом, већ доприносом победи над фашизмом за коју је пало 305 хиљада партизана и преко 460 хиљада једном и више пута рањено. Допринос савезничкој победи је мера за ту оцену, а не дипломатски произвољни договор победника. То је опште познато. Ко ће бити победник зависло је од спремности ратујуће стране да се бори, а не од опредељења да за борбу против окупатора још није време и које никада није дошло.

Церемонија на Опленцу, замишљена као помирење, брујала је и завршена окончана је звиждуцима Николићу и Дачићу и песмама „Од Тополе па до Равне Горе“ и „Тресе ми се за шубаром цвеће, заклаћемо, убићемо ко са нама неће“. Тако се и окончао тај општељудски и цивилизацијски чин према Карађорђевићима.

Др Момчило Павловић, директор Института за савремену историју, осведочени промотер Равногорског покрета и четништва, изнео је у коментарисању сахране, на, у ствари, телевизији државе Србије занимљиву идеју: „Умирити Србе и Србију“. Схваћено је, вероватно, да је идеја о помирењу и како се спроводи – историјска бесмислица.

РЕПУБЛИЧКИ ОДБОР СУБНОР СРБИЈЕ

Milan
Milan

Broj poruka : 7174
Datum upisa : 26.06.2008

http://www.yu centar tito

Nazad na vrh Ići dole

Sedi kec ! Tomislave Nikolicu ! Empty Sta radi taj koalicioni krpez "losih monarhista"

Počalji  Milan taj Pet Maj 31, 2013 3:06 pm

Српска радаикална странка, без обзира на то колику је подршку имала у народу и колики смо број мандата имали у Народној скупштини Републике Србије је странка која је на политичкој сцени, али и на западу имала највише непријатеља. Разлог за то није ни што смо необразовани, није ни то што смо лопови – јер смо доказали да нисмо. Ратлог је то што, за разлику од свих других странака, никада нисмо правили труле компромисе.Никада нисмо себи дозвољавали да једне недеље причамо да смо патриоте и да осуђујемо оне који издају Косово и Метохију, а да друге недеае са истим тим правимо скупове, попут онога у Новом Саду, где је такође била посреди борба за власт. На изборима у недељу је за све друге странке осим Српске радикалне странке битно колики ће део колача узети и да ли ће освојити власт да даље пљачкају грађане.
Са једне стране је СНС, ДС и ДСС која већ четири године са тим издајницима чини општинску власт, ЛДП,СПС и сви други. Они су вас лагали, обећавали да ће направити метро у наредне четири године, а у претходне четири једино чиме се могу похвалити је јавни ВЦ на пијаци у Батајници. Ту су и они који су вас водили на ручак у Јагодини, да вас упознају са жирафом. На тој страни су и они који претходних дана од куће до куће нуде хиљаду-две динара, носе уље, брашно и шећер и друге ствари које су отели и плаћају вашим новцем.

Cool Cool Cool Cool Cool Cool Shocked Shocked Shocked Shocked
Milan
Milan

Broj poruka : 7174
Datum upisa : 26.06.2008

http://www.yu centar tito

Nazad na vrh Ići dole

Sedi kec ! Tomislave Nikolicu ! Empty hm,hmm...

Počalji  Milan taj Pet Jun 07, 2013 11:07 pm

Došavši na čelo Železnica Srbije, direktor Dragoljub Simonović koga je na tu funkciju postavila Srpska napredna stranka, uveo je antikrizne mere štednje za sve osim za sebe i svoje saradnike. Za pet meseci direktor i njegovi ljudi stigli su i do Kine dok je ceh za samo jedan od brojnih poslovnih ručkova koje je platila Železnica bio 165.000 dinara.

Kako izgleda kada štedi direktor Dragoljub Simonović pokazuju računi koji su u proteklih nekoliko meseci stigli na naplatu Železnicama Srbije, preduzeću koje grca u dugovima i koje država iz budžeta dotira sa preko 14,5 milijardi dinara.

Prema računima u koje je “Blic” imao uvid, Simonovićev, njegovi gosti i saradnici su pravi sladokusci sa istančanim ukusom za kvaliteno jelo i piće ali i cigarete. Tako je delegacija koju je ugostila Železnica početkom marta, u poznatom beogradskom restoranu Franš , uživala u pravim specijalitetima.

Jeo se biftek sa crnim tartufima koji košta 2.300 dinara, zatim losos spremljen na grilu sa skromnom cenom od „svega“ 1.200 dinara. Za poznate kubanske cigare Partagas plaćalo je 2.000 dinara po komadu. Konačan račun 165.000 dinara.

Direktor Železnica Dargoljub Simonović za “Blic” međutim tvrdi da nije reč o bahatom trošenju novca i da račun koji je napravljen u beogradskom restoranu apsolutno nije sporan.

- Bili smo u obavezi po ugovoru da delegaciji iz Švajcarske obezbedimo ručak. Razgovaralo se o kupovini 20 vozova i to je bila najveća grupa, njih 80-ak, koja je došla od kada sam ja na čelu Železnica. Račun je sigurno bio velik jer je reč o poznatom restoranu, ali vi ne možete direktore koji dolaze iz pola Evrope da vodite po bircusima, to jednostavno ne ide – objašnjava Simonović.

Ručak u motelu Kod Šopalovića Železnica je platila skoro 75.000 dinara. Pojelo se skoro devet kilograma jagnjetine, čak 43 mešane salate, a u zlatiborskoj zakusci uživalo je 30 ljudi. U istom meseci Železnice su organizovale još jedan ručak – ceh oko 46.000 dinara.

Gostilo se i na čuvenom “Salašu 137” u Čeneju i to za skoro 80.000 dinara. Najviše para potrošeno je u motelima “Šarganska osmica” i “Jatare”. Za dva dana u maju iznos na profakturi koji je stigao na blagajnu Železnica bio je 180.000 dinara. Direktor objašnjava i te troškove.

Šta se sve pilo i jelo
na račun Železnica

Biftek sa crnim tartufima
Sir “Halumni”
Losos filiran na grilu
Brusketi “Franš”
Pršuta “Njeguši”
Partagas – kubanske cigare
Losos “Terijaki”
zlatiborska jagnjetina


Mi smo tada organizovali obilazak Zlatibora, odnosno Šarganske osmice i Mokre gore kao turističke destinacije za direktore i rukovodioce brojnih evropskih firmi sa kojima sarađujemo. Za to nismo potrošili ni dinara, jer su oni plaćali kotizaciju i Železnica je na to ime dobila oko 50.000 evra – tvrdi Simonović.

Prema nezvaničnim informacijama “Blica” novo rukovodstvo Železnica je za prva tri meseca ove godine na putovanja potrošilo oko 160.000 evra.

Direktor Simonović to negira i tvrdi da su ti troškovi u odnosu na prethodni period smanjeni za čak 50 odsto. I pored toga on i njegovi saradnici za to vreme stigli su do Rusije, Italije pa čak i u petodnevnu posetu Kine.

Milan
Milan

Broj poruka : 7174
Datum upisa : 26.06.2008

http://www.yu centar tito

Nazad na vrh Ići dole

Sedi kec ! Tomislave Nikolicu ! Empty Ajde brrrre, brze sa tim datuma..ubu nas bela kuga,

Počalji  Milan taj Sub Jun 08, 2013 3:25 pm

- Nikad nisam mislio da ću se ovako zaljubiti. Šteta da još ne postoji brak između čoveka i životinje - rekao je dizajner, te dodao kako mačku tretira kao da je žena koja zahtjeva puno pažnje te da uživa u tome, preneo je portal 24 sata.
Legarfeldova mačka Šupet (Choupette) ima i profil na tviteru na kojem je prati 27.442 ljudi, a na usluzi uvek ima vozača, aj ped i nekoliko sluškinja!
Hrvatski psihijatar i seksolog dr. Vladimir Gruden izjavio je ovim povodom za portal dnevno.hr da je sve dozvoljeno, "samo niko ne sme da kaže ni reč protiv liberalizma".
- Sudeći prema poslednjim događajima, očigledno je da uskoro zaista možemo očekivati i zahteve za legalizacijom braka čoveka i životinje. No, pitanje je smem li ja, odnosno svi drugi lekari, uopšte reći svoje mišljenje o ovome. Jer danas je liberalizam postavljen na apsolutni pijedestal, što znači da je sve dozvoljeno, samo niko ne sme ništa da progovori protiv liberalizma. Tako ustrojen društveni poredak vodi vladavini manjine nad većinom – napominje dr. Gruden.

On dodaje da su ga pre desetak godina homoseksualna udruženja prijavila Lekarskoj komori zato što je javno izjavio da leči homoseksualce.

Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Cool
Milan
Milan

Broj poruka : 7174
Datum upisa : 26.06.2008

http://www.yu centar tito

Nazad na vrh Ići dole

Sedi kec ! Tomislave Nikolicu ! Empty Kec ko vrata, bez prava na popravni !

Počalji  Milan taj Pon Jun 10, 2013 3:10 pm

ДРЖАВНА САХРАНА И – ШВАЈЦАРСКА

Поплава ода кнезу Павлу је доказ незнања и владавине политичког шунда

Пише: проф. др Миодраг Зечевић

Истог дана догодили су се Јајинци и сахрана кнеза Павла на Опленцу, оба у државној режији. Тешко да та два историјска догађања иду заједно или бар идентично уважавани. Разумемо континуитет трајања државе, ненасилног прекида остваривања преузетих обавеза, ма колико то било непријатно. Али свему има „рубикон“, преко кога не треба прећи. Приватна сахрана је цивилизацијско право појединца. Државна је политички однос према делу човека. Држава има своје циљеве али она мора да процени шта треба, шта може, шта мора и шта не сме.

Миодраг Зечевић

Присуствовали смо хистерији у оцени историјске личности и дела кнеза Павла. Шта би било да је било, односно да се није догодило оно што се догодило, 27.марта. Гледајући та имена у поплави „ода о кнезу“ лако се запажа да им је заједничко да нико од њих не одаје утисак да стварно зна оно о чему говори, нити да разуме и схвата време и догађаје, посебно историјску свест и националну културу људи овог поднебља. За људе од угледа најгоре је када се из идеолошких и политичких побуда или личног интереса умешају у оно за шта нису квалификовани, нити знају оно о чему пресуђују. Да знају сигурно је да се принцу Александру не би обраћали са „Ваше краљевско височанство“ или „престолонаследниче“.

Шта рећи о небулозама које се у усхићењу износе, или глупостима пласираним као историјске претпоставке и истине. У поплави похвала умности и величине дела кнеза Павла између 1934-1941, када је кенз вршио апсолутну власт у Југославији – једино нису говорили о чињеницама. Заборавили су да је сменио моћног Милана Стојадиновића, пензионисао 12 најелитнијих генерала 1938., јер су били против његовог војног и политичког повезивања са фашистичким државама, о томе да Југосалвија нема парламент, мада је имала изборе и да је без конституисаног парламента ушла 1941. године у рат. Наравно, ништа не знају о оснивању бројних казнених логора за непослушне, трајној оријентацији на фашистичке државе итд. За њих је било довољно што је био школован у Енглеској, да је волео уметност, био колекционар и да се културно опходио. То је превладало над оним што је радио као државник и апсолутни господар Југославије. Стварно, „озбиљна оцена“ личности и историјских догађаја који су уследили.

Изречене небулозе немају границу. Један „угледни“ лист је тврдио да би Југославија била Швајцарска у Европи да није било 27.марта. То је толико имбецилно али то мишљење је било врхунац еуфорије, шта би било да није било 27. марта.

„Елитни“ познаваоци тог времена тврдили су да Хитлер и Мусолини не би смели да мрко погледају кнеза Павла, а камоли да примене два тајна протокола, поред оног јавно потписаног којим је Југославија прихватила капитулацију. Они вероватно и не знају да они постоје, а зашто би и знали. То се од њих и не очекује. Не пада им напамет да би Југославија била део фашистичке машинерије у борби против антифашистичке коалиције и да би Југословенска војска у саставу Вермахта ратовала од Африке, преко Европе до совјетских азијских степа. И ми плаћали ратну штету.

Још је будаластија претпоставка да Стаљину не би смело да падне напамет, када пристигне са својим моћним армијама на границу Југославије, да закорачи у њу и мрко погледа кнеза Павла. Господо, ми бисмо до рушења Берлинског зида живели онако како су живели до тог времена Бугари, Румуни, Албанци и остали грађани социјалистичких европских земаља.

Расправа са вама је губљење времена, јер ви нисте партнер за озбиљну расправу. Зато продужите својим путем док се не успостави одговорност за јавну реч, а средства информисања изађу из политике шунда, идеолошке политике острашћености и напора да рехабилитују неславну прошлост, актере и њихово дело.

Shocked Shocked Shocked Shocked Cool Cool Cool Cool Question Question Question
Milan
Milan

Broj poruka : 7174
Datum upisa : 26.06.2008

http://www.yu centar tito

Nazad na vrh Ići dole

Sedi kec ! Tomislave Nikolicu ! Empty Hm,hmm.. jedno cebe da ne grebe i cetkicu za zube...?

Počalji  Milan taj Pon Jun 10, 2013 10:42 pm

Са садашњим председником Србије Томиславом Николићем, Шешељ је, како је изјавио, „све заједно радио“ током ратова у Хрватској и БиХ, и рекао: „Ако сам ја умешан у ратне злочине, онда је Томислав Николић мој директан саучесник“

За потпредседника Владе Србије Александра Вучића рекао је да је био „добровољац СРС код Славка Алексића на Јеврејском гробљу“ у Сарајеву и да је затим радио на ТВ Пале Одговарајући на додатна питања Радована Караџића, Шешељ је нагласио да он није имао никаквог утицаја на напад на Зворник, за разлику од Биљане Плавшић, по чијој је препоруци позвана Ражнатовићева паравојска. Плавшићку је, иначе, назвао „лудом женом“

Cool Cool Cool Cool Cool Cool Cool Question Question Question Question Suspect
Milan
Milan

Broj poruka : 7174
Datum upisa : 26.06.2008

http://www.yu centar tito

Nazad na vrh Ići dole

Sedi kec ! Tomislave Nikolicu ! Empty Orden Mesicu i Josipovicu...?

Počalji  Milan taj Uto Jun 11, 2013 8:17 pm

Prenosimo u celosti saopštenje Vlade RSK u progonstvu:

I

1. Rad Vlade se ne može poistovećivati s radom izbegličkih društava. Vlada održava državotvornost Srba Krajišnika, stečenu u Mađarskoj – 1471, u Mletačkoj Republici – 1647, u Austriji – 1630. i u Jugoslaviji – 1918, 1943. i 1945. Ovu srpsku državotvornost, u dvonacionalnoj federalnoj Hrvatskoj, ukinuli su, protivustavno – preglasavanjem, skupštinski i vladini predstavnici hrvatske zajednica. VLADA RS KRAJINE JE ČINILA SVE, DA DOBIJE POMOĆ SRBIJE, CRNE GORE I REPUBLIKE SRPSKE – RADI ZAHTEVA PRED UN I EU O OKONČANJU HRVATSKE OKUPACIJE RS KRAJINE I OMOGUĆAVANJE SRBIMA DA ODLUČUJU O SVOJOJ DRŽAVNOSTI NA ISTORIJSKOJ I ETNIČKOJ SRPSKOJ ZEMLJI. Državnici ove tri pravne naslednice Jugoslavije, s većinskim srpskim tanovništvom, nisu ni odgovorile.

2. Razmere hrvatskog progona Srba Krajišnika se ničim ne smeju skrivati, a vlast u Srbiji to čini, jer je sve Krajišnike brisala iz spiska prognanika – kad im je uručivala rešenja o prijemu u državljanstvo Republike Srbije. Status prognanika ne prestaje činom prijema u biločije džavljanstvo: Srbije, Crne Gore, BiH, SAD, Nemačke, Austrije, Švedske, Britanije, itd. Status prognanika prestaje kad se uklone sve posledice hrvatskog zločina genocida nad Srbima Krajišnicima – u Drugom svetskom ratu i od 1990. do 1995.

3. Diplomatija Srbije, zahtevom kod svake države, zahtevom u UN, EU i u Međunarodnom crvenom krstu, dužna je prikupiti podatke o broju prognanih Srba iz Republike Srpske Krajine i Hrvatske, od 1990. do 1995, jer je Srbija stvorila bivšu Jugoslaviju, 1918. godine – državu s većinskim srpskim stanovništvom.

4. Vlada RS Krajine je, svojim radom od 2005. godine, nadoknađivala prognanim Krajišnicima mnogo toga što im nisu činili državni i sudski organi Republike Srbije:

affraid affraid affraid affraid affraid affraid king queen jocolor geek Cool Cool Cool
Milan
Milan

Broj poruka : 7174
Datum upisa : 26.06.2008

http://www.yu centar tito

Nazad na vrh Ići dole

Sedi kec ! Tomislave Nikolicu ! Empty "KUDA IDU DIVLJE SVINJE"

Počalji  Milan taj Sre Jun 12, 2013 10:52 pm

Proevropske snage u Nemačkoj, koje su u manjini, ističu da Nemačka najviše izvozi upravo u zemlje evrozone koje bi mnogo manje kupovale nemačku Shocked:shock:robu da imaju nezavisna tržišta i valute. I zato nemačka pomažući ugroženim zemljama čuva svoja tržišta. Ali, to nije lako objasniti glasaču koji ne voli da se ijedan cent od njegovog poreza daje "tamo nekom". A "taj neko" u njegovim očima može da postane Srbija.

Shocked
Milan
Milan

Broj poruka : 7174
Datum upisa : 26.06.2008

http://www.yu centar tito

Nazad na vrh Ići dole

Sedi kec ! Tomislave Nikolicu ! Empty Aleksandar Vucic prvi..Dacic."ja do njega"

Počalji  Milan taj Sre Jun 19, 2013 5:58 pm

Hm,hmm

02 Sep 2012 21:50
stize i pojacanje, stizu vojvode,
ALEKSANDAR VUČIĆ

Siguran sam da će u Srbiji postojati prava levica da levica neće biti oni koji imaju bogatstvo u vrednosti od 300 miliona
evra, i oni koji su opljačkali Srbiju u prethodnih deset godina i oteli i uništili sve što su stigli. Uveren sam da ćemo na vlasti imati jednu
ozbiljnu levicu koja će voditi računa o interesima radnika i seljaka, a jedina ozbiljna levica je Pokret socijalista. Nama je najvažnija
budućnost naše zemlje i naše dece. Moramo napraviti najširi mogući opozicioni front da bi pobedili ove koji brane svoju vlast time što na
lokalnim izborima zloupotrebljavaju državne institucije. Moraćemo svi zajedno da se izborimo sa bolju i drugačiju Srbiju, za više investicija,
za više posla za sve građane, za bolji život.

affraid
Milan
Milan

Broj poruka : 7174
Datum upisa : 26.06.2008

http://www.yu centar tito

Nazad na vrh Ići dole

Sedi kec ! Tomislave Nikolicu ! Empty Jugoslavuje vise nema,Krajine vise nema...??? Uskoro Srbije

Počalji  Milan taj Sre Jun 26, 2013 1:42 pm

Milan
Milan

Broj poruka : 7174
Datum upisa : 26.06.2008

http://www.yu centar tito

Nazad na vrh Ići dole

Sedi kec ! Tomislave Nikolicu ! Empty Tomo.."Srbine"...?

Počalji  Milan taj Čet Jun 27, 2013 6:51 pm

Руководство Српске радикалне странке ће сутра, 28. јуна 2013. године на Видовдан, бити на Газиместану са народом који на правом месту обележава Видовдан и све годишњице које су у вези са тим датумом, саопштио је на данашњој конференцији за новинаре Зоран Красић, потпреседник Српске радикалне странке.
Подсетио је јавност да је на Видовдан 1389. године била битка после које је Србија постала вазална творевина, али присутна на територији Косова и Метохије. Вазални однос је подразумевао и да тадашња Србија шаље своју војску у борбе на страни Турака.
Данас се Србија налази у вазалном односу, у односу на НАТО и ЕУ, и данас шаље своје војнике у оквиру НАТО у мировне мисије, али се, за разлику од средњевековне Србије, од ове данашње власти тражи да Србија више не буде присутна на својој територији Косова и Метохије.
„Видовадан је датум сећања. Сећања на Косовски бој, на Сарајевски атентат и Гаврила Принципа, на отмицу и испоруку Слободана Милошевића хашким зликовцима. Сутрашњи Видовдан ће бити упамћен и као дан када се власт у Србији осећала као напуштена девојка због неузвраћене љубави“, изјавио је Красић, оцењујући да су сва „упозорења Војислава Шешеља и Српске радикалне странке су били искрени ставови“. Време је показало да су то позиви који се не одбијају. Сада се Србима нуде позиви да се чека на семафору, док се не одрекнемо Косова и Метохије, а и ако се одрекнемо ништа се не мења, додао је Красић.
Потпреседник Српске радикалне странке је на крају позвао све који се упуте пут Газиместана да одлучно и достојанствено покажу љубав према Србији и хтење да су Косово и Метохија саставни део Србије, као и да искажу подршку Србима који чувају српску тапију у непријатељској средини.

Very Happy:D
Milan
Milan

Broj poruka : 7174
Datum upisa : 26.06.2008

http://www.yu centar tito

Nazad na vrh Ići dole

Sedi kec ! Tomislave Nikolicu ! Empty a kad dodje Vidov dan.."Na gazimestanu"

Počalji  Milan taj Čet Jun 27, 2013 7:12 pm

Počelo je odbrojavanje do spektakla.
Samo jedan dan nas deli od najvećeg ovogodišnjeg muzičkog spektakla koji će se održati na beogradskom Ušću. I ne samo ovogodišnjeg, pošto će Cecin nastup po svemu sudeći biti koncert decenije.

Navala na ulaznice je ogromna, a u srpsku prestonicu sutra će se sjatiti njeni fanovi ne samo s prostora bivše Juge već i iz Grčke, Austrije, Nemačke, Švedske... Mnogi naši ljudi iz inostranstva tempirali su svoj godišnji odmor tako da mogu da prisustvuju ovom spektaklu.

Produkcija, koju radi „Miligram mjuzik“ u saradnji sa „Studiom Berar“ i „Stejdžom pro“, takva je da bi svaka svetska zvezda bila više nego zadovoljna. Ostalo je još samo da se finišira i ulazi mogu da se otvore.

Na jednom mestu će u petak veče biti najviše političke ličnosti iz Srbije i regiona, najugledniji privrednici i biznismeni. Sam krem ne samo domaće javne scene. Sasvim izvesno je da će u četvoročasovnom koncertu najveće balkanske zvezde uživati i predsednik Republike Srpske Milorad Dodik. Pozvali smo njegov kabinet, ali nisu želeli ni da nam potvrde ni da demantuju tu informaciju, uz obrazloženje da podaci o kretanju predsednika nisu dostupni javnosti.

Na Ušću se očekuje i premijer Srbije Ivica Dačić, a kako saznajemo, ukoliko mu to obaveze budu dozvolile, u spektaklu će uživati i predsednik Srbije Tomislav Nikolić.

Milan
Milan

Broj poruka : 7174
Datum upisa : 26.06.2008

http://www.yu centar tito

Nazad na vrh Ići dole

Sedi kec ! Tomislave Nikolicu ! Empty Sve spektakl do spektakla

Počalji  Milan taj Pet Jun 28, 2013 1:12 am

Milan
Milan

Broj poruka : 7174
Datum upisa : 26.06.2008

http://www.yu centar tito

Nazad na vrh Ići dole

Sedi kec ! Tomislave Nikolicu ! Empty Svi ste vi svedoci , mnogi su glasali i izglasli !

Počalji  Milan taj Pet Jun 28, 2013 3:44 pm

"Lune Lunetic | 08/11/2010 12:22
Nasu sudbinu je zapecatio *argentinski tango*, koji su odigrali, otplesali..*najbogatiji srbin u Evropi.. Milan Stojadinovic i poglavnik Ante Pavelic u Argentini 1954, i potvdili da se u SFRJ otvore *plesne skole*..1990..1995.godine,..RSK,KOSMET, Raska, Vojvodina...itd !!!

affraid 
Milan
Milan

Broj poruka : 7174
Datum upisa : 26.06.2008

http://www.yu centar tito

Nazad na vrh Ići dole

Sedi kec ! Tomislave Nikolicu ! Empty I ako, nepije pivo "7 juli"..hm,hmm nece ni "tomovacu".

Počalji  Milan taj Sub Jun 29, 2013 5:02 pm

Čorba: Pevaću na proslavi 70. godišnjice staljingradske bitke u Rusiji!
Frontmen grupe "Riblja čorba" Bora Ðorđević izjavio je danas Tanjugu da će, najverovatnije, 22. i 23. avgusta prisustvovati i nastupati na proslavi sedamdesetogodišnjice odbrane Staljingrada - sadašnjeg Volgograda, gde je vođena najveća bitka u Drugom svetskom ratu.

Laughing 
Milan
Milan

Broj poruka : 7174
Datum upisa : 26.06.2008

http://www.yu centar tito

Nazad na vrh Ići dole

Sedi kec ! Tomislave Nikolicu ! Empty Predsednik svih gradjana ili samo "dobrih vernika"

Počalji  Milan taj Sub Jun 29, 2013 10:55 pm

Mogu li se obicni gradjani sami suprotstaviti, ili to treba da urade "ministarstvo sile" u krajnjoj meri..kao vid "nastavljanja politike suvereniteta i integriteta drzave Srbije...drugim sredstvima"...kao vazne institucije sistema..
.......................................................................................................................................................................................................................................
http://www.autonomija.info/nora-hicko-zasto-kazes-manjinski-interes-a-mislis-na-jobik.html

confused 
Milan
Milan

Broj poruka : 7174
Datum upisa : 26.06.2008

http://www.yu centar tito

Nazad na vrh Ići dole

Sedi kec ! Tomislave Nikolicu ! Empty "Milka Forcan pod istragom"..?

Počalji  Milan taj Ned Jun 30, 2013 1:43 pm

MiLilovan Brkic,
"Крв је осетила и бивша потпредседница компаније Делта Милка Форцан. Тражила је од Вучићу да је именује за министра за привреду у Влади Србије! На ред испред Вучићевих врата чека и колона поверилаца који су му давали новац да обавље прљаве послове. Они сада траже да им понуди компензацију. Да им преда власт, или да им врати паре! У међувремену, срушен је социјални систем у Србији, убијена је економија, ликвидирано је правосуђе. Анархија је на сцени. Где Вучић може да побегне од беса грађана који га чека?
Службени гласник Александра Вучића, дневни лист Инфомер, већ месецима најављује, поименично, кога први подпредседник Владе Србије, министар одбране и “координатор рада свих служби безбедности“ намерава да ухапси. Обележенима се шаље порука да их очекује хапшење, прогон и заплена имовине. Ако желе то да избегну, треба да се јаве господину Вучићу, да одреше кесу и са својих рачуна новац пребаце на његов. Похлепа Александра Вучића је животињска, и неутољива је.
Улога Информера је изузетно значаја у доказивању злочиначке природе садашње власти, коју представаља Александар Вучић са малом групом људи из врха Демократске странке и директором полиције Милорадом Вељовићем. Будућим истражитељима злочина Вучићеве мафије, листе Информер може послужити као доказ о постојању заједничког злочиначког подухвата првог потпредседника Владе Србије Вучића, директора полиције Милорада Вељовића и специјалног тужиоца за организовани криминал Миљка Радисављевића."

affraid 
Milan
Milan

Broj poruka : 7174
Datum upisa : 26.06.2008

http://www.yu centar tito

Nazad na vrh Ići dole

Sedi kec ! Tomislave Nikolicu ! Empty INA ili Uralska oblast..?

Počalji  Milan taj Ned Jun 30, 2013 8:30 pm

Naravno, moze da bude falsifikovanje, neznanje ali i puko lupetanje, nekog Vladimira „komentatora“ i to sa naslovom „znanje je sila, znanje je moc“, koje se nevidi iz njegovog komentara „voli nevoli“..
………………………………………………………………………………………………………………………………………….
http://www.pressonline.rs/info/drustvo/278132/rusima-nismo-na-listi-najvecih-prijatelja.html
……………………………………………………………………………………………………………………………………………
Moj komentar Vladimiru, naravno ako ga objave,

„Vladimire Ilicu Lenjine“…“tko to kaze, tko to laze“..“da su u pitanju bili restlovi“a..?
“ Predsednik Opštinske stranke Ištvan Jona najavio je da će sledećeg meseca, na inicijativu te stranke, biti uspostavljena zvanična saradnja naše opštine s Uralskom oblašću u Rusiji. On je rekao da to treba da bude podsticaj za pančevačku privredu, pošto Uralska oblast ima industriju identičnu pančevačkoj.
Jona je apelovao na opštinsku vlast da učini sve da Pančevo ne izgubi ugled jakog industrijskog centra (xe,xe…Vladimire)..koji je nekada imao.
Trebalo bi da opet preuzmemo primat koji smo imali i da ponovo budemo centar južnog Banata jer nas sve više prestižu Vršac i Zrenjanin. Da se više nikada ne dogodi ono što se desilo novom „Maksi diskontu”, koji se zida pored Autobuske stanice, gde nije angažovana nijedna pančevačka firma – naglasio je Jona.
Novinarima se obratio i Bogica Stakić, predstavnik stanara koji žive u naselju Kotež 2. On je kritikovao odluku s nedavno održane sednice Skupštine opštine, na osnovu koje je dato odobrenje stanarima ovog naselja koji žele da uvedu vodomere u svoje stanove. Rekao je da je ova odluka neprihvatljiva, jer JKP „Vodovod” traži da vodomeri svakog stana i glavne vodovodne cevi budu u hodnicima, dostupne radnicima te firme. Po Stakićevim rečima, to je neizvodljivo bez velikih rušenja i ogromnih finansijskih troškova“

Cool Twisted Evil 
Milan
Milan

Broj poruka : 7174
Datum upisa : 26.06.2008

http://www.yu centar tito

Nazad na vrh Ići dole

Sedi kec ! Tomislave Nikolicu ! Empty Ozbiljan problem trazi ozbiljno resenje,

Počalji  Milan taj Uto Jul 02, 2013 12:48 am

Onako od oka, lako je doneti zakljucak, da zbog losig odnosa Republika-Pokrajina..hm,hmm..osionog ponasanja prema Vojvodini, moze da pukne tikva !

http://htmlimg4.scribdassets.com/8lybx17gao1jle7t/images/7-ae6e41e5e0.jpg

Shocked Question 
Milan
Milan

Broj poruka : 7174
Datum upisa : 26.06.2008

http://www.yu centar tito

Nazad na vrh Ići dole

Sedi kec ! Tomislave Nikolicu ! Empty " HLJEBA HLJEBA GOSPODARI" !!!!

Počalji  Milan taj Uto Jul 02, 2013 3:17 pm

Kako obezbediti mir i bezbednost, kada i dalje funkcionisu „ludaci naseg doba“..koji, uvek nadju oko cega ce da se spore, i drze zategnute odnose..???

http://www.pressonline.rs/info/politika/278306/toma-se-razbesneo-zbog-tesle-i-andrica.html

Moj komentar na jedan komentar, u kome se imenjak izvinjava tesli, ako ga objave..

„Brate Nikola (Tesla), dragi susjede iz zavicaja,sada je u toku „IX ofanziva“, brez Rvata i hm,hmm..“Vlade nase RSK“..i Nikoletine Bursaca, dosli neki novi „atomski klinci“, pa nece u boj na Kosovo nego na „Beograde, Beograde na uscu reka ispod Avale“,,,hm,hmm ulicom „Avalskog korpusa“, pa kad prodjes Adu i Seceranac, malo zakrenes ispod pilona, visi od tvog tornja.
Nemoj da se ljutis, nije to nista, u „matici“..oko 1.000.000 njha, ceka stipendiju kao ti,pa da zavrsi osnovno obrazovanje, i negde u tekstu naleti na tvoje ime.Ono, malo sto slece i uzlece, na ‘TVOM BRENDU“..drhce,od pretresa carinika, pa te i nevidi.Stanje redovno, lepo je to otpevala Lepa Lukic..“ sa izvora, dva putica vode na dve strane“..hm,hmm..ipak, sliju se i Karleusa i Ceca..na usce..oma, Nikola tamo pored zgrade CK SKJ,kako ti onomad rece Srbima i Rvatima, kada su dolazili kod tebe da ih „sjetujes“,,,,“kolicina vase medjusobne mrznje, je tolika da bi bila dovoljna da osvetili jedan veci grad“.. danas „zgrada zukrasa“..Hebes Cecu i Jelenu, tetak Nikola,..dodji ti u Gucu..kakav „bre“Toma diploma i onaj ramunikas Josipovic..a, Krajine i onako vise nema, gde bi i da hoces…???
Одговори

Milan
Milan

Broj poruka : 7174
Datum upisa : 26.06.2008

http://www.yu centar tito

Nazad na vrh Ići dole

Sedi kec ! Tomislave Nikolicu ! Empty Stipe Mesic spasava Jugoslaviju,

Počalji  Milan taj Sre Jul 03, 2013 2:22 pm

http://www.pressonline.rs/info/politika/278444/mesic-da-nije-bilo-milosevica-sfrj-bi-odavno-bila-u-eu.html

Da je Tesla,Andric "rvat", da je Kosovo trebalo odavno da bude "republjik" za nadglasavanje Srbije "interno"... u okvirima onakve ili "ovakve" Jugoslavije, a da se "novostvorene vrednosti",profiti,ili razlike u ceni izmedju "sirovina-polufabrikata-",a, povratno sa "gotovim proizvodima", kroz cenu,, opet usmeravaju prema "EU kao vrhu drzave eUrope",kao vrste "budzetskog punjnenja kase", iz koje bi se povratno, volsebno i "hudinijevski", deo "vracao Autonomnim pokrajinama"..hm,hmm Sloveniji, Rvackoj,Kosovu, itd,itd..a, "zdruzenim hm,hmm poduhvatom"..eksploatisali rudni,mineralni, vodeni tokovi, zitni resurski Srbije".Na zalost, u Srbiji su se "zapatili" Mesici, "domaceg podrijetla"..i funkcionisu po kanalima, mokrim i suvim gorama..."vozi misko".Moguce je, da vas je Borka Vucic procitala, i kao vrsan bankar, a ni Milosevic nije bio tako los, cinila napore da "vas eskivira", pa sada i ne samo sada "obnavljate san o velikoj srbiji", naravno, bilo je i takvih losih razmisljanja kod nekih ljudi, ali samo sa zeljom da Srbi nastave da zive u jednoj, nezavisnoj i suverenoj drzavi, kao osteceni konstituitivan narod..preko cijih ledja ste postali i vi "narod i drzava". Da, ste to mogli bez Srbije, zapad nebi kacio vas " vagon za srbiju".Va tisucljetni san, "velika Rvacka do Zemuna", u stvari viri iza klevetenja o Velikoj Srbiji..nazalost, podrzan od nekih "nacionalnih politicara iz srca nekakve, vostale Serbije, njene mesne zajednice".
.......................................................
Колико су хрватским комунистима у прохрватској и антисрпској работи помогли другови из осталих делова државе сведочи епизода из времена коначног утврђивања међурепубличких граница. Тада је Милован Ђилас великодушно поклонио Барању Хрватској иако, како то тврди и професор Дубравица, та област никада није припадала Хрватској. Дао је тада Ђилас Хрватима и целу Бачку, али је реализацију те идеје у последњи час спречио Вицко Крстуловић из Сплита.
Ђилас се истакао и за време Другог заседања АВНОЈ-а. Тада је, према сведочењима присутних, на једном од састанака бурно реаговао када је Моша Пијаде скренуо пажњу да би и Срби у Хрватској, на простору Крајине, требало да добију своју аутономију, да и Хрватска има једну аутономну покрајину. Ђилас је Пијаду назвао српским националистом, нашта га је овај послао у мајчину. Свеједно, Србија је добила две покрајине, Хрватска ниједну.

affraid affraid affraid 

Milan
Milan

Broj poruka : 7174
Datum upisa : 26.06.2008

http://www.yu centar tito

Nazad na vrh Ići dole

Sedi kec ! Tomislave Nikolicu ! Empty Stalno neki "popravni"..?

Počalji  Milan taj Sub Jul 06, 2013 4:03 pm

Milan
Milan

Broj poruka : 7174
Datum upisa : 26.06.2008

http://www.yu centar tito

Nazad na vrh Ići dole

Sedi kec ! Tomislave Nikolicu ! Empty I to ko vrata !

Počalji  Milan taj Ned Jul 07, 2013 2:52 pm

"Srbija juce"

Tomislave Nikolicu imate li nameru da se odreknete te titule?
Zašto bih? To su bila druga vremena, sada to nema veze...
Da li strepite da će vam to „vojvodstvo" naneti političku štetu?
Ma, ne! Znam da se neki tome nadaju, ali od toga nema ništa... Dragan Šutanovac mene proziva po novinama, a ja njega čekam u Skupštini, gde poslanik čeka ministra, gde se čekaju politički protivnici. Ja njega pitam zašto hoće u NATO kad je Srbija vojno neutralna, a on, umesto da mi konkretno odgovori, pita mene da li sam vojvoda. To ne priliči... Ali, eto, pretpostavljam da je želja vlasti bila da odgovorim na ova pitanja, pošto uređuju sve medije, sve državne resurse, od RTS-a, preko policijskih akcija, do poseta državnika... Sve se upotrebljava u partijske svrhe. Slavu DS-a na RTS-u prikazuju tri minuta, a naše uopšte nema. Kao da nismo isti Srbi pravoslavci, a da ne govorim o političkoj neravnopravnosti...
................................................................................................................
"Srbija danas"
A gde su Nikolicu, biraci i nebiraci,drzavljani, "gradjani Srbije" danas, kada si se popeo konacno, "ko je vijera ako nevijera"..na vrh "lampeka Srbije"..oni, koji nisu pravoslavci, ili jesu a tebe ne podrzavaju, gde su ateisti, komunisti i razni drugi ljudi, onih skoro 50% koji ne izlaze na "izbore i bokcu na ispovest"..el, Srbija "pravoslavni vatikan"..ili drzava...??

affraid affraid affraid 

Milan
Milan

Broj poruka : 7174
Datum upisa : 26.06.2008

http://www.yu centar tito

Nazad na vrh Ići dole

Sedi kec ! Tomislave Nikolicu ! Empty Pa, 1990 - 1995. je kao resena, 1998-1999 takodje,

Počalji  Milan taj Ned Jul 07, 2013 5:30 pm

Sada "pregovaraci saradnici", prelaze na nove uslove, rehabilitacije,restitucije i sudjenja...za period..1941-1945.godina...pretpostavljam da se radi o "sigurnim kucama"..koje su ""Komunisti rekvirirali"..Srbija je u opasnim drustvenim i poloitickim vodama !!
.......................................................................................................................................................................................................................................
Po ugledu na Nemačku i Italiju Kraljevina Jugoslavija je počela otvarati koncentracione logore za antifašiste i komuniste (1935-1941). Prvi takav logor otvoren je 1935. u Višegradu. Neke su preuzeli za vreme okupacije Nemci, odnosno kvislinški režimi, saradnici okupatora, ustaše u Hrvatskoj i nedićeva Specijalna policija u Srbiji.
U toku rata (1941.-1945) kvinslinški režimi su pretvorili ove logire u montstuozne ustanove za uništavanje ljudi. U nastavku dat je pregled svih logora na teritoriji Jugoslavije po azbučnom redu:
Banjica kraj Beograda (5. jula 1941 - novembar 1944, je logor koji je bio pod upravom nedićeve Specijalne policije, pod vehovnim nadzorom nemačkog Gestapoa. Računa se da je od oko 100.000 zatvorenika ubijeno oko 80 hiljada. Pristalice NOPa streljani su Jajincima (gde je krajem 1943. okupator spalio 68.ooo leševa) i u Jabuci kod Pančeva Deo banjičkih logoraša ubijen je u i u automobilima-gasnim komorama.

Milan
Milan

Broj poruka : 7174
Datum upisa : 26.06.2008

http://www.yu centar tito

Nazad na vrh Ići dole

Sedi kec ! Tomislave Nikolicu ! Empty Sve se cini da ce i Srbija da bude naciljana..?

Počalji  Milan taj Čet Jul 11, 2013 12:16 am

Од сада ће на крајњем западу Белорусије, а самим тим на граници ЕУ и НАТО-а, патролирати руски „сухоји“, спремни да брзином од преко два маха долете практично до сваког града у Европи

Први пут у новијој историји, Русија ће до краја ове године отворити своју велику авио-базу на територији савезничке Белорусије, најавио је главнокомандујући Ратног ваздухопловства РФ Виктор Бондарјов. База ће се налазити у граду Лида, 120 километара од границе са Пољском и свега 35 километара од Литваније. На тај начин, војна сарадња Москве и Минска се још више продубљује, чиме падају у воду западни планови да од Русије отргну стратешки важну територију Белорусије. Од сада ће на крајњем западу ове државе, а самим тим и на граници ЕУ и зоне одговорности НАТО-а, патролирати руски „сухоји“, спремни да брзином од преко два маха долете практично до сваког града у Европи. А то је фактор реалне политике с којим се мора рачунати.

БОРБЕНО ДЕЖУРСТВО У прво време, у бази „Лида“ биће размештени мултифункционални високоманеварски ловци четврте генерације Су-27СМ3. Ако би се правило поређење на скали руске борбене авијације, ове машине су директни претходници моћних Су-35 најновије 4++ генерације, а следећи у низу биће „сухоји“ пете генерације Т-50, за које се већ сада зна да ће по многим карактеристикама бити изнад конкуренције у свету. Да би било још јасније: Су-35 је унапређена верзија авиона Су-27, и практично једино по чему се разликује од авиона пете генерације, јесте одсуство „стелт“ технологије смањене уочљивости на радарима. У свему осталом, Су-35 поседује одлике пете генерације, укључујући електронику и авионику – најважније компоненте борбених ловаца. Претпоставља се да би управо ловци Су-35 могли да буду следећи који ће стати на борбено дежурство у бази „Лида“ на граници са Пољском и Литванијом. Све док, 2017. године, не почну да пристижу „невидљиви“ Т-50…

Cool Cool Cool Shocked Question 
Milan
Milan

Broj poruka : 7174
Datum upisa : 26.06.2008

http://www.yu centar tito

Nazad na vrh Ići dole

Sedi kec ! Tomislave Nikolicu ! Empty Re: Sedi kec ! Tomislave Nikolicu !

Počalji  Sponsored content


Sponsored content


Nazad na vrh Ići dole

Strana 1 od 9 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Sledeći

Nazad na vrh


 
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu