Sedi kec ! Tomislave Nikolicu !

Strana 3 od 9 Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Sledeći

Ići dole

Sedi kec ! Tomislave Nikolicu ! - Page 3 Empty Nema rata i nacizma "bez ekonomskih interesa"

Počalji  Milan taj Ned Avg 18, 2013 2:24 pm

http://www.pressonline.rs/info/hronika/283270/srpski-kriminalac-umro-u-zagebu-policija-krila-smrt.html

Srbija, bez „srpa“ kao poljoprivede i „cekica“ kao industrije, sada sa „krstacom“ i „krunom“ ophrvana nevidjenim kriminalom,krvnim i svakim drugim deliktima "prvobitne akomulacije kapitala".. je kompletno strpana " na tihovanje" u "Lazu". I, nikakve price „krstasa – nimbusadzija“, ondasnjih i sadasnjih provokatora, nemogu svoje „cinodejstvovanje“ da operu „tudjim nacizmom i pricama o Komunizmu“…“nisam ja mame mi“..? pa nije narod lud i kratke pameti, jeste bio najvan i nasmaren lepim pricama i obecanjima..“uhvacen za uvo ili za uho“ pa vodjen kroz rat. Moj gornji prilog, govori o tome „"bratstvu i jedinstvu", da kriminalci i nimbusadzije“, saradjuju i dalje, kriju jedni druge, jer „sudbina kuca na vrata“..“dok palme njisu grane,a varos tiho spi“…!!

Shocked Shocked Embarassed 
Milan
Milan

Broj poruka : 7174
Datum upisa : 26.06.2008

http://www.yu centar tito

Nazad na vrh Ići dole

Sedi kec ! Tomislave Nikolicu ! - Page 3 Empty 20 avgust, na zalost "austrougarska je abolirana" danas !

Počalji  Milan taj Pon Avg 19, 2013 1:48 pm

Prva pobeda srpske vojske u Prvom svetskom ratu rezultat je desetodnevnih sukoba u rejonu planine Cer, Posavini i Podrinju, a posle ulaska srpske vojske u Šabac, koji su Austrougari zaposeli na početku operacije, Strepa Stepanović, komandant Druge srpske armije, biva unapređen u čin vojvode.
U operacijama u zapadnoj Srbiji učestvovalo je oko 200.000 austrougarskih i oko 180.000 srpskih vojnika, a procenjuje se da je agresor pretrpeo dvostruko veće gubitke.
Procene broja poginulih austrougarskih vojnika kreću se između 6.000 i 10.000, oko 30.000 je ranjeno, a 4.500 zarobljeno. Vojska Kraljevine Srbije imala je između 3.000 i 5.000 poginulih i oko 15.000 ranjenih.
Tokom operacije austrougarske snage su počinile stravične zločine nad civilnim stanovništvom u okupiranim gradovima i selima u zapadnoj Srbiji.

Sad 
Milan
Milan

Broj poruka : 7174
Datum upisa : 26.06.2008

http://www.yu centar tito

Nazad na vrh Ići dole

Sedi kec ! Tomislave Nikolicu ! - Page 3 Empty Na kafi kod Mesica i Djuke na KCN, pozajmljen komentar

Počalji  Milan taj Pon Avg 19, 2013 2:52 pm

"Кажу да је највиши ниво испраног мозга када неко иде унаоколо и убеђује друге у будалаштине. Дакле, честитам, достигао си тај ниво.

1. Испитаћемо изборну крађу. (Ухапсише данас неког несрећника из најсиромашније општине у Србији).

2. Објавићемо све Боркове договоре (Још увек ништа).

3. Поништићемо све Боркове договоре које су у супротности са Уставом (Морам да спроведемо све Боркове договоре да докажемо да смо озбиљна држава).

Види клипане: ове 3 ствари су 1000 пута битније од Вучићевих изјава на које ти падаш као младо мајмунче са гране дрвета банане… Зато и хапси Вучко на све стране да Вама сомовима створи утисак у тинтарама да се нешто дешава. И Ви се тешите. Сада се уваљујете у блато и када почну да пуштају ове што Вучић хапси, тада ћеш да се жалиш на тужилаштво, а управо СНС кадар (Телаковић) каже да је судство лоше, али да неће ништа да мења.

И да ли схваташ колико си затупљен или не?"

Rolling Eyes Twisted Evil affraid 
Milan
Milan

Broj poruka : 7174
Datum upisa : 26.06.2008

http://www.yu centar tito

Nazad na vrh Ići dole

Sedi kec ! Tomislave Nikolicu ! - Page 3 Empty " SITNIJEJE CILE SITNIJE"

Počalji  Milan taj Uto Avg 27, 2013 4:29 pm

Vlast je istucana ko aleva paprika.." na proste cinioce"..sta je krajnja namera..?

" Drugi paradoks je da se i dalje ne zna ko je stvarni premijer - za jedne je to Dačić, a za druge Vučić. Treće, Mlađan Dinkić je izbačen iz Vlade, da bi juče jednoglasno bio vraćen u Vladu Srbije na mesto zamenika predsednika Komiteta za pregovore sa UAE", ističe Orlović."
..........................................................................................................................................................................

Ali se i dalje zna, bez obzira ko je "premijer"..da radi neka vlada u senci i njeni "ministri"..Pribicevic, Parivodic, i onaj "nikladzija"..cute i rade, koja vlada, koji premijer stoji iza njih..Po malo mi lici situacija iz 1974.godine, da neka neovlascena lica potpisuju ustav..Spiljak ,Gligorov..tako se sklapaju i aranzmani Srbije i emigracije danas, mora da je Stojadinovic ostavio nekakav testament..koga se i pored nevidjenog zla "pridrzavaju kao pijani plota".?

affraid Twisted Evil 
Milan
Milan

Broj poruka : 7174
Datum upisa : 26.06.2008

http://www.yu centar tito

Nazad na vrh Ići dole

Sedi kec ! Tomislave Nikolicu ! - Page 3 Empty Promasio nos...?

Počalji  Milan taj Čet Avg 29, 2013 4:09 pm

Savetnikov gaf su usnimile i kamere, a on je očigledno zavoravio gde se nalazi i nimalo nije mario za kamere i ostale diplomate.

Naime, Nikolićev savetnik je tokom sastanka sa dva prsta čačkao nešto između zuba, a onda to "kulturno" bacio na pod.

king queen affraid 
Milan
Milan

Broj poruka : 7174
Datum upisa : 26.06.2008

http://www.yu centar tito

Nazad na vrh Ići dole

Sedi kec ! Tomislave Nikolicu ! - Page 3 Empty Kamo orden vojvodo za junaka..???

Počalji  Milan taj Čet Avg 29, 2013 9:01 pm

" Za otadžbinu je lepo živeti i za nju umreti. Vesli Klark mi je rekao da će on za tri dana uništiti VJ, ali na njihovu nesreću taj čin nisu nikada ostvarili. Dok sam ja sa ostalim optuženima u Haškom tribunalu sedeo na optuženičkoj klupi jer sam branio zemlju, Klark kao dokazani zločinac nije se udostojio ni da se pojavi kao svedok u Haškom tribunalu", naglasio je Ojdanić i dodao da sa ponosom kaže da Vojska Jugoslavije nije kapitulirala ni izgubila ni pedalj suverene zemlje SRJ, ali da se danas može čuti suprotno što vređa zdrav razum i časne branioce otadžbine.

Posle obraćanja generala usledilo je opšte slavlje. Policija je za vreme Ojdanićevog obraćanja novinarima i okupljenima blokirala saobraćaj na aerodromu.

Da podsetimo penzionisani general Vojske Jugosavije Dragoljub Ojdanić, koji je izdržao dve trećine kazne u Hagu sleteo je redovnom linijom " Er Srbije" iz Amsterdama u 14.33 časova na aerodorm Beograd.
Milan
Milan

Broj poruka : 7174
Datum upisa : 26.06.2008

http://www.yu centar tito

Nazad na vrh Ići dole

Sedi kec ! Tomislave Nikolicu ! - Page 3 Empty Beograde,Beograde na uscu reka ispod Avale..?

Počalji  Milan taj Uto Sep 03, 2013 4:12 pm

Bio sam među ljudima koje sam u tom trenutku poštovao,međutim, mi smo bili dva sveta. U Akademiju sam primljen po povratku iz Amerike. Onda sam krenuo i u veliku reformu na Arhitektonskom fakultetu u Beogradu, u bitku za tzv. novu arhitektonsku školu, što je bilo i izuzetno burno i drastično. Videos am da me u umetničkom odeljenju Akademije gledaju ispod oka, prekorno, i da oni ne vole takvu vrstu ljudi, koji nešto reformišu. Moje shvatanje posla je bilo nekako drugačije i to nije moglo da potraje. Poslednjih godina našao sam se u otvorenom sukobu sa Dobricom Ćosićem i tom celom nacionalističkom strujom. Davao sam izjave koje su ih iritirale i na kraju je sve puklo. Puklo je jednim povodom, srećnim po mene. To se dogodilo kada je trebalo da me izaberu za redovnog člana i za jedan glas nisam bio izabran, što, inače, niko u Akademiji nije smatrao tragičnim. Međutim, ja sam to iskoristio da se silno naljutim i kažem: “Znate šta, ako ja vama ne trebam, ne trebate ni vi meni”. Mislim da je to bio vrlo srećan potez u mom životu, mada, da se nije desilo tada, desilo bi se kasnije. Nikada ne bih mogao da prihvatim tu uogu Akademije koju je sebi dala, da srpskom narodu bude učitelj zla, učitelj propadanja. Ja to ne bih prihvatio. Znate, ova se srpska tragedija spremala dugo, spremala se možda još u prošlomm veku. Govorilo se o toj fikciji velike Srbije koja se pripremala decenijama, da ne kažem jedan vek. I onda, poslednjih godina, postao je to sasvim jasan program. Pavle Ivić, lingvista, u jednom napisu za “Dugu” kaže: “Srbija će dobiti ovaj rat”. A rat još nije ni počeo. Sa takvim tekstovima čovek se diskredituje zauvek. Potom se ispostavi da je do rata ustvari i došlo, ali, razume se, zamisao je bila da će rat trajati 15 dana. Oni su mislili da će 15 dana biti dovoljno dase raščiste odnosi između Srba i Hrvata, Srba i Muslimana.

Da, ali ubedljiva većina naroda koji živi pod ovim režimom i u ovakvom sistemu, ubeđen je da je glavni vinovnik svega Evropa, da je glavni problem to što svi mrze Srbe.

I to spada u problem srpske inteligencije. Ona je potstrekivala i podržavala srpski autizam. Srbi su sada kao autistično dete, koje ne kontaktira sa spoljnjim svetom, koje nije u mogućnosti da bilo šta izgovori, koje nije u mogućnosti da čuje šta mu se govori. Srbija nije u stanju da čuje šta se govori, šta se misli, niti je u stanju da ode čak i do Zagreba. Srbija nije u stanju da vidi u kom je svetu. Ona je u jednom lažnom svetu, u lažnoj stvarnosti. Ovo što vidite nije “stvarna stvarnost”, ovo je srpska stvarnost. Ta srpska stvarnost je luda stvarnost. Završne akorde toj ludoj stvarnosti dao je Slobodan Milošević, koji je i sam van pameti i van stvarnosti. On je, verovatno, svoje ludilo prebacio celoj naciji. On je Srbima izgradio paralelnu stvarnost koju oni podnose neverovatno dobro. Oni kopaju po kontejnerima da bi izvukli neku koru od hleba i pritom još uvek veruju da će već sutra biti ukinute sankcije. Mi danas živimo kao poslednji narod na svetu. Plašim se da je srpska psiha jako ugrožena.Vi te ljude više ne možete da posmatrate kao normalne. Oni su napola već negde u nekom drugom svetu. U pismu koje sam poslao Centralnom komitetu mnogo toga sam pogodio. Tvrdio sam da ćemo biti poslednji Indijanci u Evropi. I sada, doživljavamo sudbinu prekolumbovske civilizacije koja se raspala budući da nije mogla da shvati realnost. Kada su doseljenici iz Evrope došli u Ameriku, doneli su civilizaciju koju tamošnji narodi nisu mogli da shvate. I oni su se jednostavno povlačili pred civilizacijom. Mi smo sada u toj situaciji. Taj autizam pritiska srpsku naciju do te mere da je ona u stanju raspada. Na momente osećam strah za sudbinu srpske nacije. Mi znamo da nacionalizam najbolje od svega može da razori naciju. Srpski nacionalizam je uništio srpsku naciju. I ovo što mi sadagledamo ovde, to je samo model za nešto mračno što će se desiti ubudućnosti.

Znači li to da ovde danas praktično samo laž funkcioniše?
Milan
Milan

Broj poruka : 7174
Datum upisa : 26.06.2008

http://www.yu centar tito

Nazad na vrh Ići dole

Sedi kec ! Tomislave Nikolicu ! - Page 3 Empty Sve neki "Sutanovci" trgovci oruzjem..?

Počalji  Milan taj Sre Sep 04, 2013 4:39 pm

Ruska raketna krstarica “Moskva”, iz sastava Crnomorske flote, upućena je u istočno Sredozemlje, umesto u luku na Zelenortskim ostrvima, kako je ranije bilo planirano, naveo je danas neimenovani ruski vojno diplomatski izvor. Ovaj brod NATO zove.."ubica nosaca aviona".
Milan
Milan

Broj poruka : 7174
Datum upisa : 26.06.2008

http://www.yu centar tito

Nazad na vrh Ići dole

Sedi kec ! Tomislave Nikolicu ! - Page 3 Empty "kales bre Andjo"...?

Počalji  Milan taj Pet Sep 06, 2013 12:49 pm

Istoričari su procenili gubitke Sila osovine u Bici za Staljingrad na 850.000 – 1.000.000 (mrtvi, ranjeni, zarobljeni) među svim rodovima Vermahta i njegovih saveznika. Po državama porekla, to su: 585.000 nemaca, 110.000 italijana, 160.000 rumuna i 143.000 mađara. U široj oblasti Staljingrada poginulo je, ranjeno ili zarobljeno oko 1.500.000 agresora, pod pretpostavkom da je ukupan broj nemačkih vojnika i vojnika njihovih saveznika na istočnom frontu novembra 1942. bio oko 6,2 miliona.

Oko 50.000 ruskih dobrovoljaca, koji su sarađivali sa nemačkom armijom, su ubijeni ili zarobljeni Shocked Shocked Shocked Shocked Wink Question 
Zbog heroizma sovjetskih branilaca Staljingrada, gradu je dodeljena titula Grad heroj, 1945. godine.
Milan
Milan

Broj poruka : 7174
Datum upisa : 26.06.2008

http://www.yu centar tito

Nazad na vrh Ići dole

Sedi kec ! Tomislave Nikolicu ! - Page 3 Empty Tomi kao pravniku !!

Počalji  Milan taj Uto Sep 10, 2013 6:48 pm

НЕ СПАСАВАЈТЕ ЧЕТНИКЕ КРВНИКЕ!

Поводом могуће рехабилитације четничког вође Драгољуба Драже Михаиловића, Удружење „20. децембар“ из Вранића сматра неопходним да објави саопштење:

У ноћи између 20. и 21. децембра 1943. године четници Драже Михаиловића, тачније први батаљом посавске бригаде Авалског корпуса, извршио је стравичан покољ недужног народа у Вранићу, а по наређењу Драже Михаиловића од 17. новембра 1943. године, које дословно гласи: „Космај мора да се очисти по сваку цену. Радите према ситуацији, да се Космај, па све до Београда што пре очисти од комуниста.“
КРВАВИ ПИР ЗЛИКОВАЦА

Ту његову наредбу, преточену у назапамћен злочин, извршили су наредник Спасоје Дрењанин, звани Зека, из Мале Моштанице, као командант батаљона, поручник Коста Маринковић као командант бригаде и мајор Света Трифковић Умке, као командант корпуса.

На крајње свиреп и подмукао начин, та такозвана војска у отаџбини, њих око педесет, подељени у три групе, те ноћи заклали су и стрељали 68 житеља Вранића. Од тог броја 35 су биле жене и деца, чак једанаесторо деце до 15 година старости, од тога двоје деце било је још у колевкама. Мали Љубомир Пантић од годину дана, а најмлађа жртва тог четничког лудила била је Катарина Илић стара свега пет месеци. Четири девојке старости од 16 до 20 година силоване су на очиглед целе породице, па заклане заједно с њима.

То су учинили они који сада себе представљају као антифашисте и некакве ослободиоце, они су жене и децу и народ Вранића прогласили за своје највеће непријатеље, које треба истребити и уништити само зато што су потомци или чланови породица оних који су се у то време херојски борили против фашистичког окупатора широм Југославије.

У име части и поштења, у име истине и правде, свести и савести, у име будућности Србије, тражимо и молимо суд и судско веће: немојте дозволити да се кроз рехабилитацију Драже Михаиловића рехабилитује и повампири један покрет и идеологија четништва. Оставимо и њих и партизане суду историје. Не дозволите да дух изађе из боце, јер ће се тешко у њу вратити. Ви ризикујете да својом одлуком извршите поновни злочин над овим недужним жртвама, како оним што су страдали у тој ноћи ужаса, тако и над онима који се из те ноћи некако претекли.
НЕ ПРАВДАЈТЕ ЗЛИКОВЦЕ

Због свега овог изреченог, због страдале деце, због крвавих колевки, због недужних жртава из Вранића, Друговца, Рајковца и целе Србије, тражимо од Вас да не дозволите да будете и Ви саучесници у том новом злочину у случају Ваше погрешне одлуке.

Молимо Вас да пре одлучивања дођете у Вранић, да будете наши гости и сазнате оно што морате знати. У супротном, мораћете Ви или неко други објаснити нама а и Вама самима ко су били они који поклаше овај народ и зашто? Ми из Вранића добро знамо и ко су и одакле су, има их још живих и некажњених, али не знамо зашто су клали сопствени народ, који је то војни и политички циљ јачи од дечије колевке.

Удружење „20. децембар“ је својим именом заувек отргло од заборава тај дан ужасног злочина, тај дан српске срамоте. Ми поседујемо аутентичну документацију и непосредне доказе о четничким злочинима, како у Вранићу тако и шире, па зато молимо све оне добронамерне којима је до истине стало да нам се обрате.

Наше удружење постоји и ради на темељу истине, части и поштења, а у име љубави и толеранције међу људима“ – стоји у саопштењу које је потписао Владан Пантић у име Удружења „20. децембар“ из Вранића код Београда.

Milan
Milan

Broj poruka : 7174
Datum upisa : 26.06.2008

http://www.yu centar tito

Nazad na vrh Ići dole

Sedi kec ! Tomislave Nikolicu ! - Page 3 Empty Re: Sedi kec ! Tomislave Nikolicu !

Počalji  Milan taj Sre Sep 11, 2013 2:16 pm

Ameri sumnjali u Vuka
Kako se navodi u ovom dokumentu, Drašković je, nakon što je objavio partijski program „Evropska srpska desnica“, bio uveren da će njegova stranka privući 90 procenata glasača NS Velimira Ilića i DSS Vojislava Koštunice, kao i mnoge neimenovane intelektualce….(hm,hmm.. dunuo je u levak, pa ide okolo i ogovara)
„Uprkos njegovom uverenju, Drašković izgleda nije imao razvijenu političku strategiju da pridobije te glasače, piše u dokumentu iz američke ambasade.

Vučić: Samo nas još nisu optužili da smo serijske ubice
Zamenik predsednika SNS Aleksandar Vučić, komentarišući navode lidera SPO, za Kurir je rekao:
- To jasno govori da bi svi mi trebalo da budemo srećni što smo živi pod ovakvom vlašću. Ako ovakvi ljudi vode državu, blago svi nama. Ovo nisu jedine neistine koje iznose predstavnici vlasti. Ne bi me čudilo da nas optuže i da smo serijske ubice ili da je Toma Nikolić Džek Trbosek – ističe Vučić. Predsednik SPO Vuk Drašković juče nije želeo da komentariše ovu depešu.
Milan
Milan

Broj poruka : 7174
Datum upisa : 26.06.2008

http://www.yu centar tito

Nazad na vrh Ići dole

Sedi kec ! Tomislave Nikolicu ! - Page 3 Empty Medjunarodni igrac...?

Počalji  Milan taj Sre Sep 11, 2013 4:17 pm

Milan
Milan

Broj poruka : 7174
Datum upisa : 26.06.2008

http://www.yu centar tito

Nazad na vrh Ići dole

Sedi kec ! Tomislave Nikolicu ! - Page 3 Empty Re: Sedi kec ! Tomislave Nikolicu !

Počalji  Milan taj Čet Sep 12, 2013 11:09 pm

Za prvu damu Srbije Dragicu Nikolić očigledno ne važe pravila kao za ostale smrtnike! ... malo je falilo da službeni četvorotočkaš bude parkiran u samoj crkvi. Svetog Save... Putin je prilikom posete sa parkinga prošetao do hrama, ali kao što se vidi na ...slici ....Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed 
Milan
Milan

Broj poruka : 7174
Datum upisa : 26.06.2008

http://www.yu centar tito

Nazad na vrh Ići dole

Sedi kec ! Tomislave Nikolicu ! - Page 3 Empty Re: Sedi kec ! Tomislave Nikolicu !

Počalji  Milan taj Čet Sep 19, 2013 10:18 pm

Основни подаци о Друштву за српско-немачку сарадњу
и сажет приказ његових активности

Назив Друштва:
Друштво за српско-немачку сарадњу - Gesellschaft für serbisch-deutsche Zusammenarbeit

Лого Друштва:
Контуре отвора за проветравање тавана на забату српских кућа (заобљен свод) и немачких кућа (шиљат свод) у Војводини са годином оснивања Друштва у подножју.

Датум оснивања:
21. фебрауар 1991. годine

Број чланова:
Око 650

Структура чланства:
Скоро сви са академским образовањем, и то професори немачког језика и преводиоци, некадашњи хумболтовци и стипендисти DAAD-а, привредници и предузетници са позитивним искуством у раду са Немцима, међу њима и известан број немачких држављана.


Друштво за српско-немачку сарадњу основано је у Београду фебруара 1991. превасходно на иницијативу српске дијаспоре у Немачкој. Засипана тврдњама својих тамошњих дојучерашњих земљака да јој је матица хегемонистичка и да јој је матерњи језик за Хрвате и Бошњаке страни језик, да су Срби уљези у Хрватској и у урбаним насеобинама Босне и Херцеговине, да су Дубровник и баш сва јадранска острва од вајкада само хрватско тле, очекивала је од Друштва интелектуалну подршку. Наша удружења по Немачкој, ненавикнута на јединствен и синхронизован наступ, нису, међутим, успевала да сакупе средства за гостовања овдашњих историчара и језикословаца које им је препоручивало Друштво. Друштво се од самог почетка својих активности ангажује на објављивању антологија текстова наших писаца између два светска рата на теме „Срби о Немцима“, „Срби о знаменитим Немцима“ и „Немци међу Србима“. Из њих се види да неки душмански однос Немаца према српском народу не тематизује ни један од оновремених наших књижевних великана. После 4 године борбе за средства Друштву полази за руком да 2002. омогући објављивање превода Прегледа немачке историје професора са Слободног универзитета у Берлину и актуелног директора Немачког историјског института у Лондону Хагена Шулцеа. Пре те књиге, коју је један овдашњи историчар нове генерације окарактерисао као смелу реконструкцију немачког Пантеона, упознавање са историјом Немачке, која је наш најважнији економски партнер, било је за српске студенте историје и германистике могуће једино из уџбеника европске историје до Француске револуције из пера три совјетска аутора објављеног овде два пута - 1948. и 1962.

Друштво осим тога организује промоције главнине књига које тематизују српско-немачке релације и сва предавања са темама из текуће немачке политике, из немачке или наше политичке и културне историје. Тако је за прва четири месеца ове године у сопственом центру за српско-немачке сусрете организовало сусрет са немачким амбасадором и разговор са њим о тренутним српско-немачким политичким односима, а у Гетеовом институту предавање о односу Српске цркве према западу из перспективе једног немачког истраживача, предавање о 27. марту 1941. из перспективе нове генерације овдашњих историчара и предавање о првом извођењу Моцарта у Београду давне 1790. године. При томе Друштво највећу баријеру за превазилажење обостраних предрасуда види у вишедеценијском хотимичном или нехотичном кривотворењу историје српско- и југословенско-немачких односа.

Уз то, са становишта Друштва српске медије до данашњег дана одликује подругљив однос према немачкој свакодневици. Тако је најстарији српски дневник својевремено брже-боље посветио читав мали илустровани чланак разводу донедавног шефа немачке дипломатије Јошке Фишера итд., итд.. Истовремено за немачке медије постоје само две Југославије - Титова и Милошевићева па тако Тита у очима просечног читаоца праве родоначелником Југославије. Провалнике из редова етничких Албанаца у Берлину тамошње локалне рубрике називају Југословенима а у подсећању из 1995. године на жртве нацистичких логора смрти, помињу се Хрвати, Македонци, Албанци и „Југословени“, али не и Срби. Друштво се невољно суочава и са филмовима типа „Балкан-експрес“ или времепловима у којима се индиректно наставља необуздана глорификација Титовог тзв. „народно“ослободилачког рата преко црно-белих сцена или овешталих пост-титовских интерпретација исфабрикованих по бившим институтима за историју међународног радничког покрета и претаканих више од 50 година у програме за наставу историје по школама за све узрасте.

Настојећи да узврати коректност немачких послодаваца према нашим људима на привременом раду у Немачкој Друштво се окренуло и остацима вишевековне немачке дијаспоре изложеним спонтаном гневу српских изгнаника из Хрватске и Босне који су, као избеглице у Војводини, подлегли тврдњама хушкачких Милошевићевих медија да је за распад Југославије крива њихова матица Немачка. Друштво је 1994. успоставило и контакте са Националном лигом за бригу о гробовима страдалих у ратовима са седиштем у Каселу као хуманитарном организацијом у ширем смислу. Та организација, наиме, заступа породице чији су синови и очеви као војни обвезници погинули и сахрањени у иностранству. Тиме Друштво узвраћа бригу поменуте организације о неких 4000 гробова Југословена помрлих у заробљеничким логорима у Немачкој. Друштво је 1997. године одржало прву комеморацију над масовним гробницама уз један од 5 војвођанских логора смрти за припаднике немачке народности у дечијем узрасту и трећем добу помрле од глади, хладноће и болештина од новембра 1944. до марта 1948. након што су истерани из својих домова као припадници етничког колектива проглашеног за сукривог за страдања која је Југословенима донео Други светски рат.

Годину дана пре тога Друштво је прикупило средства преко својих чланова на раду у Немачкој за штампање књиге књижевника и публицисте Ненада Стефановића „Један свет на Дунаву.“ Ова књига интервјуа са војвођанским Немцима као некадашњом децом логорашима одиграла је кључну улогу у упознавању српске јавности са голготом наших грађана немачког порекла у прве четири године Југославије под Титом. У међувремену доживела је пет издања на српском и три на немачком језику. Друштво је исто тако 2004. објавило превод књиге Радне групе за документацију из редова војвођанских Немаца под насловом „Геноцид над немачком мањином у Југославији 1944-1948.“ у сарадњи са Подунавско-швапском културном задужбином 1999. године. У њој се тематизује околност да је - само у Војводини - 96.769 припадника тамошње немачке националне заједнице интернирано у импровизоване логоре међу којима је било 24.403 детета, 19.953 особе старије од 65 година и 54.413 лица способних за рад. Сви они протерани су са својих огњишта старих у оно време четврт миленијума на која се никад више нису вратила (О томе видети рад Сање Петровић-Николић из Института за новију историју Србије).

Друштво се обратило отвореним писмом канцелару СР Немачке Герхарду Шредеру и председнику СР Југославије Слободану Милошевићу. Немачком канцелару пребачено је учешће Немачке у рушењу мостова по Србији због Милошевићевог покушаја изгона Албанаца са Косова са напоменом да Туђманов изгон Срба из Републике Српске Крајине Хрватску није коштао ни једног моста. Од председника Милошевића Друштво је после Кумановског споразума затражило да поднесе оставку како би се отворио пут иностраним средствима за обнову земље са напоменом да је и сам рекао да ће се повући са функције ако Србија изгуби Косово што је - у тренутку у коме му се Друштво обраћа - ионако фактичко стање.

Друштво за српско-немачку сарадњу, на чијем челу је Његово Преосвештенство владика шабачко-ваљевски господин Лаврентије, има нешто преко пет стотина чланова, углавном академски образованих и са позитивним искуством у контактима са Немцима овде или у Немачкој. Највећи део чланова је из Београда док је око 150 чланова из других делова Србије учлањено у огранке Друштва у Кладову, Крагујевцу, Инђији, Сремској Митровици и Оџацима. Веома велику кочницу за рад Друштва представљала је до септембра 2005. околност да Друштво за у међувремену навршених петнаест година постојања није имало сопствене просторије нити редован прилив средстава.

Република Србија не финансира организације као што је Друштво за српско-немачку сарадњу а ни једна од стотинак немачких фирми са представништвима у Србији или не зна за Друштво или не види еконoмски интерес да га финансијски подржи. Са своје стране, опет, Друштво не може да одвоји средства за сопствени сајт и тако јавности предочи бројне своје активности које се одвијају само захваљујући спремности одређеног броја његових чланова на жртве.

Друштво је иначе 1997 ушло у друго издање регистра институција од значаја по Немачку за њене међународне везе познатог као HERBOTE, Handbuch für deutsch-internationale Beziehungen. München: Saur. Свеска 1: Europa, страна 169.
Milan
Milan

Broj poruka : 7174
Datum upisa : 26.06.2008

http://www.yu centar tito

Nazad na vrh Ići dole

Sedi kec ! Tomislave Nikolicu ! - Page 3 Empty ?

Počalji  Milan taj Pet Sep 20, 2013 7:50 pm

Milan
Milan

Broj poruka : 7174
Datum upisa : 26.06.2008

http://www.yu centar tito

Nazad na vrh Ići dole

Sedi kec ! Tomislave Nikolicu ! - Page 3 Empty Tomislavu "karadjordjevicu"..

Počalji  Milan taj Ned Sep 22, 2013 3:01 pm

http://www.pressonline.rs/info/drustvo/286759/foto-kardinal-skola-u-nisu-postigli-smo-saglasnost-o-ekumenskom-priblizavanju-crkava.html

Hm,hmm.. dogovor postoji jos od kraja Drugog svetskog rata, to je onaj "dogovor", kada su saveznici "obznanili" da ce da se iskrcaju na obale Jadrana, a dobili odgovor.."ako se iskrcate sateracemo vas u more".Dugo godina, negovana "dijaspora ustasa i cetnika", sprovodi plan iz Argentinske "olipijade" 1954.godine..uz "socinjenije".."duhovnih vodja, kao kurira i telala"..o prosirenju "interesa" zemlje domacina koja ih je negovala i stitila od pravde,kako njih,tako i Hitlera,Mengelea itd. Ovo je znaci, zadonelo iskrcavanje "saveznika". Jugoslavija ne postoji, ali je ona, i dalje za "saveznika"..jedno carinsko podrucje..uz dodatak rudnih,mineralknih i radnih jeftinih resursa.

Hm,hmm.. vratite..? Pa pozdravljam "vas"...vratite RSK njenom narodu, kako bi mogli da vam verujemo u "Niski sporazum o dobrim namerama"..a, onda, zajedno kupite "bus plus" kartice, pa pravac u jasenovac na "izvinjenje i poklonjenje", koje ste odbili i odbijate vec 70 godina !

king queen jocolor Shocked Question 
Milan
Milan

Broj poruka : 7174
Datum upisa : 26.06.2008

http://www.yu centar tito

Nazad na vrh Ići dole

Sedi kec ! Tomislave Nikolicu ! - Page 3 Empty " vernici su (nekad bili) dobri ljudi"

Počalji  Milan taj Pon Sep 30, 2013 1:14 pm

Mislis…“kako prota kaze“….prvi ministar poljoprivrede, ugledni prota u narodu..Milan Smiljanic..za PKB..“rodilo se cedo valja ga ljuljati“..?? Vodeći proizvođač mleka „PKB je vodeći proizvođač i prerađivač mleka u Jugoslaviji. Samo na farmama u Pančevačkom ritu gaji se 24.000 grla stoke od čega je 11.000 muznih krava. Prosečna mlečnost je 6.500 litara po grlu, a godišnja ukupna proizvodnja u preduzeću je 60 miliona litara mleka“, navodi se u izveštajima iz 1994. godine, kada je generalni direktor preduzeća bio Vojislav Simanović. U mlekarskoj industriji PKB-a tada su bili pogoni u Beogradu, Kraljevu, Požarevcu, Petrovcu na Mlavi, Vršcu, Šidu, Čačku, Zelenici, Sokobanji i Kosovu Polju, proizvodilo se više od 60 raznih mlečnih proizvoda. U klaničnu industriju sa farmi ovog preduzeća usmeravano je godišnje hiljade tona kvalitetnog junećeg, svinjskog i ovčijeg mesa. Tako je bilo nekada, ali više ništa nije isto. „Imlek“ je sada posebno preduzeće, izdvojeno iz PKB-a. Tada ga je, prve posleratne godine, prota Smiljanić, kao kum blagoslovio rečima: „Dabogda se uvek peo uz brdo i proizvodio što više baštenskih proizvoda, mleka i živine i snabdevao Beograd“. Na pijace su prvi plodovi sa njiva Poljoprivrednog dobra „Pančevački rit“ počeli da pristižu u jesen 1946. godine. Na poljima i močvarama ovog dobra razvio se gigant za proizvodnju i preradu hrane Poljoprivredni kombinat „Beograd“ – PKB. Preduzeće proizvodi i prerađuje hranu za prestonicu. Od šezdesetih godina rad preduzeća se zasniva na povezanosti poljoprivredne proizvodnje, prerade, trgovine, ugostiteljstva, razvoja nauke, kao i primeni znanja u praksi. Preduzeće je vremenom postalo poznato, kako kod nas, tako i u inostranstvu. Po rečima Miloša Bugarina, sadašnjeg generalnog direktora PKB-a, krajem sedamdesetih ovaj, za naše uslove, poslovni agro-industrijski džin, imao je u posedu 90.000 hektara korisne obradive površine i armiju od 43.000 radnika. U to vreme firma je bila teška 2.000.000.000 američkih dolara. Desetine hiljada kvadrata proizvodnih pogona i poslovnih zgrada širom Jugoslavije bilo je u posedu preduzeća.
………………………………………………………………………………………………………………….
Milovan Brkic pise…navodi.. „kомунистички свештеник Милан Смиљанић, издајник Србске Цркве и човек који је комунистима учинио велику услугу у разарању Србске Цркве и који је у том смислу за комунисте заслужнији од Крцуна, Ранковића, Темпа и Ђиласа заједно (иначе, остао је познат као оснивач и доживотни председник комунистичког Удружења свештеника и творац чувене крилатице „Крст носим звездом се поносим, Тита волим, а Богу се молим“, посетио је митрополита и тражио је да се оснује Удружење свештеника. Митрополит Јосиф му је тада одговорио: „Са Вама нећу да разговарам. Ви имате да положите рачун Цркви. Кога сте питали када сте оставили своју парохију и отишли у партизане?“
Milan
Milan

Broj poruka : 7174
Datum upisa : 26.06.2008

http://www.yu centar tito

Nazad na vrh Ići dole

Sedi kec ! Tomislave Nikolicu ! - Page 3 Empty Zaduzbinaru s ljubavlju,

Počalji  Milan taj Pon Nov 11, 2013 10:12 pm

Marks je bio najdublje čovečna priroda. Jedna ideja ga nije ostavljala na miru - kako pomoći izrabljivanim masama? Njih kapitalizam - isticao je on - vodi putem osiromašenja. Po njemu, kada jednom taj truli sistem bude ukinut, i nakon izvesnog prelaznog perioda pod diktaturom proletarijata, Država će nestati i nastupiće raj za trudbenika. U komunističkom društvu svi bi radili, svako prema svojim mogućnostima, u fabrikama ili na poljoprivrednim dobrima koja pripadaju zajednici, a svako bi bio nagrađivan u skladu s njegovim potrebama. Više ne bi bilo Države koja upravlja ljudima; više ne bi bilo ni ratova ni revolucija, zavladalo bi sveopšte i beskonačno bratstvo.

Međutim, da bi mase našle sreću potrebno je nešto više od čistog i jednostavnog ukidanja kapitalizma. Marks je pisao: -"Uništenje religije, kao iluzorne sreće ljudi, jeste nešto obavezno u ime njihove realne sreće. Poziv na napuštanje njihovih iluzija o njihovim uslovim života jeste poziv na napuštanje uslova u kojim ase oseća potreba za iluzijama. Kritika religije je dakle kritika ove doline plača čiji je religija odjek".

Marks je bio protivnik religije jer, po njemu, religija je prepreka realizaciji komunističkog ideala koji je on video kao jedino rešenje problema sveta.

Upravo tako i marksisti obrazlažu svoju poziciju. Neki ljudi iz Crkve utemeljuju svoju poziciju na isti način. Prečasni Osterreicher - iz Velike Britanije - izjavljuje u jednoj svojoj propovedi: - "Komunizam - kakve god bile njegove sadašnje forme u kojima se iskazuje - začetnik je jednog pokreta čija je namena oslobađanje ljudi iz stanja eksploatacije čoveka od strane čoveka. Jer, sa sociološke tačke gledišta, Crkva je bila i još uvek je u širem smislu na strani "eksploatatora".

Karl Marks, čije teorije loše prikrivaju jednu istinsku strast za pravdom i bratstvom koje se koreni u učenju proroka Izrailja, mrzeo je religiju jer je ona služila kao oruđe za održavanje status kvo u uslovima kada su deca tretirana kao robovi radeći do krajnje iznemoglosti da bi se drugi bogatili. I to se događalo čak i ovde, u Velikoj Britaniji. Kada je, ima tome stotinak godina, rečeno da je "religija opijum za narod" - nije to bila kritika bez ikakve osnove... Kao članovi Mističnoga Tela mi smo dužni da primimo časnu kaznu, moramo umeti jednostavno i to da priznamo, jedan veliki dug prema svemu komunističkom".
Milan
Milan

Broj poruka : 7174
Datum upisa : 26.06.2008

http://www.yu centar tito

Nazad na vrh Ići dole

Sedi kec ! Tomislave Nikolicu ! - Page 3 Empty Sedi kec precednice !

Počalji  Milan taj Uto Nov 26, 2013 7:57 pm

Tomislav Nikolic, izjava…
„„Tako je Milunka Savić podelila sudbinu Srbije i bila nevidljiva, neprimetna, beznačajna – ne za Srbiju, nikada za Srbiju, već za komunističku Jugoslaviju. Zato što je ostala Srpkinja i srpski borac, a nije postala Jugoslovenka i nije bila jugoslovenski partizan”, ukazao je Nikolić.
…………………………………………………………………………………………………………………………………………………
Izjava Tomislava Nikolica je u teskoj koliziji sa istinom, Milunki Savic je vec 1945. godine dodeljena adekvatna penzija, Milunki Savic je 1970. godine dodeljen stan koji su opremila „komunisticka preduzeca“, a, na pogrebu, prisustvovali su i govorili visoki oficiri JNA.

„dosta nam je kleveta i lazi….itd“
Milan
Milan

Broj poruka : 7174
Datum upisa : 26.06.2008

http://www.yu centar tito

Nazad na vrh Ići dole

Sedi kec ! Tomislave Nikolicu ! - Page 3 Empty Cepurin..."ko pre devojci"...? crkva u Bajcetini...?

Počalji  Milan taj Sub Dec 14, 2013 2:16 pm

"Oj Trebinje Trebinje kad me vidis hebi me"...?
....................................................................
Ikonostas crkve Svete trojice u centru Trstenika oslikan je freskama s likovima svetaca, od kojih jedan, sveti jevanđelista Luka, neverovatno liči na prvog čoveka SPO Vuka Draškovića!

Akademski slikar iz Trstenika Ljubomir Simonović, koji već godinama ukazuje na ovaj propust, kaže da je ikonostas restauriran još 2000/2001. godine.

- To je bilo vreme demokratskih promena, velikog udvorištva! I ja sam bio pristalica Vuka, ali ovo je ružno. Neposredno nakon tog perioda on se pojavio na ikoni. Nije to nekim čudom, nego je taj ko je uzeo da obnavlja ikone verovatno tako namerno naslikao - priča Simonović.

On kaže da je bračni par Ivan i Ana Veličković obnavljao freske i da su bili privrženi SPO.

- Zato su i dobili posao restauracije ikonostasa. Znam da drugi umetnik, koji se takođe bavi restauracijom i konzervacijom, nije dobio taj posao jer je privržen komunistima - ističe ovaj umetnik, zaposlen u trsteničkom Domu kulture.  Shocked  Shocked  Shocked  Shocked 
Milan
Milan

Broj poruka : 7174
Datum upisa : 26.06.2008

http://www.yu centar tito

Nazad na vrh Ići dole

Sedi kec ! Tomislave Nikolicu ! - Page 3 Empty " Dokle tako "....?

Počalji  Milan taj Čet Dec 26, 2013 2:19 pm

Последица Велике сеобе је пустошење српских насеља у централној Србији и на Косову и Метохији и трајно пресељавање становништва у Аустрију, на подручје данашње Мађарске и Војводине. Одлив становништва је био толики да је већина села зарасла у шуму, тако да је део централне Србије добио назив Шумадија.
Услед ових сеоба број српских становништва на Косову и Метохији се драстично смањио. [5] [6] Након српских сеоба, Албанци из планинских подручја Малесије се спуштају у плодне и опустеле долине Метохије. [7] [8] Након миграција, српски етнички центар се сели из старих подручја Рашке, Старе Србије, Косова и Метохије у Војводину, а касније и у Шумадију. Непосредно после сеобе међу исељеницима је завладала глад и епидемија тако да је велики број исељеника убрзо преминуо.
О овим догађајима највише је сачувано текстова које су написали монаси који су учествовали у Сеоби, будући да су они били једни од ретких писмених Срба тога времена.
Ево како о овим догађајима пише монах Атанасије Србин:
О опустелој земљи
И тако кроз десет година, од тог љутог рата, многоплодна и многонародна земља српска запусте сва, и градови сви и села сва запустеше, и манастири царски велики и цркве красне писане златом запустеше, и жртветици и олтари свети, где се приносаше бескрвна жртва, тамо сада дивље звери и нечисте плоде се.
О Епидемији
И лежаху лешеви помрлих људи српских по свима улицама великог Београда, и по свима земљиштима његовим, по свима путевима његовим лежаху мртви. И не беше оних који погребавају. А који живи ходаху, не беше у њих изгледа ни красоте људске, но беху поцрнели од глади, и лица њихова беху поцрнела као лице Етиопа. И тако скончаше и не оста десети део људи. Они који су остали избегоше од своје земље и оставише је сву пусту.
………………………………………………………................................................................................................................................................................
Za kaznu, sto napustaju Kosovo, Turci su pobili oko 80.000 Srba na Kosovu…ta odluka,tvrdim sa 100% sigurnosti,, i ako statisticka nauka dozvoljava 97%,nije doneta na „Brijunskom plenumu 1966.godine“.
Milan
Milan

Broj poruka : 7174
Datum upisa : 26.06.2008

http://www.yu centar tito

Nazad na vrh Ići dole

Sedi kec ! Tomislave Nikolicu ! - Page 3 Empty Re: Sedi kec ! Tomislave Nikolicu !

Počalji  Milan taj Čet Dec 26, 2013 9:05 pm

"Dosta je Beogradu i Srbiji ovakvih majki i očeva nacije. Nismo zaslužili da nam i novogodišnju noć truju motivima za koje smo svi pomislili da su davna ružna prošlost naših života. Beogradu je potrebna nova energija i novi impuls koji će ga izvući iz stanja u kome se nalazi", istakao je Bašić.

I Socijaldemokratska unija osudila je odluku Uprave Beograda da se na novogodišnjem koncertu u Beogradu kao glavni učesnik pojavi Svetlana Ražnatović, naglašavajući da promovisanje osobe "koja je hapšena tokom operacije Sablja, osuđena za utaju poreza i gotovo uvek u javnosti predstavljena kao Arkanova udovica ne samo da šalje veoma ružnu sliku o našem glavnom gradu, već i govori sta oni koji organizuju ovaj skup misle o kulturi u Beogradu".

"U gradu u kojem postoje ozbiljni muzički umetnici i klasične i zabavne muzike, nametanje Svetlane Ražnatović kao kulturnog modela je zapravo skandal i ismevanje kulturne istorije Beograda i svođenje na kič", ističe se u saopštenju SDU.
Milan
Milan

Broj poruka : 7174
Datum upisa : 26.06.2008

http://www.yu centar tito

Nazad na vrh Ići dole

Sedi kec ! Tomislave Nikolicu ! - Page 3 Empty Pridruzujemo se cestitanju,

Počalji  Milan taj Ned Dec 29, 2013 3:23 pm

Milan
Milan

Broj poruka : 7174
Datum upisa : 26.06.2008

http://www.yu centar tito

Nazad na vrh Ići dole

Sedi kec ! Tomislave Nikolicu ! - Page 3 Empty vojvodi od Bajcetinu,

Počalji  Milan taj Pon Dec 30, 2013 8:58 pm

Poštovana gospodo,

Obraćamo vam se u ime Komunističke partije, njenog rukovodstva i celokupnog članstva, neprijatno iznenađeni člankomOTKRIVAMO: Komunisti sarađivali sa Pavelićem i Nemcima, ubijali srpske vojnike, objavljenog 02.12.2013 od autora M.Samardzića. Kako smo odlično upoznati sa "dostignućima" gospodina Samardzića bićemo slobodni da vam ukažemo na nekoliko, po našem mišljenju bitnih stvari koje bacaju svetlo i bolje objašnjavaju rad gore pomenutog.

Samardzić je na sajtu Pogledi.rs u svojim komentarima seriju Ravna gora nazvao neokomunističkom propagandom. Kako se slika o četnicima ne slaže sa njegovim viđenjem, on pribegava drugoj taktici. Ako ne mogu da poboljšam četnike onda ću komuniste da optužim za sve i svašta i tako stvorim privid četničke bezgrešnosti. Razumemo njegovu potrebu da pošto poto to i uradi ali mislimo da se to ne radi neistinama, zlonamernim tumačenjima i čistim falsifikatima.

- na prvoj fotografiji vidimo Nemačke i Ruske vojnike na paradi u Brest Listovsku. Data fotografija nije ništa novo, epohalno. Djacima srednje škole poznat je Sporazum o nenapadanju Molotov-Ribentrop i operacije u Poljskoj. Ne vidimo kakve to veze ima sa serijom Ravna gora a pogotovo o saradnji komunista sa ustašama

- Navodni proglas KP iz 1941 ilustruje člankom iz 1932. Veoma originalan način da se dokaže postojanje nečega što egzistira samo u bujnoj mašti autora.

- Za vlasnika slika o španskom gradjanskom ratu i dešavanjima nakon njega imenuje, gle čuda, čoveka koji je poginuo 1942. a mi treba da poverujemo da su njegovi potomci čekali da se pojavi ON pa da mu predaju slike.Inače slike ne poseduju niti jedan jedini znak i dokaz osim Samardzićeve reči gde su slike nastale i ko je na njima. A o tome da iste nemaju ama baš nikakve veze sa serijom i da ne govorimo.

- Proglas iz Proletera najbolji je primer monstruoznosti Samardzićevog rada. Citira se samo prvi deo a zaboravlja drugi u kom se osudjuju fašistički elementi Pavelić i Perčec. O kakvoj je to saradnji sa ustašama moguće govoriti? Ali izgleda da je kod Samardzića ama baš sve moguće.

- O ubistvima u Kragujevcu bih citirao samog autora. Nije dokazano da su i ovaj zločin počinili komunisti, mada drugih sumnjivih osoba u Kragujevcu nije ni bilo. Mislimo da je sasvim dovoljno da se shvati na koji način Samardzić fabrikuje dokaze.

- Pozivajući se.na kazivanje filmskog režisera, Čačanina Puriše Đorđevića, on u tom svom svedočenju kaže da je utakmicu sa Nemcima odigrao radnički klub "Borac", koji tada nije ni postojao. Ko je od čačanskih komunista igrao fudbalsku utakmicu sa Nemcima autori su izbegli da kažu. Ako su tu identifikovali Purišu Đorđevića, on tada nije bio član KPJ i niti član SKOJ-a, već je u SKOJ primljen neku godinu posle rata.Nije sporno da je u Čačku igrana utakmica sa okupatorskim vojnicima, ali tu utakmicu nisu igrali pripadnici KPJ, niti SKOJ-a. Organizovanjem te utakmice Nemce su počastile kvislinške vlasti Čačka tako što su od bivših fudbalera iz više čačanskih klubova dobrovoljno prikupili igrače. Nije istina da su ovu utakmicu igrali komunisti, pa ni radnički klub "Borac", koji tada nije ni postojao. Zbog odigravanja ove utakmice skojevska organizacija Čačka oštro je reagovala. U tom cilju član Mesnog komiteta SKOJ-a Slavko Jovančević napisao je više plakata koji su rasturenipo gradu. Na taj način je protestovano što je ova utakmica odigrana. Pored ostalog, u tim plakatama je pisalo: "Zar se bezbrižni zabavljaju, dok najbolji sinovi padaju, dok okupator trebi srpski narod" ?

- Najzad je Samardzić pronašao i sliku na kojoj se može videti nemački vojnik sa partizanima. Uraaaaaaaaaa...al i tu ima mala začkoljica. Na slici je austrijski komunista August Heler koji je napustio nemačke okupacione snage, pridružio se partizanima i zbog toga streljan. I danas počiva sa svojim drugovima na brdu Ljubić iznad Čačka. SRAM TE BILO SAMARDZIĆU!

Mislimo da smo izneli dovoljno argumenata da shvatite Vi, a i svi koji vas prate, namere pisca, jel istoričarem se ne može nazvati M.Samardzić. Takodje se nadamo da će te i našem demantiju posvetiti istu pažnju kao i dotičnom radu.


rukovodstvo i članstvo Komunističke partije
Milan
Milan

Broj poruka : 7174
Datum upisa : 26.06.2008

http://www.yu centar tito

Nazad na vrh Ići dole

Sedi kec ! Tomislave Nikolicu ! - Page 3 Empty Jedan odgovor na cestitku predsednika Nikolica

Počalji  Milan taj Čet Jan 02, 2014 7:36 pm

goxybgd

Jedva sebe prehranjujem, predsednice. Jos jedna usta ne mogu da priustim! Napraviti dete moze svako, ali, konkretno u mom slucaju, bilo bi zeljno svega, a to ne zelim. Ili da pljackam?!

Preporučujem (90) 83 Ne Preporučujem (7  Sad Sad Sad Sad Sad Sad 
Milan
Milan

Broj poruka : 7174
Datum upisa : 26.06.2008

http://www.yu centar tito

Nazad na vrh Ići dole

Sedi kec ! Tomislave Nikolicu ! - Page 3 Empty Re: Sedi kec ! Tomislave Nikolicu !

Počalji  Sponsored content


Sponsored content


Nazad na vrh Ići dole

Strana 3 od 9 Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Sledeći

Nazad na vrh


 
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu