FORUM - Web magazin KOMUNISTI
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Mi, zemaljsko roblje,

Ići dole

Mi, zemaljsko roblje, Empty Mi, zemaljsko roblje,

Počalji  Milan taj Pon Mar 16, 2015 9:05 pm

prezreni od srbskog Ustava i vlasti, zbog cega nas mori glad, nismo "mafijaski lobi" koji zeli smenu vlasti, kako to tvrdi predsednik SNS i vlade.Mi, prezreni od vlasi, zelimo smenu vlasti i hapsenje mafijasa, finansijera politicara obhrvanih imperijalizmom i robovlasnickom eksploatacijom.."nicija sveca ne gori do zore" pa ni vasa.
Milan
Milan

Broj poruka : 7174
Datum upisa : 26.06.2008

http://www.yu centar tito

Nazad na vrh Ići dole

Mi, zemaljsko roblje, Empty Re: Mi, zemaljsko roblje,

Počalji  Milan taj Uto Mar 17, 2015 2:15 pm

Москва – Руски комунисти су одлучили да пробију информативну блокаду о којој руководство КПРФ годинама говори незадовољно тиме како о њиховим активностима извештавају водећи ТВ канали и листови. Комунисти су сада решени да преко интернета, захваљујући “црвени блогерима”, сруше антикомунистичке стереотипе и да се и тако боре против неправилности у руском друштву.

Ово је порука са 15. конгреса руских комуниста одржаног у московској концертној дворани “Исмаилово”, у присуству 312 делегата, више од 700 гостију од којих је бар 100 пристигло из иностранства, несмењиви лидер Генадиј Зјуганов (69) је рекао да се мора активизирати рад на интернету јер је тај начин борбе врло јефтин и ефикасан. Зјуганов је у недељу поново изабран за лидера руских комуниста.

Комунисти су решили да се потпуно “модернизују” бар када је технологија у питању, па је Зјуганов најавио и почетак рада ТВ канала Црвена линија. Али и даље ће штампати свој лист “Правду”.

Један од главних проблема руских комуниста је тај што им је руководство годинама анахроно и користи језик претходног времена, па је зато број младих у редовима партије мали. На другој страни све више пензионера гласа за Путина па им се та гласачка база осипа. Због тога се у последње време руководство окреће све више младима, а најбољи начин за ширење идеја је управо интернет. Изгледа да је таква тактика уродила плодом јер, ако је веровати подацима руководства КПРФ, сада је око десет одсто њихових чланова млађе од 30 година.

Ове године КПРФ слави двадесет година свог постојања.

У поруци учесницима конгреса председник Русије Владимир Путин, који је за време постојања СССР-а такође био комуниста, изјавио је да од 15. конгреса КПРФ очекује добре предлоге. Путин у својој поруци похвалио једну од најстаријих руских партија, КПРФ, зато што стално посвећује пажњу заштити социјалних и радних права грађана Русије, као и питањима образовања, науке, одбране и патриотском васпитању.
Milan
Milan

Broj poruka : 7174
Datum upisa : 26.06.2008

http://www.yu centar tito

Nazad na vrh Ići dole

Nazad na vrh


 
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu