FORUM - Web magazin KOMUNISTI
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Aleksandar Vucic: najvaznije je da zaposlomo ljude

Ići dole

Aleksandar Vucic: najvaznije je da zaposlomo ljude Empty Aleksandar Vucic: najvaznije je da zaposlomo ljude

Počalji  Milan taj Čet Sep 04, 2014 12:00 pm

Brafo, Brafooo....konacno,posle dvadeset godina neuspelog nacionalizma i "nacizma",iz gomile, obrijanih dlaka, proviruje "klasno"..hm,hmm..samo nekako "odostrag", kako se vajkao kralj sto mu Mika Alas pecati sina "odzada"..i "revolucionarne prakse" mentora.Ovaj "rezim" zaposljava bez nadoknade za rad..prelazi sa statusa "penzioner" na status "primaoci socijalne pomoci, od socijalno odgovorne vlade..".Razlika je u boji koze, Amerika je, zbrinula preko 5.000.000 crnih robova, zaposlila ih "bez nadoknade za rad"..pa je to, danas oko 50.000.000 "pokretner armije rada,socijalno i zdravstveno neobezbedjenih,"kriticna masa"..hm,hmm.. affraid Cool
Milan
Milan

Broj poruka : 7174
Datum upisa : 26.06.2008

http://www.yu centar tito

Nazad na vrh Ići dole

Aleksandar Vucic: najvaznije je da zaposlomo ljude Empty Trenutni "modaliteti zaposljavanja"

Počalji  Milan taj Čet Sep 04, 2014 1:19 pm

Hm,hmm..mislis..posao..'svi u Sibir'..?
kao na primer..jer 'nije u redu da rusija sama koristi toliko bogatstvo sama'..po Olbrajtovoj, ili ce nas hm,hmm..Rusi ako budemo 'nefaljali'..'isto to samo malo drukcije'..arhivirati u 'herbarijum' Aleksandra Solzenjicina..sa osvrtom, pre i posle boravka u 'novom svetu' i arhipelagu Gulag, kapaciteti su jos slobodni, nisu prodati kao Golo otocje... a ?? affraid
Milan
Milan

Broj poruka : 7174
Datum upisa : 26.06.2008

http://www.yu centar tito

Nazad na vrh Ići dole

Aleksandar Vucic: najvaznije je da zaposlomo ljude Empty Hm,hmm..

Počalji  Milan taj Sub Sep 06, 2014 2:04 pm

To je, dugogodisnji rad „zapada“ na kadrovskom oblikovanju drzave i drustva vostale Serbije“..“one domacinske“
……………………………………………………………………………………………………………………….
Vučićeva ženska momčad
Još tokom predizborne kampanje, potpredsednik srpske vlade, ministar odbrane i samostalni progonitelj neposlušnih, Aleksandar Vučić, okružio se mladim i lepuškastim momcima, od kojih je posle izborne pobede počeo da formira jurišne odrede SNS-a, svoju ličnu gardu. Istina je, i u starom Rimu su najelitnije legije bile sastavljene od ljubavnih parova, jer je poznato da oni jedan drugog brane do smrti. U ovim današnjim legijama Srpske napredne stranke, svi „vojnici“ imaju samo jednog partnera u koga se zaklinju, kome služe i koga brane do smrti- Aleksandra Vučića. O posledicama njihovih bahanalija tek će biti reči, a o dubljim razlozima njihovog postojanja, govori priča prepuna, do juče nepoznatih imena, poput Koste, Mićana, Marka, Neše, Relje i drugih pripadnika Vučićeve lične i političke intime…
Igor Milanović
Svoja prva seksualna iskustva Aleksandar Vučić je sticao u vojnim magacinima kasarne Slaviša Vajner Čiča u Sarajevu, još 1989. godine.
U toku svog rada u Srpskoj radikalnoj stranci Vučić je pokušavao da prikrije svoju ljubav prema momcima, ali mu ni to nije polazilo najbolje za rukom, kao što se vidi na slici nastaloj na nekom od druženja sa u stranci.
Po prelasku u Srpsku naprednu stranku, Vučić se odmah okružio golobradim momcima koji su na taj način napravili munjevitu karijeru. Na jednoj od fotografija nastalim tokom predizborne kampanje u Vučićevom kabinetu u središtu SNS-a na Novom Beogradu, vide se članovi njegovog tadašnjeg kreativnog tima: Đorđe Višekruna, dvadesetpetogodišnji Aleksandar Jovičić, Nebojša Stefanović (rođen 1976.) i Marko Đurić (rođen 1983.).
Nebojša Stefanović, koji je zbog svog udvoričkog stila stekao nadimak Neša Slina, danas je predsednik Skupštine Srbije, Aleksandar Jovičić je predsednik omladine naprednjaka, a Marko Đurić je savetnik predsednika Srbije Tomislava Nikolića zadužen za međunarodne odnose! Đorđe Višekruna je koordinator Naprednjačkih jedinica u Vojvodini. Kojim stručnim kvalitetima su oni stekli ove pozicije nije poznato, ali se zna kojom su prečicom do tamo stigli.
Još u toku predizborne kampanje postojale su dve vrste „kreativnih“ timova. Jedni su stručno radili svoj posao, što se kasnije odrazilo na izborne rezultate. Drugi, oni bliski šlicu na Vučićevim pantalonama, docrtavali su na plakatama magareće uši Borisu Tadiću i radili slične detinjaste budalaštine koje nisu doprinele pobedi naprednjaka.
U tu drugu grupu spadaju, na primer, Stefanović i Jovičić, za koje niko u vrhu stranke pouzdano ne zna šta su radili tokom kampanje, i čime su doprineli uspehu stranke na izborima. Jovičić je, međutim, imao zadatak da vrh stranke stalno snabdeva svežim momcima za provod, i to mu je donelo važnu funkciju u partiji. Kako su Stefanović i Jovičić povezani neraskidivim intimnim vezama, njih dvojica su posle izbora najviše i profitirala od uspeha SNS-a i Jovičićevog podvodačkog rada u predizbornoj kampanji.
Jedan od nerazdvojnih pratilaca, koji je tokom kampanje bio sa Vučićem, jeste i mladić sa Banjice, Kosta, koji sebe naziva Desperado. Naprednjaci sa beogradske opštine Voždovac, odakle je i Kosta, a posebno oni golobradi, predstavljaju udarnu pesnicu, prave jurišne odrede Aleksandra Vučića. Gde god mogu oni se glasno zaklinju da će za „svog predsednika“ dati i život, ako treba. A telo su mu već podarili…
Neposrednu komandu nad ovim Vučićevim SA trupama imaju Jovičić, kao omladinski lider, ali i Slaviša Mićanović – Mićan, samoproklamovani čuvar ideologije SNS-a. Njih dvojica odlučuju ko nije dovoljno odan Ljubljenom vođi (ni ne sumnjamo da su ga zaista i ljubili u pojedine delove tela), pa na njega, zatim, pujdaju svoje omladince. Voždovački klan SNS-a sebe smatra, zajedno sa onima iz Zemuna, prvoborcima pokreta, pa se momci iz tog dela Beograda ponašaju kao elita stranačke vojske i često na svoju ruku, bez naređenja odozgo, rešavaju probleme u stranci. Koliki je njihov uticaj vidi se i iz toga da je upravo njima Vučić poverio čuvanje svog starijeg sina. Oni ne samo da ga čuvaju, već bi trebali i da ga vaspitavaju onako kako otac i Ljubljeni vođa očekuje.
Kosta Desperado sa Banjice se na jednoj od fotografija vidi iza Vučića kako predaje potpise za izbornu listu SNS-a, ali se zato na drugoj vidi u majici SNP 1389 i u društvu starijeg Vučićevog sina, koji je i sam otvoreni pristalica pomenutog pokreta. Fotografija je nastala u jednom od kampova u kojima su bili smeštene patriote koje su želele da spreče izgradnju administrativnih prelaza između Kosmeta i ostatka Srbije. Kosta i njegov štićenik su tako branili ono što je Aleksandar Vučić već odlučio da izgubi.
Relja Ognjenović je još jedan od beogradskih momaka često viđanih u društvu Aleksandra Vučića, ali je bio i još uvek jeste blizak i sa Nikolom Selakovićem (rođenim 1983.), sadašnjim ministrom pravde Srbije. Selakovića je na ovo mesto progurao njegov mentor i ljubavnik sa fakulteta, profesor Oliver Antić, još jedan od savetnika predsednika Nikolića.
I Kosta i Relja su kao protivuslugu za svoje druženje sa sadašnjim prvim potpredsednikom vlade Srbije, Vučićem, između ostalog dobili i pravo da sednu u ministarske fotelje, istina samo za slikanje. Isto tako su dobili dozvolu da pored svečane straže ulaze u Skupštinu Republike Srbije, kao da su poslanici. Obe ove institucije polako postaju obdanište za Vučićeve mlade miljenike.
Moguće da se ovako stvara buduća politička elita Srbije, koja je do svojih položaja dospela zahvaljujući fizičkoj bliskosti sa Obljubljenim vođom, Aleksandrom Vučićem. affraid affraid affraid affraid affraid Embarassed
Milan
Milan

Broj poruka : 7174
Datum upisa : 26.06.2008

http://www.yu centar tito

Nazad na vrh Ići dole

Aleksandar Vucic: najvaznije je da zaposlomo ljude Empty Re: Aleksandar Vucic: najvaznije je da zaposlomo ljude

Počalji  Sponsored content


Sponsored content


Nazad na vrh Ići dole

Nazad na vrh


 
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu