KOMUNISTI SRBIJE PROTIV UJEDINjENjA!

Ići dole

KOMUNISTI SRBIJE PROTIV UJEDINjENjA! Empty KOMUNISTI SRBIJE PROTIV UJEDINjENjA!

Počalji  Narodni-Front taj Čet Dec 04, 2008 4:53 pm

Nekoliko grupa radikalnih levičara odlučilo je da stvori frontovsku organizaciju na nivou grada Kragujevca koja bi delovala saglasno donetoj platformi. Nakon izrade nacrta platforme za delovanje upućeni su pozivi ljudima koji se deklarišu kao levičari da individualno pristupe frontu, zadržavajući pri tom svoj patrijski identitet. Organizacija je zamišljena tako da npr. aktivnosti koje pokreće Anarho-sindikat može da sprovodi celokupna frontovska organizacija i obrnuto. Organizacija je uspešno konstituisana, članstvo se širi, prave se operativni planovi za rad na terenu itd., što je svakako za pohvalu, ali kao i sve ostalo u šta je crvena buržoazija umešala svoje prste, ostavlja za sobom gorak ukus nemorala i to je ono što kritikujemo.
Gradski komitet Komunista Srbije u Kragujevcu, nakon dogovora i načelnog prihvatanja platforme, odustao je, jer je predsedništvo istoimene organizacije naredilo da gradski komitet KS radi samostalno.
Ovim potezom predsedništva KS, nije njihov gradski komitet povučen iz same frontovske organizacije, već i iz:

1. Borbe protiv eksploatacije i represije,
2. Borbe protiv nacionalizma, rasizma i fašizma,
3. Borbe protiv rata, neokolonijalizma i imperijalizma,
4. Borbe za emancipaciju širokih narodnih i radničkih masa,
5. Borbe za ukidanje ekonomske eksploatacije čoveka,
6. Borbe za potpunu ravnopravnost svih, bez obzira na pol, rasu, etničko ili klasno poreklo i seksualno opredeljenje,
7. Borbe za opšte pravo na rad,
8. Borbe za besplatno školovanje i lečenje za sve,
9. Borbe za pobedu svetske zajednice nad svetskim poretkom...

Ovaj potez predsedništva KS dovoljno govori o njima samima i o njihovoj doslednosti kada je reč o ujedinjenju, a to što organizacija KS u Kragujevcu bezpogovorno izvršava očigledno štetne naloge korumpiranog predsedništva govori da se ne radi o pravim levičaraima već o najobičnijim partijskim miševima!
Još jednom da ponovimo, Kragujevac nije protiv ujedinjenja, Kragujevac se ujedinjuje, ali ujedinjenje sa pozicija na kojima kvazikomunisti stoje već 20 godina je jednostavno neostvarivo.
[b]
Narodni-Front
Narodni-Front

Broj poruka : 115
Datum upisa : 11.03.2008

http://www.narodni-front.dzaba.com

Nazad na vrh Ići dole

KOMUNISTI SRBIJE PROTIV UJEDINjENjA! Empty To su nemili dogadjaji...

Počalji  Milan taj Čet Dec 04, 2008 5:37 pm

Sitno sopstvenicki, sitnopoliticki car....letimicno, vasi proklamovani ciljevi su legitimni i prihvatljivi...vasa saopstenja javnosti, poziv za podrskom...uopste obracanje siroj javnosti mozete vrsiti, mejlom, posebnim dopisom ili ucescem na forumu www.Pecat magazin. Znaci ostajete *svoji* svojim saopstenjima komunicirate sa javnoscu, kao sto je to ucinio u par navrata SKOJ... Veoma je vazna promocija KP, pa tako nemoj te da zazirete od koriscenja novinarskog i slicnog prostora u Peca. Vase aktivnosti daju nadu gradjanima drigis gradova i mesta kada vide da se radi na tome.. www.Pokret socijalista.org
Milan
Milan

Broj poruka : 7174
Datum upisa : 26.06.2008

http://www.yu centar tito

Nazad na vrh Ići dole

KOMUNISTI SRBIJE PROTIV UJEDINjENjA! Empty Re: KOMUNISTI SRBIJE PROTIV UJEDINjENjA!

Počalji  pedjaza taj Čet Dec 04, 2008 5:50 pm

Milan ::Sitno sopstvenicki, sitnopoliticki car....letimicno, vasi proklamovani ciljevi su legitimni i prihvatljivi...vasa saopstenja javnosti, poziv za podrskom...uopste obracanje siroj javnosti mozete vrsiti, mejlom, posebnim dopisom ili ucescem na forumu www.Pecat magazin. Znaci ostajete *svoji* svojim saopstenjima komunicirate sa javnoscu, kao sto je to ucinio u par navrata SKOJ... Veoma je vazna promocija KP, pa tako nemoj te da zazirete od koriscenja novinarskog i slicnog prostora u Peca. Vase aktivnosti daju nadu gradjanima drigis gradova i mesta kada vide da se radi na tome.. www.Pokret socijalista.org
Ne tako, nego: www.pokretsocijalista.org

pedjaza

Broj poruka : 120
Datum upisa : 14.07.2008

Nazad na vrh Ići dole

KOMUNISTI SRBIJE PROTIV UJEDINjENjA! Empty Re: KOMUNISTI SRBIJE PROTIV UJEDINjENjA!

Počalji  Narodni-Front taj Čet Dec 04, 2008 6:19 pm

To je dobro. Iznecu Vas poziv pred predsednistvo, ali mislim da problema nece biti... Saradnja je sasvim na mestu i ocekujem da ce biti produktivna. Mozda i neki nezvanicni sastanak u Kragujevcu... Dogovoricemo se, ali sada, pre svega, treba govoriti o ovom problemu, o nedoslednosti vrha Komunista Srbije i slepoj poslusnosti kragujevackog gradskog komiteta...

Jbt, o kakvom ujedinjenju guslaju tolike godine, kada uspevaju ovakve stvari da odbiju!!!

Nacrt platforme za delovanje Narodnog Fronta, koja je jednoglasno usvojena:

Kapitalistički društveni odnosi koji i na početku XXI veka čine dominantni odnos na globalnom nivou doveli su čovečanstvo na ivicu ponora-počev od masovnog ugrožavanja ljudskih prava na rad, obrazovanje i život dostojan čoveka do uništavanja prirode i globalnih klimatskih promena. Mi smataramo da se kapitalizam mora zameniti savremenijim i humanijim društvenim poretkom.

Svesni smo toga da prevazilaženje kapitalizma mora biti, i jeste, globalni proces, ali se taj proces odvija u lokalnim sredinama i jedina šansa za uspeh jeste povezivanje tih lokalnih napora i inicijativa u jedan veliki svetski antikapitalistički revolucionarni pokret.

U tom smislu, mi kao revolucionarna grupa koja deluje u Kragujevcu imamo za cilj delovanje u našoj sredini čime želimo da doprinesemo jačanju revolucionarne antikapitalističke borbe na Balkanu, u Evropi i čitavom svetu.

U našoj sredini želimo da se borimo protiv:
• Eksploatacije i represije;
• Nacionalizma, rasizma i fašizma;
• Rata, neokolonijalizma i imperijalizma.

Shodno tome, borimo se za:
• Emancipaciju širokih narodnih i radničkih masa;
• Ukidanje ekonomske eksploatacije čoveka;
• Potpunu ravnopravnost svih, bez obzira na pol, rasu, etničko ili klasno poreklo i
seksualno opredeljenje;
• Opšte pravo na rad;
• Besplatno obrazovanje i lečenje za sve;
• Pobedu svetske zajednice nad svetskim poretkom.
ŽIVELA REVOLUCIJA!
Narodni-Front
Narodni-Front

Broj poruka : 115
Datum upisa : 11.03.2008

http://www.narodni-front.dzaba.com

Nazad na vrh Ići dole

KOMUNISTI SRBIJE PROTIV UJEDINjENjA! Empty Siroko je polje aktivnost !!

Počalji  Milan taj Sub Jan 10, 2009 2:34 pm

Ujedinjenje....saradnja...podrska...u nekim momentima zajednicki nastup...zajednicki proglasi...*rovovski rat* je ipak tekovina proslosti.. ! Aktivan stav..prodor...korak po korak..kamen po kamen palaca....lukavost i procena.... !!!!
Milan
Milan

Broj poruka : 7174
Datum upisa : 26.06.2008

http://www.yu centar tito

Nazad na vrh Ići dole

KOMUNISTI SRBIJE PROTIV UJEDINjENjA! Empty Naravno sve to nije

Počalji  Milan taj Uto Feb 24, 2009 5:02 pm

razlog da ne cestitamo drugaricama 8 mart za par dana, a *gospodje*..podsetimo da su bile, uglavnom domacice, seksualni objektii...dok konacno nisu dosli na vlast, pravo glasanja su dobile i zene, podsetimo da jedna Jelena Cetkovic, Marija Bursac, Spasenija Cana Babovic, Vukica Mitrovic. Sofija Ristic...i mnoge druge heroine, uz rame svojih drugova....nisu polozile zivot da bude bolje nekoj Hilari Klinton...promoteru ratnog zlocina u SRJ,,,sledeaci muza, nego da svi gradjani Jugoslavije, imaju pravo glasa...A gospodje Vesna Pesic, Sonja Biserko, ....Milanka Karic....itd, takodje prime k znanju i poloze cvece na groblje nasih drgarica. Kalemegdanske i slicne cirkusijade nisu primerene.....*sigurnu kucu*...za sve gradjane mogu da obezbede komunisti, tako sto ce da vrate vlast i sigurnost gradjanima....*Sluzimo narodu* !
Milan
Milan

Broj poruka : 7174
Datum upisa : 26.06.2008

http://www.yu centar tito

Nazad na vrh Ići dole

KOMUNISTI SRBIJE PROTIV UJEDINjENjA! Empty Re: KOMUNISTI SRBIJE PROTIV UJEDINjENjA!

Počalji  Sponsored content


Sponsored content


Nazad na vrh Ići dole

Nazad na vrh


 
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu