FORUM - Web magazin KOMUNISTI
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

*kralj Srbije* primao lidere pokreta, inace zrtve Rotsilda,

Ići dole

*kralj Srbije* primao lidere pokreta, inace zrtve Rotsilda, Empty *kralj Srbije* primao lidere pokreta, inace zrtve Rotsilda,

Počalji  Milan taj Sre Sep 07, 2011 12:16 am

Libijski, ubrzani gambit, je sustigao pokret nesvrstanih,NATO banda, je pozurila da *presretne*, Moamera Gadafija zajedno sa 70 milijardi dolara, fondom za razvoj Africkih zemalja,i uzapti Libijsku naftu, koja bi pratila pomenuti fond i razvoj. I pored nastalog kljucnog problema, Beogradu.Srbija, nije gubila vreme, pa je iskoristila priliku, da delegacije upozna, predstavi im *buduceg kralja Srbije*, koji je uz asistenciju, ministra Ivice Dacica, imao audijencije lidera Nevrstanih.A, Srbija ce, dragim gostima,umesto Libije i Gadafija, ponuditi uz domaci Rostilj i Rotsilda, da im popuni rupe,MMF, ili neke slicne kolonijalne mahere i institucije pakla, koje anuliraju 50 godisnji trud i muke Afrike, u borbi za slobodom od kolonijalnog ropstva. Ocigledno,da SPS nije *otporan* na *OTPOR*.

king queen jocolor affraid affraid affraid
Milan
Milan

Broj poruka : 7174
Datum upisa : 26.06.2008

http://www.yu centar tito

Nazad na vrh Ići dole

*kralj Srbije* primao lidere pokreta, inace zrtve Rotsilda, Empty kako radi *jajara*

Počalji  Milan taj Sre Sep 07, 2011 10:48 am

Bahato ponašanje Karađorđevića:Princ ne plaća radnike!

Prestolonaslednik Aleksandar podelio 11 otkaza u Belom dvoru nakon što mu je Ministarstvo kulture tražilo izveštaj o trošenju para
Kriza na dvoru... Prestolonaslednik Aleksandar radnicima duguje dve plate

Prestolonaslednik Aleksandar i njegova supruga Katarina počeli su da otpuštaju poslugu, šofere i baštovane na Belom dvoru nakon što im je Ministarstvo kulture tražilo izveštaj o trošenju para!

Ministarstvo kulture daje novac za održavanje Belog dvora na Dedinju, ali je od ove godine zatražilo i da proveri na šta se troše tolike pare. A onda je prestolonaslednik odlučio da troškove smanji otpuštanjima.

Sekretarice ne diraju

Kako nam je potvrdio jedan od radnika, to je učinjeno pre četiri dana bez bilo kakve najave.

Krunski savet: Ne uplaćuju na vreme

Predsednik Krunskog saveta Dragomir Acović nije upoznat sa finansijskim prilikama na Belom dvoru, ali zna da bi sredstva za održavanje kraljevskog kompleksa na Dedinju morala da se izdvajaju iz republičkog budžeta, odnosno Ministarstva kulture.

- Nažalost, koliko je meni poznato, to godinama ne funkcioniše kako treba. Stalno se natežemo sa tim parama. Ne isplaćuju se u dogovorenom roku i obimu - bio je kratak Acović.


- Kada sam u subotu došao na posao, rekli su mi da mogu da se vratim kući jer im više nisam potreban i uručili mi otkaz. Bez bilo kakvog objašnjenja i otkaznog roka od 15 dana. Navodno je kriza i zato moraju da otpuste nas desetak. I otpuštaju nas, baštovane i šofere, koji primamo 15.000-20.000 dinara. Silne sekretarice, PR-ove ne diraju - priča naš sagovornik koji je insistirao na anonimnosti jer „se plaši da mu princ i njegova supruga ne zamere i ne isplate dugovanja".

- Zaostaju dva meseca sa uplatom plata. Kako su se pokazali, daj bože i to da nam daju. Neće ni tehnološkim viškom da nas proglase kako ne bi morali da nam isplate otpremninu. Razumem da je kriza, ali što se ne odreknu luksuza umesto što nas tako bahato i nemilosrdno šalju na ulicu - žali se naš sagovornik.

Karađorđevići nisu demantovali da otpuštaju radnike. Naime, na molbu Pressa da odgovore koliko su ljudi i sa kojih radnih pozicija otpustili, kao i da li će im isplatiti zaostale plate i dati otpremninu, iz Belog dvora je stigao odgovor: „Nemamo komentar ni na jedno od Vaših pitanja." Na našu konstataciju da nama ne trebaju komentari nego precizni odgovori, između ostalog i na to koliko Beli dvor ukupno ima zaposlenih i kolika je njihova prosečna plata, da li se dvor izdržava samo novcem iz budžeta, Katarina Jakovljević iz PR službe dvora nam je rekla:

- Ponavljam, ovlašćena sam da kažem da nemamo komentar.

Račun od pet miliona evra

Dvorski kompleks na Dedinju - Beli i Stari dvor, prateći objekti i parkovski deo površine nekoliko desetina hektara u vlasništvu je Republike Srbije. Odlukom Vlade SRJ iz 2001. čitav kompleks je dat na korišćenje porodici Karađorđević, a za održavanje tog spomenika kulture Fond „Kraljevski dvor" dobija godišnju apanažu.

„Kraljeva apanaža"

Ministarstvo kulture je od 2005. do 2010. u skladu sa zakonima o budžetu i na osnovu Programa/projekta zaštite, očuvanja, funkcionisanja Dvorskog kompleksa na račun Fonda „Kraljevski dvor" uplatilo:

2005. 120.000.000 dinara

2006. 135.000.000 dinara

2007. 90.0000.000 dinara

2008. 20.000.000 dinara

2009. 30.000.000 dinara

2010. 40.000.000 dinara
Kancelarija Aleksandra Karađorđevića je iz državnog budžeta dobila ukupno 435 miliona dinara u proteklih pet godina na ime održavanja dvorskog kompleksa, što je, kada se uračunaju kursne razlike - oko pet miliona evra. Ove godine je preko nadležnog Ministarstva kulture plaćeno 40 miliona dinara (pogledajte tabelu).

Veći deo novca treba da ide na plate zaposlenih i komunalne troškove, ali Karađorđevići troše i na razne časopise, održavanje automobila, kupovinu kancelarijskog nameštaja...

B. Bojić

king queen pig affraid
Milan
Milan

Broj poruka : 7174
Datum upisa : 26.06.2008

http://www.yu centar tito

Nazad na vrh Ići dole

*kralj Srbije* primao lidere pokreta, inace zrtve Rotsilda, Empty i dalje tvrdi da je *princ*...*Eugen*...?

Počalji  Milan taj Sre Sep 07, 2011 11:31 am

KRAGUJEVAC - Ako narod želi ja sam poput svojih slavnih predaka spreman da služim Srbiji kao njen kralj, poručio je u intervjuu kragujevačkoj Svetlosti princ Aleksandar Karađorđević.
Karađorđević je naglasio da je spreman da učini sve što je u njegovoj moći da Srbija dobije mesto koje zaslužuje, "i to ne samo zbog sadašnjih generacija, već i zbog prošlih generacija Srba koji su svoju državu uz puno žrtava i odricanja gradili prema ugledu na najmodernije evropske države".
Upitan kada će Srbija postati kraljevina, Karađorđević je naglasio da je oduvek verovao da je dobro da na vrhu države bude neko ko je neutralan i ko nije član nijedne političke stranke.
Karađorđević je objasnio da koncept ustavne parlamentarne monarhije omogućava da predsednik ima izvršnu vlast, dok je kralj šef države koji predstavlja jedinstvo naroda.
"Ustavna parlamentarna monarhija može da donese pozitivan imidž Srbiji. Neko poput mene, ko nije član nijedne partije, ko je nepristrasan i poštuje sve građane bez obzira na njihovu versku pripadnost, oličavao bi jedinstvo naroda i garantovao kontinuitet Srbije, koja nije od juče", naglasio je Karađorđević.
Milan
Milan

Broj poruka : 7174
Datum upisa : 26.06.2008

http://www.yu centar tito

Nazad na vrh Ići dole

*kralj Srbije* primao lidere pokreta, inace zrtve Rotsilda, Empty da vidimo sta kaze,..

Počalji  Milan taj Sre Sep 07, 2011 11:55 am

XXI vek, nije to za nas,...IXX, e to koram da vidim sa Acooom..

http://www.kurir-info.rs/static/imgs/article_thumbs/632x474/uploads/2011-09/90078.jpg
Milan
Milan

Broj poruka : 7174
Datum upisa : 26.06.2008

http://www.yu centar tito

Nazad na vrh Ići dole

*kralj Srbije* primao lidere pokreta, inace zrtve Rotsilda, Empty Re: *kralj Srbije* primao lidere pokreta, inace zrtve Rotsilda,

Počalji  Sponsored content


Sponsored content


Nazad na vrh Ići dole

Nazad na vrh


 
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu