FORUM - Web magazin KOMUNISTI
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Anti komunisti,coveko mrzci !

Ići dole

Anti komunisti,coveko mrzci ! Empty Anti komunisti,coveko mrzci !

Počalji  Milan taj Sub Jan 25, 2014 3:41 pm

Firme kojima je upravljao bračni par Stefanović (Nebojša, sadašnji predsednik Narodne skupštine Srbije i njegova supruga) redom su propadale, radnicima su plate kasnile, a doprinosi nisu uplaćivani. Štete koje su napravljene, nenadoknadive su, a sunovrat trgovinskog preduzeća "Jabuka" najslikovitiji je prikaz onoga što su Stefanovići, kao kaznena ekspedicija činili.
Milica Grabež
Predsednik Narodne Skupštine Srbije, Nebojša Stefanović, upropastio je kompaniju "Jabuka AD" u kojoj je radio kao zamenik finansijskog direktora 2008. i 2009. godine. Prema rečima radnika ove kompanije dolazak Stefanovića i drugih iz "naprednjačke ekipe" bio je fatalan za radnike.

Nisu još ni seli u fotelje, a sebi su već odredili astronomske plate, kažu radnici koji su na nesreću dočekali Stefanovićev dolazak u "Jabuku" i dodaju da je današnji predsednik Skupštine "dao smernice" kako da se vodi firma, a da posle toga kompaniji nije bilo spasa!
 affraid affraid affraid affraid affraid 
Milan
Milan

Broj poruka : 7174
Datum upisa : 26.06.2008

http://www.yu centar tito

Nazad na vrh Ići dole

Anti komunisti,coveko mrzci ! Empty Hm,hmmm.bice "nisam ja mame mi"...?

Počalji  Milan taj Sre Feb 19, 2014 10:31 pm

1842. година
Балканско полуострво око 1850-е године
Насловна страна комунистичког манифеста

у току јуна
У Београду типографски радници Државне штампарије ступили у штрајк захтевајући повољније услове рада (према досадашњим истраживањима ово је био први раднички штрајк у Србији).

у току септембра
У Кнежевини Србији дошло до смене династија - кнез Михаило Обреновић протеран из земље, а на власт дошао кнез Алекдандар Карађорђевић.

1848. година

21. фебруар
У Лондону објављен Манифест Комунистичке партије, који је поставио циљеве и програм „Савеза комуниста“. Манифест, који су написали Карл Маркс и Фридрих Енгелс, предлагао је правац деловања ради подизања пролетерске револуције и свргавања капитализма и коначног креирања бескласног друштва (овај манифес објављен је на српскохрватском језику 1871. године у Панчеву).

2. децембар
Под притиском промена, насталих током таласа националних револуција у Европи, абдицирао Фердинанд I, цар Аустрије, краљ Угарске, краљ Чешке и председник Немачке конфедерације, који је на власти био од 1930. године. На власти га је заменио синовац Франц Јозеф I.

у току 1848.
Национални револуционарни покрети, који су отпочели устанком у Италији, пренели су се на неколико земаља Европе - Француску, Немачку и Аустроугарка. Иако су ове револуције у основи биле буржоаско-демократског типа, у неким земљама је у њима учествовао и раднички покрет. После ових револуција, код јужнословенских народа долази до јачања идеје о стварању заједничке јужнословенске државе.
Milan
Milan

Broj poruka : 7174
Datum upisa : 26.06.2008

http://www.yu centar tito

Nazad na vrh Ići dole

Anti komunisti,coveko mrzci ! Empty Sir Olivere,

Počalji  Milan taj Čet Mar 06, 2014 6:14 pm

http://www.politika.rs/rubrike/Sta-da-se-radi/Pravo-na-sahranu-i-grob-kao-ljudsko-pravo.sr.html  affraid  affraid  affraid  affraid 

Sir Olivere, nisu komunisti, napunili crkvu sv Marka u sred Beograda gomilom nesahranjenih kostiju, i ne samo nju.Moj, a ne vas "rodjak sa sela" Nikola Tesla je jednostavno Licanin, osvetlio je planetu ukljucujuci i Sumadiju. Na zalost, "maceska i homo mantijasi" na koje se pozivate, glumeci Arsenika III Carnojevica, ucestvovali su u iseljavanju njegovih sunarodnika iz RSK.Sir Olivere, Teslini sunarodnici, oslobadjali su Evropu od fasizma i nacizma, ukljucujuci i Sumadiju koja ih je proglasila za okupatore, a mene, rodjenog posle drugog rata uz usmeno "priopcenje" da je doslo vrme, da se Srbi iz Hrvatske nauce da su gradjani drugog reda u Srbiji, i ako tamo nisam rodjen niti sam ziveo, oterali sa posla.Sir Olivere "Smrt fasizmu i nacizmu sloboda narodu"..."tocka".
Milan
Milan

Broj poruka : 7174
Datum upisa : 26.06.2008

http://www.yu centar tito

Nazad na vrh Ići dole

Anti komunisti,coveko mrzci ! Empty Re: Anti komunisti,coveko mrzci !

Počalji  Milan taj Ned Mar 23, 2014 7:23 pm

Државна комисија Министарства правде за тајне гробнице, у којој предњаче „стручњаци“ из Института за савремену историју, просто се утркивала да прикаже што већи број жртава – како су рекли – комунистичког режима од 1944. до 1952. године. У том „научном“ раду ова комисија се служила неистинама, полуистинама, подметањима, понављањем имена и све у циљу да би број жртава био већи.

Историјска комисија Окружног одбора СУБНОР-а Шумадије, формирана на предлог ГО СУБНОР-а Крагујевац детаљним прегледом тзв. „Отворене књиге“ ове комисије утврдила је следеће:

У списку су унета лица која никако не могу да се подведу под жртве комунистичког режима и то:

Космајац Ђорђе (РКТГ-40211) агент Специјалне полиције и Залад (стоји уписано Залада) Обрад (РКТГ-79793) убијени су у акцији београдских илегалаца марта 1942. године па се не могу подвести као жртве комунистичког режима од 12.септембра 1944. године (извор: Казивања београдских илегалаца, Београд у рату и револуцији)

Динић Јован, звани „Гроф“ из Крагујевца уписан је три пута под три различита броја РКТГ-22432; РКТГ-26251 ; РКТГ-31359 под којим је наведен као Дикић Јован а заправо се ради о истом лицу. Топаловић Љуба из с.Чумић (РКТГ-25223) и Топаловић Рада (права имена Љубиша и Радмила – РКТГ 25297) из села Чумић уписани су да су нестали у Босни. Провером у евиденцији села Чумић утврђено је да су њих двоје преживели рат и умрли 1985. године Љубиша а Радмила 2000. године. (утврђено на споменику сеоског гробља у селу Чумић)

Смиљанић Мирко – капетан БЈВ (РКТГ-80059) убијен је од стране љотићеваца 12.фебруара 1944. године и не може се водити као жртва комунистичког режима. (извор : књига „На развођу под планином“ аутора проф. ДРагољуба Петровића)

Басарић Миодраг (РКТГ-87505) родом из села Врбета, припадник четничког покрета убијен је у с.Бајчетини од Љотићеваца а не од комуниста како тврде у Државној комисији. (утврђено на спомен обележју у селу Врбети)

Добрић Тодор, родом из села Оклаце (Ибарски Колашин) уписан је два пута РКТГ-15396 и РКТГ-18203. Наведено је да је живео у Београду што је неистина. (извор: сведочење његових најближих)

Токовић Војислав из села Губавце (Медвеђа) уписан је два пута РКТГ-9427 и 9428 а ради се о истом лицу.

Андрија Хебранг (РКТГ-16773) бивши министар у послератној влади уписан је као припадник југословенске војске у отаџбини што је ноторна лаж јер је исти био предратни комуниста.

Оваквих случајева је мноштво што указује да је ова Државна комисија заправо чинила све да увећа тзв. „жртве комунистичког режима“ служећи се између осталог и необјављеном литературом.

На овај начин и оваквим „научним“ радом јасно и недвосмислено се указује да су се чланови Државне комисије просто утркивали како да уз понављање имена, дописивање и слично омаловаже антифашистичку борбу српског народа и додворе се свима који покушавају да то непрекидно чине а у циљу умањивања борбе партизана против фашиста, њихових слугу и домаћих издајника – стоји у саопштењу Информативне службе СУБНОР-а Шумадије.
 Cool Cool Cool Cool Cool Cool  A....? "ti ce mi kazes"...?
Milan
Milan

Broj poruka : 7174
Datum upisa : 26.06.2008

http://www.yu centar tito

Nazad na vrh Ići dole

Anti komunisti,coveko mrzci ! Empty Re: Anti komunisti,coveko mrzci !

Počalji  Milan taj Uto Apr 01, 2014 10:46 am

srećan nam 1. april, Dan omladinskih radnih akcija!

Nekada smo se na današnji dan okupljali na lokalnim trgovima i platoima, u Klubovima brigadira i Domovima omladine, obučeni u lepe i čiste, sveže oprane i ispeglane brigadirske uniforme. Uprkos mirisu sapuna i praškova kojima su nam majke prale uniforme, mi smo ipak osećali miris trase i marende, naselja i logorske vatre koji su izbijali iz svakog prišivenog amblema. I ponosno smo ih nosili kroz naša mala mista, kroz naše varošice i velegradske ulice.

Danas, mnogo godina kasnije pozivamo vas na akciju: neka današnji dan bude udarnički! Neka svako napiše nešto na Biltenu! Evo nekoliko ideja a vi možete, ako vas inspiracija ponese, i na nekom drugom delu Biltena da ostavite svoj trag.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------
1. Ako još niste upisali akcije na kojima ste bili, uradite to na sledećem linku:

http://bilten-ora-sfrj.com/public_html/index.php?topic=949.0

Čak i ako ne znate tačno sve podatke, upišite ono čega se sećate, dok i to ne pobegne.
Milan
Milan

Broj poruka : 7174
Datum upisa : 26.06.2008

http://www.yu centar tito

Nazad na vrh Ići dole

Anti komunisti,coveko mrzci ! Empty " Sta da se radi"...?

Počalji  Milan taj Uto Apr 01, 2014 3:08 pm

Pa, komunjare slati na Goli otok, a one druge, vernike slati na Sveti Grgur...?
..................................................................................................................
Moćni domaći insajderi u Srbiji su preko ofšor firmi, na tuđe ime, kupovali bagatelno domaća preduzeća iz kojih su izvlačili sredstva i prebacivali u inostranstvo. Desetine milijardi dolara je opljačkano i izneto iz Srbije nakon 2000. kroz razne ilegalne transakcije, pominje se cifra od 51 milijardu dolara, kaže za Radio Slobodna Evropa Majkl Hadson (Michael Hudson), urednik u „Međunarodnom konzorcijumu za istraživačko novinarstvo“ i jedan od autora teksta na našoj stranici „Kako su uništavani Navip, Fidelinka i Agrohem“.

Hadson je, inače, autor zapažene knjige „Čudovište“ (The Monster) u kojoj, između ostalog, analizira ulogu Volstrita (The Wallstreet) u svetskom finansijskom sistemu.
On ističe da su velike banke i finansijske institucije ključne za funkcionisanje ofšor zona. „Novac je možda formalno u vlasništvu kompanija na Kukovim ostrvima u Južnom Pacifiku.

Međutim, veoma često ofšor kompanija ima račun u banci u Njujorku, Londonu ili Švajcarskoj. Dakle, biznismeni koji transferišu svoj novac preko ofšor teritorija širom sveta uvek se oslanjaju na neku veliku banku“, naglašava Hadson koji govori za RSE i o tome kako je došao do poverljivih informacija koje su 160 puta obimnije od Vikiliksa, da li odlučujuću reč u ekonomskoj politici SAD ima Bela kuća ili Volstrit.
Milan
Milan

Broj poruka : 7174
Datum upisa : 26.06.2008

http://www.yu centar tito

Nazad na vrh Ići dole

Anti komunisti,coveko mrzci ! Empty Re: Anti komunisti,coveko mrzci !

Počalji  Milan taj Uto Apr 08, 2014 10:07 pm

Očajnici prilaze mafiji i fašistima: Brutalna EU anti-radnička politika jača najopasnije ekstremiste - na izborima u Mađarskoj preko 20% dalo glas neo-fašistima koji i dalje sanjaju "Veliku Mađarsku"
Milan
Milan

Broj poruka : 7174
Datum upisa : 26.06.2008

http://www.yu centar tito

Nazad na vrh Ići dole

Anti komunisti,coveko mrzci ! Empty Pozajmljeno "od suseda"

Počalji  Milan taj Sub Maj 03, 2014 10:42 pm

Република Српска

Порука Сербо Макеридов 3.5.2014. 17:32
Додик jе наjобичниjи лопов и ратни профитер коjи стално пали народ на референдум, а онда одустане. Кукавица, доскора jе за себе говорио да jе jугословен, дружи се са Хрватима и лобира за Израел.

Кијев суспендовао процес придруживања ЕУ

Порука Kolya 3.5.2014. 15:38
Izraz "Tesko onom koga Rus brani a Kinez hrani" su smisli srpski antikomunisti, a antikomunisti su expreti za poluistine, lazi, izvrtanje cinjenica, spinovanje, ogovaranje i ostale mracne radnje za koje je samo njihov sociopatski um sposoban.
Rusija je bila komunisticka i ako nesto antikomunisti ne mogu da oproste Rusiji to je sto je isterala naciste iz Srbije.
Za Srbiju je nacizam bila bolja opcija od komunizma (i dan danas srpski antikomunisti duboko zale za nacistickom cizmom koja ih je gazila).
A za Kinu....pa Kina je druga napoznatija komunisticka zemlja, pa mora da se popljuje na kakav god nacin moze.
Odatle izraz "Rus brani, a Kinez hrani".
Tadasnja (carska) Rusija je bila potpuno nespremna za rat, pa nije ni cudo sto su ih Nemci lako pobedjivali u skoro svim borbama.
Srbiju to nije brinulo, vec joj je bilo vazno da se ku*ci prema tadasnjim silama (Austro-ugarska i Nemacka) i nije pitala da l' su njeni saveznici uopste zeleli rat.
Pa posle kada su veliko-Srbi poceli da gube bilo je "gde su Rusi da nas brane".
Rusi su pokusali, ali nisu uspeli. 25% zrtava u prvom svetskom ratu su bili Rusi. Srbi su bili 5% zrtava.
Mislim da bi daleko bolji izraz bio "Jadan onaj koga Srbi brane, a Nemci hrane". E taj je zaista na*ebao.
(vaske, 3. maj 2014 13:08)

ovo je dobro, a?

Zaboravljate da su Nemci stigli do Moskve. a Erancuzi cak i usli.

NATO oficiri, pred penziju ,skupljaju zadnje dnevnice i to ce biti to do Juna, a onda...RAZLAZ!

Sto se toliko palite?
Milan
Milan

Broj poruka : 7174
Datum upisa : 26.06.2008

http://www.yu centar tito

Nazad na vrh Ići dole

Anti komunisti,coveko mrzci ! Empty Nije tako davno bilo kada su jedne nase novine

Počalji  Milan taj Sre Maj 07, 2014 12:09 am

"srpsko novinarstvo" svaki dan pisale i skretale paznju na "bengalskog tigra" uporno i "dosledno", onako moderno.
......................................................................................................................................................................................................
http://www.kurir-info.rs/rodman-sve-je-laz-teca-i-devojka-su-zivi-a-kim-dzong-un-obozava-amerikance-clanak-1354561
Milan
Milan

Broj poruka : 7174
Datum upisa : 26.06.2008

http://www.yu centar tito

Nazad na vrh Ići dole

Anti komunisti,coveko mrzci ! Empty Re: Anti komunisti,coveko mrzci !

Počalji  Milan taj Sre Maj 21, 2014 3:39 pm

Руски лидер је у интервјуу, који је уочи посете Кини дао водећим медијима у овој земљи, изјавио да ће Москва наставити да се супротставља покушајима фалсификовања историје и глорификовању фашизма.

Покушаји фалсификовања резултата Другог светског рата изузетно су опасни, о чему сведоче трагични догађаји у Украјини, бујање неонацистичких снага које су покренуле истински терор против мирних грађана, рекао је председник РФ Владимир Путин.

„Заиста све чешће се суочавамо са покушајима преиспитивања и ревизије историје. Пре четири године Русија и Кина усвојиле су заједничко саопштење поводом 65. годишњице од завршетка Другог светског рата. Ми смо јединствени у томе да је криво представљање исхода рата недопустиво. Последице су изузетно опасне. О томе сведоче данашњи трагични догађаји у Украјини, бујање неонацистичких снага, које су покренуле истински терор против мирних грађана“, рекао је Путин у интервјуу за водеће кинеске медије, уочи његове посете овој земљи.

Он је изразио захвалност кинеским пријатељима за брижљиво чување сећања на хиљаде руских сународника, који су дали животе за ослобођење североистока Кине од завојевача.

„Следеће године одржаћемо низ заједничких манифестација поводом прославе 70. годишњице Победе како у билатералном формату, тако и у оквиру ШОС-а. Посебан акценат ставићемо на рад са омладином“ – нагласио је руски лидер.

„Свакако да ћемо наставити да се супротстављамо покушајима да се историја фалсификује, да се фашисти и њихови сарадници глорификују, а сећање и углед хероја – ослободилаца каља“, изјавио је Путин.

Шта се догађа у Украјини

Велики антивладини протести почели су у југоисточним областима Украјине крајем фебруара 2014. године. Они представљају одговор локалног становништва на насилну смену власти у земљи и покушај Врховне раде, који је потом уследио, да се руском језику укине статус регионалног језика. Центар отпора, који су властима у Кијеву пружили проруски расположени грађани постао је Донбас.
Milan
Milan

Broj poruka : 7174
Datum upisa : 26.06.2008

http://www.yu centar tito

Nazad na vrh Ići dole

Anti komunisti,coveko mrzci ! Empty Re: Anti komunisti,coveko mrzci !

Počalji  Milan taj Čet Maj 22, 2014 8:06 pm

Milan
Milan

Broj poruka : 7174
Datum upisa : 26.06.2008

http://www.yu centar tito

Nazad na vrh Ići dole

Anti komunisti,coveko mrzci ! Empty Re: Anti komunisti,coveko mrzci !

Počalji  Sponsored content


Sponsored content


Nazad na vrh Ići dole

Nazad na vrh


 
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu