FORUM - Web magazin KOMUNISTI
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Brzi Gonzales "od karijere"

Ići dole

Brzi Gonzales "od karijere" Empty Brzi Gonzales "od karijere"

Počalji  Milan taj Sre Dec 10, 2014 3:09 pm

Milan
Milan

Broj poruka : 7174
Datum upisa : 26.06.2008

http://www.yu centar tito

Nazad na vrh Ići dole

Brzi Gonzales "od karijere" Empty Sve,gmzales do gonzalesa.."mis beli srecu deli"

Počalji  Milan taj Pon Dec 29, 2014 9:14 pm

Hmmmm

Доскорашњи директор ове клинике, проф.др Петар Сеферовић, пре десетак година запослио је своју ћерку Јелену на Клинику за ендокринологију. Ћерка тадашње начелнице, проф.др Мирославе Замаклар неколико година пре тога, др Данијела Замаклар-Трифуновић примљена је на одељење (које се бави болестима перикарда и миокардитисима) на коме је професор Сеферовић годинама уназад начелник, да би неколико година касније прешла у ехокардиографски кабинет. Начелница ехокардиографског кабинета, проф.др Босиљка Вујисић-Тешић (и сама професорско дете) чији је син др Милорад примљен на Клинику за кардиологију КЦС, распоредила га је у своју службу. Син заменице начелника одељења, проф. Сеферовића - проф.др Биљане Обреновић-Кирћански, др Братислав од пре неколико година је такође запослен на Клиници на кардиологију КЦС, додуше, за разлику од претходно поменуте професорке, његово радно место је два спрата ниже од радног места његове мајке, у Пејсмејкер центру. Заменик начелника ехокардиографског кабинета, и начелник Поликлинике - проф.др Милан Петровић запослио је обе своје ћерке такође у ову установу - др Ивану на стационар који се бави прочавањем аритмија, и др Марију у Центар за хипертензију.

Некадашњи директор ове Клинике, академик и професор емеритус Медицинског факултета у Београду, др Миодраг Остојић, чије је руковођење клиником ових дана поново у жижи јавности, али и истражних органа је за време свог мандата запослио свог сина - др Младена Остојића у Салу за катетеризацију срца, а касније и своју снају др Марину Личина.

Проф.др Милан Недељковић (кога смо имали прилике да видимо на ТВ снимку, како је уз шампањац међу првима честитао изборну победу Томиславу Николићу) запослио је своју другу супругу у Дневну болницу кардиолошке клинике.

Данас пензионери, а некада начелници у КЦС, брачни пар проф.др Даница Матић и проф.др Михајло Матић, пре одласка у пензију запослили су свог сина - др Драгана у Коронарну јединицу Ургентног центра, и ћерку др Марију у претходно поменути Центар за хипертензију.

Осим наставног кадра Медицинског факултета, и други утицајни доктори запошљавали су своју децу на Клинику за кардиологију - др Марко Бановић, син др Милене Јауковић (васкуларни хирург у Ургнентном центру) запослен је у Кабинету за ергоспирометрију, чији је начелник доц.др Ивана Недељковић, прва супруга претходно поменутог професора Недељковића.

У ехокардиографском кабинету КЦС од пре непуних годину дана ради и др Ивана Ракочевић - супруга некадашњег репрезентативца у кошарци Игора Ракочевића, из чије биографије је најинтересантнији податак да за десетак година, колико има од када је дипломирала никада није радила као лекар, нити се усавршавала на неким од постдипломских студијских програма.

Да ли се доктори чије смо делове биографија поменули налазе у првих десет на списку професора Ристића, или ,,испод црте', у деведесет којима не би послао своје ближње - не знамо! affraid affraid affraid affraid Wink Wink Wink Wink

Пошто смо текст започели професором Ристићем, који је у својим изјавама за дневни лист Политика критиковао квалитет наставе на Медицинском факултету, за крај текста ћемо Вас упознати са чињеницом коју није изнела ни једна новинска редакција која се овом темом бавила - ћерка професора Ристића, од скоро доцент на том истом, факултету - др Наташа Ристић, запослена је на Катедри за медицинску статистику и информатику. Можда ће баш њен допринос науци, а катедра на којој ради се између осталог бави методологијом научно-истраживачког рада у медицини, повећати квалитет научног рада бар некога од поменутих доктора?
Milan
Milan

Broj poruka : 7174
Datum upisa : 26.06.2008

http://www.yu centar tito

Nazad na vrh Ići dole

Brzi Gonzales "od karijere" Empty Re: Brzi Gonzales "od karijere"

Počalji  Sponsored content


Sponsored content


Nazad na vrh Ići dole

Nazad na vrh


 
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu