FORUM - Web magazin KOMUNISTI
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Aleksandar Vulin zakon o radu...?

Ići dole

Aleksandar Vulin zakon o radu...? Empty Aleksandar Vulin zakon o radu...?

Počalji  Milan taj Sre Maj 28, 2014 6:32 pm

Александар Вулин (2010)
Постоје богаташи који су свој новац зарадили, а постоје и они који су га набавили. Немачки капиталисти су затражили од владе да им због економске кризе повећа порез 5 процената и тако помогне оним без посла и новца. Немачки богаташи мисле да својој земљи дугују помоћ, а српски знају да држава дугује њима, и да то што им је допустила да приватизују фабрике, земљу, руднике, шуме није разлог да се одрекну ни дела свог богатства. Немачки богаташи знају да новац носи и одговорност, а српски су сигурни да је одговорност морална категорија, која потпада под кривични закон, не може се изразити у валути те зато нема ни вредност.
Опширније...

"Hm,hmm.. kome je do postenja neka ide u crkvuuuuuuu) Shocked Shocked Twisted Evil 
Milan
Milan

Broj poruka : 7174
Datum upisa : 26.06.2008

http://www.yu centar tito

Nazad na vrh Ići dole

Aleksandar Vulin zakon o radu...? Empty Re: Aleksandar Vulin zakon o radu...?

Počalji  Milan taj Sre Maj 28, 2014 6:40 pm

BOSTON - Jedni gladuju, drugi se razbacuju.
Srbija ima čak 90 multimilionera, ukupno bogatih 11 milijardi dolara, i po tome je na 29. mestu od 45 evropskih zemalja, govori izveštaj „World Ultra Wealth Report“ kuće „Boston konsalting grup“. U ovom istraživanju interesantan je broj onih koji imaju više od 30 miliona dolara. Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked affraid 
Milan
Milan

Broj poruka : 7174
Datum upisa : 26.06.2008

http://www.yu centar tito

Nazad na vrh Ići dole

Aleksandar Vulin zakon o radu...? Empty "kad sm bio mladjan lovac ja"..na v;ast...

Počalji  Milan taj Uto Jun 03, 2014 12:09 pm

Milan
Milan

Broj poruka : 7174
Datum upisa : 26.06.2008

http://www.yu centar tito

Nazad na vrh Ići dole

Aleksandar Vulin zakon o radu...? Empty Pozajmljen tekst kako "komunista"..radi na

Počalji  Milan taj Uto Jun 03, 2014 4:16 pm

Помоћне јединице Кожних мантила, у Србији, који су се недавно уместо милиције назвали полицијом, поцепани, тако кажу, а и види се, са малом платом, мада је већа од плата оних који је плаћају, професионалци који бију оне на које им се укаже, чувари Устава који мирно патролирају остатком Србије док се њихове колеге, са комунистом Вулином на челу, јуначки боре са Србима на северу Косова који не желе да живе у држави Косово коју им поклањају Николић, Дачић и Вучић – милицајци верници, сваки други носи неку ознаку припадности верницима – златан крстић, мала бројаница, икона у новчанику, бију их навијачи, бију их противници педерских манифестација, бију их ..... па нико их други и не бије... сељацима преврћу тракторе у јендеке поред пута и успут исеку црева за гориво, понеког изударају тек да се зна коме служе, мада су их ти исти сељаци пре тога хранили оним што су са собом понели и давали им и пива после тога, али када се добије наредба одмах се успостави фронт уз напомену «Да ја морам да чувам службу!» - не «Да ја спроводим законитост, правду, поштење...» него да чувам своју плату коју им плаћају ти мученици које од Турака до данас користе за подмиривање сваке потребе власти у Србији!

Значи: Основна водиља србских сељака-полицајаца је: Чувај плату! Чувај Службу! Буди послушан да би напредовао! Не таласај превише! И гледај да не дођеш у било какву опасност!
 affraid affraid affraid affraid 
Milan
Milan

Broj poruka : 7174
Datum upisa : 26.06.2008

http://www.yu centar tito

Nazad na vrh Ići dole

Aleksandar Vulin zakon o radu...? Empty Re: Aleksandar Vulin zakon o radu...?

Počalji  Milan taj Ned Jun 29, 2014 3:01 pm

Hm,hmm..da se potsetimo..

." Drhti Srbija...."...? Da, Vuline,tako si govorio,.. drhti 50% Srbije,koj ne izlazi na izbore..cvokoce kao da je zima, dete ide u skolu, nema pare ni zakiflu, sklanja se u kraj, dok jedu oni sto imaju...zavijaju creva "kano ljuta guja", nezaposlenim roditeljima, deke i bake, su us trahu, sta ako im smanje penzije, a moraju da izdrzavaju i decu i unuke...drhti Vuline..dobroje primetio "gospodar Milos".."ako se ucuti raja, ti popuscaj"...

Kosta Abrasevic"..Crvena je krvca, što kipti u nama,
Crvena je munja, što oblak prolama,
Crveno je nebo, kad se zorom smije,
Crven nam je barjak, što se gordo vije;
Crvena je mržnja u našim grudima,
Pa i gnev je crven, što nas obuzima;

O, tirani, čujte! Ne treba vam kriti!
I osveta naša – crvena će biti!

 Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil 
Milan
Milan

Broj poruka : 7174
Datum upisa : 26.06.2008

http://www.yu centar tito

Nazad na vrh Ići dole

Aleksandar Vulin zakon o radu...? Empty Crna kosulja..hm,hmm..crni zakoni ?

Počalji  Milan taj Pet Jul 11, 2014 11:08 pm

Zakon o radu – ženo, umri muški!

Složio bih se s Vulinom, Zakon o radu je zaista uravnotežen – nema više govora o diskriminaciji, oba pola tretira jednako kao roblje!
Zakon o radu – ženo, umri muški!

Žena je napokon dobila pravo da ostari i umre na radnom mestu, ne izdvajajući se od kolega ni po čemu: ne mora da brije noge, ima apsolutno pravo da pusti brkove ako joj se hoće, ne mora da se smara s unucima u penziji, nije obavezna da rađa ukoliko će je to omesti u radu i što je najvažnije – slobodno sme da joj pozli u toku radnog vremena, uvek će se naći neko od kolega da je pridrži kako ne bi poklekla već nastavila sa radom, iliti, tiho umrla ugurana negde u ormar među registratore, da ne remeti radni proces kolektiva i unosi nepotrebnu zabrinutost.

U slučaju smrti na poslu zakon propisuje da pokojnik/pokojnica ostaju vlasništvo firme do prvog parastosa, kako bi na njihov račun ostvarili određene poreske olakšice, dok će troškove sahrane i ostalih nepotrebnih gluposti snositi porodica, uz obavezu da preduzeću nadoknadi takozvanu ležarinu za vreme koliko je radnik/telo provelo u firmi nakon neopravdanog otkazivanja srčanih i moždanih funkcija.

Jesmo li se borili za ravnopravost polova – jesmo! Da li je ministar rada Aleksandar Vulin učinio po tom pitanju sve što je mogao – jeste, i nije!

Nije još u segmentu da i muškarci mogu da rađaju, ali radi na tome, nekoliko odabranih se već nalazi u eksperimentalnoj fazi, o čemu je Siniša Mali, gradonačelnik Beograda donekle pisao u doktorskoj disertaciji, koju mangupi sad pokušavaju da ospore. Tobož, nije se pozvao na izvore i plagirao je neke delove!

Pa, realno, ko bi se pozivao na Aleksandra Vulina, ministra za rad koji u životu nije podigao ništa teže od Mire Marković u trenucima ekstaze i pesnicu tokom revolucionarnih govora kao mostobranitelj onih godina kada NATO zbog njega nije smeo svom silinom da udari po Beogradu.

No, dosta o ministru koji će se tek naraditi dižući Vučića kao nekad gospoju s cvetom u kosi, vratimo se ni malo spornom Zakonu o radu.

Sindikalci se bune! E, sad, ako se oni protiv nečega bune onda bi bez razmišljanja to trebalo prihvatiti, s obzirom na to da se njihova borba za radnička prava svodi na borbu za neograničena prava sindikalnih lidera, ali u jednom ipak jesu u pravu: Zakon je rigorozan!

Jeste, ali samo u onim odredbama koje propisuju da stranački zaposleni kadrovi moraju, ali moraju, barem tri puta nedeljno da se pojave na radnom mestu (koje im je najbliže kući, bez razlike da li su tu zaposleni), da u prvih nedelju dana nemaju pravo na godišnji odmor, a u slučaju da ipak odu na GO to se mora kvalifikovati kao stručno usavršavanje u Budvi, Bečićima, Halkidikiju, Majorci…

Te, da, na deset stranački zaposlenih mora da bude najmanje jedan doktor nauka, što nas vraća na malopređašnju temu, i da ti doktorati moraju biti neupitni, a ako li se neko i drzne da baci senku sumnje na njih, valja odmah proveriti njegove veze sa Miškovićem.

Naravno da ih ima, jer se u direktne veze sa njim ubraja najmanje jedna poseta “Delta sitiju”, pazarenje u “Maksiju” dok je bio u njegovom vlasništvu, nošenje patika čiji je zastupnik, korišćenje krema koje, opet, stižu preko “Delte”, sve do toga ako poznaje ili u komšiluku ima nekog ko se preziva Mišković, makar nemao nikakve veze sa ovim, poznatijim.
Ako se tu ne utvrdi baš nikakva veza, pokušati sa Kosmajcem ili Šarićem, nema toga ko nije roštiljao na Kosmaju, ili prošao Pljevljima, a kud ćete jaču vezu i direktniji kontakt?!

Dakle, sa Zakonom o radu je sve u redu, možda nešto sitno manjka ministru, ali suštinski problem je narod. Lenj dozlaboga, nespreman da radi i kad infarkt lečka udari, šlog malo nakrivi telo, artritis oduzme ručice… Daš mu prst, a on bi bocu s infuzijom… Sramota!

P. S. Svršeni osnovci mogu već od 1. septembra da se prijave stranačkim podmladcima (svejedno da li je vlast ili opozicija u pitanju) i kaparišu doktorske disertacije.

Uz simboličnu novčanu nadoknadu biće im omogućeno da uz veliku maturu brane i doktorat. Studiraće kasnije, nije to toliko ni važno, šta ima da diplomiraju kad su već doktorirali?! To je nama naša borba dala, a Vulin uzdigao do granice mogućeg. Kao nekad Miru kad joj potrči u susret i… Kao danas Aleka kad mu potrči u susret i…

Autor: Mihailo Medenica
Milan
Milan

Broj poruka : 7174
Datum upisa : 26.06.2008

http://www.yu centar tito

Nazad na vrh Ići dole

Aleksandar Vulin zakon o radu...? Empty Jedan moj "odgovor s povodom"

Počalji  Milan taj Sub Jul 12, 2014 2:51 pm

"Hm,hmm..Zloba,pardon Ivica,hm,hmm i Vulin, nisu "Titovi komunisti",oni su te upravo oslobodili, spasli od Komunista i preveli u Kurc-oljupce..a,pomenuti Titov Tudjman je zaglavio robiju, kao i Alija Izmetbegovic. Spasaoih je, otac "tvog naroda" prikupljajuci potpise da se puste iz apsa, da bi "u finalu prvenstva bescastI", dogovorio sa Tudjmanom, humano preseljavanje stanovnistva..hm,hmm da nosite "Jugoslovenstvo Aleksandra Karadjordjevica sas sve Jugoslavijom, i povratak monarhije...i monarhizma.."AFERA POTRESA BRITANIJU: Gej pedofili iz vlasti decenijama silovali dečake!
Najmanje 20 istaknutih ličnosti decenijama je zlostavljalo decu, a trag pedofilskog lanca vodi sve do Dauning strita. " affraid affraid affraid affraid 
Milan
Milan

Broj poruka : 7174
Datum upisa : 26.06.2008

http://www.yu centar tito

Nazad na vrh Ići dole

Aleksandar Vulin zakon o radu...? Empty Re: Aleksandar Vulin zakon o radu...?

Počalji  Sponsored content


Sponsored content


Nazad na vrh Ići dole

Nazad na vrh


 
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu