FORUM - Web magazin KOMUNISTI
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Sam prdi, sam kolo vodi sa CIA bunjista

Ići dole

Sam prdi, sam kolo vodi sa CIA bunjista Empty Sam prdi, sam kolo vodi sa CIA bunjista

Počalji  Milan taj Sub Nov 15, 2014 3:42 pm

"Crveni petao sa CIA bunjista".....xe,xe.." nisam ja mame mi Sloba je..."..?
Brizni.." strelci, komite i cetnici".." zastitni i drugi korpusi".." za cara,kralja i otadzbinu"..Vuk Draskovic,opet sa CIA bunjista...?
..................................................................................................................................................................................................
Вуче Драшковићу, сећам се 1991. године, када си, користећи туђе новце, кренуо да формираш Српску гарду. Сећам се Белога, ти си га заборавио, сећам се Гишке и Госпића, и на њега си пљунуо. Њих си само величао и уважавао док си користио њихова средства и док су ти били од користи. Сећам се твојих говора на њиховим гробовима, сећам се како си својим говорима палио и дражио српску младеж, да су српске границе свуда тамо где су српски гробови, где су српске цркве и црквишта… свуда тамо где је са усташког ножа капала српска крв, ту су српске границе…
Млади Срби – добровољци, гутали су сваку твоју реч, која им је грејала срца и палила крв да крену у одбрану српске нејачи, српских домова, српских цркава преко Дрине. То, са њихове стране, било је уреду. Они су били патриоте, отаџбинољупци, а ти, ти си био профитер, и то двоструки ратни профитер – материјални и политички, а посебно што си био ратни хушкач – по мерилима које сада ти прокламујеш.
Када си својим демагошким говорима запалио – пробудио љубав српске младежи према нацији и отаџбини, решио си да то и уновчиш, да формираш своју партијску војску, Српску гарду.
Ко је дао идеју за оснивање српске гарде? Suspect Suspect Suspect Suspect Suspect Wink Wink Wink Wink
....................................................................................................................................
"Previše je onih ogrnutih Miloševićevim šinjelom, ali je pomirenje Srba i Albanca nezaustavljivo!"
Proces pomirenja Srba i Albanaca sa Kosova i Metohije ne može biti zaustavljen, uveren je lider Srpskog pokreta obnove (SPO) Vuk Drašković, ali ističe da je podela Kosova, koju predlažu pojedini, neostvariva.
"Previše je onih ogrnutih Miloševićevim šinjelom, ali je pomirenje Srba i Albanca nezaustavljivo!"
“Proces pomirenja se ne može zaustaviti, iako je dosta onih koji sada i ne kriju da nose šinjel Slobodana Miloševića i njegovog režima koji snosi istorijsku odgovornost za rušenje Jugoslavije, za krvavi rat u Jugoslaviji, i koji nosi ogromnu istorijsku odgovornost za ono što se dogodilo na Kosovu", rekao je Drašković u intervjuu za radio Dojče vele.
Realnost je, kaže, da je Kosovo priznalo 108 država sveta, što je znatno iznad polovine članica UN i za to nisu krivi ni albanski premijer Edi Rama, ni nemačka kancelarka Angela Mirkel, kao ni predsednik Ruske Federacije Vladimir Putin.
"Za to je kriv Slobodan Milošević, koji je predvodio jedan retrogradni, nazadni poredak, koji pre 25 godina nije shvatio da je Berlinski zid pao. Ali i danas je, nažalost, u našoj duhovnoj eliti, u medijima i na raznim nivoima vlasti, mnogo onih koji su ogrnuti Miloševićevim šinjelom”, naveo je Drašković.
Podela Kosova je, prema njegovim rečima, neostvariva i ne želi, kaže, da govori o nečemu što je potpuno izvan realnosti i normalnosti.
„Ta priča je završena. Naprosto moćne sile ovoga sveta ne dozvoljavaju više prekrajanje granica, jer bi to proizvelo domino-efekat. Umesto toga zauzet je stav da Balkan treba evropeizirati", rekao je Drašković koji smatra da je bilo najbezbolnije da se Priština i Beograd dogovore o podeli Kosova, ali da to, kako je rekao, više nije moguće.
"Od 1999. godine Srbija nema suverenitet nad Kosovom, niti ima sudsku, zakonodavnu i izvršnu vlast tamo", rekao je Drašković i dodao da i Albanija i Srbija žele da postanu članice Evropske unije koju čine 28 članica od kojih su 23 priznale kosovsku nezavisnost.
"Ali stvarnost Kosova ima nekoliko spratova. Jedan od njih je taj istorijski, koji podrazumeva da srpski narod Kosovo doživljava onako kao što mu nalažu kosovski ep i mit. Po tom mitu, Kosovo je duhovni i kulturni temelj ne samo Srba u Srbiji, nego i srpskoga naroda u celini", kazao je Drašković.
Prema njegovim rečima, realnost je da na Kosovu ima danas mnogo problema, proces pomirenja teče užasno sporo, kao i povratak Srba.
"A najnovija realnost je Briselski sporazum. Sa primenom tog sporazuma se zastalo i neće nas nikuda odvesti ako sada licitiramo čijom krivicom. Deblokada u primeni Sporazuma mora da se desi i nema čekanja“, poručuje lider SPO.
Upitan o budućim odnosima na Balkanu Drašković je izrazio strepnju da se na određeni način budućnost zapadnog Balkana odlučuje u Ukrajini, odnosno da li će doći do normalizacije u odnosima EU i Rusije.
Streteški cilj Srbije, prema njegovom mišljenju je, da se orijentiše prema zapadu i Evropi.
„Čak i kada bi ta rusijska i evroazijska unija bila bolja od Evropske unije, mi ne možemo tamo. Nismo mi ptice pa da letimo. Mi smo okruženi zemljama koje su u EU i u NATO. Dakle želim najbolje moguće odnose sa Rusijom, ali srpski voz mora na Zapad“, podvukao je Drašković.
Drašković se nada da će odnosi Moskve i Zapada da se vrate na put saradnje.
"Strategija Rusije ne sme da bude Rusija koje se plaše svi, nego Rusija koju poštuju svi. Ohrabruje me i to što su na Zapadu shvatili da su prema Rusiji počinili velike greške. Zato se nadam da će stvari da se normalizuju. U protivnom, ako se uspostavi neki ukrajinski zid, onda će i ovde doći do velike destabilizacije. Mislim na Bosnu, Kosovo, Srbiju, Makedoniju. Niko neće biti pošteđen velikih nevolja“, rekao je Drašković...... Hm,hmm..mislis na "drazine sinjele"...a..? affraid Cool king queen jocolor What a Face
Milan
Milan

Broj poruka : 7174
Datum upisa : 26.06.2008

http://www.yu centar tito

Nazad na vrh Ići dole

Sam prdi, sam kolo vodi sa CIA bunjista Empty 2015...kome bi cestitali ja...hm,hmm

Počalji  Milan taj Pet Jan 02, 2015 9:29 pm

Sretna nova godina..na primer Italijanima, kod njih nije bilo ono "nas dva brata oba delegata, u Beogradu i Mionici, zandarmima razbijamo vrata".Da, "utisak veka", ostaje i dalje Aldo Moro,premijer,koji je dao zivot, za industrijalizaciju severne Italije,i tukao se sa "komitejom 300" i licno Henrijem Kisindzerom za dobrobit naroda i drzave..SRECNA IM NOVA GODINA ! Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil
Milan
Milan

Broj poruka : 7174
Datum upisa : 26.06.2008

http://www.yu centar tito

Nazad na vrh Ići dole

Nazad na vrh


 
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu