Sedi kec Aleksandre Vucicu !

Strana 3 od 11 Prethodni  1, 2, 3, 4 ... 9, 10, 11  Sledeći

Ići dole

Sedi kec Aleksandre Vucicu ! - Page 3 Empty Le leeee, po Srbiju zbog jajare

Počalji  Milan taj Pon Apr 07, 2014 10:41 pm

"...Predsednik Putin je podsetio da Srbija duguje Rusiji za gas više od milijardu evra, da će Rusija tražiti da se dug odmah plati, kao i šteta zbog kašnjenja radova na "Južnom toku'' u visini od nekoliko milijardi. Takođe je podsetio prvog potpredsednika Vučića da šabački biznismen, koji danas finansira njegovu stranku, duguje Rusiji 160 milion dolara za neisporučenu robu...."  affraid affraid affraid affraid affraid 
Milan
Milan

Broj poruka : 7174
Datum upisa : 26.06.2008

http://www.yu centar tito

Nazad na vrh Ići dole

Sedi kec Aleksandre Vucicu ! - Page 3 Empty Hm,hmm...Krstic u XXI veku...?

Počalji  Milan taj Sre Apr 09, 2014 12:49 pm

Prividna umerenost, ili suzdržanost, objašnjava široku popularnost austrijske stranke, odnosno zaziranje birača u Nemačkoj od NPD. Dok se austrijski slobodari predstavljaju u javnosti kao građanska, demokratska stranka „odana (nemačkom) narodu”, NPD nastupa sa ideoloških pozicija Hitlerove NSDAP.

Istoričari i analitičari u Nemačkoj i Austriji ističu da su (neo)nacistički, odnosno postnacistički koreni dve stranke neprevidivi, a da su razlike u nastupu proistekle iz prvobitne orijentacije „uklesane u njihovim kamenima temeljcima”.

Slobodarska partija Austrije proistekla je iz postnacističke stranke osnovane posle Drugog svetskog rata, uz svesrdnu pomoć američke kontraobaveštajne službe CIC. Zamišljena je kao „katalizator frustracija” poraženog austrijskog stanovništva, ali i kao garant da će Austrija u slučaju eskalacije sukoba sa tadašnjim SSSR-om stati na stranu SAD i, u najmanju ruku, organizovati gerilski rat u Alpima, u obimu i po ukusu zapadnih saveznika.

Nacionaldemokratska partija Nemačke osnovana je tek 1964. godine, na predlog britanske obaveštajne službe MI-6. Svrha njenog postojanja, međutim, nije bila u podsticaju preobražaja (neo)nacističke stranke u građansku partiju, već želja Londona da drži deklarisane naciste na oku i na okupu.

Iz tajnih dosijea MI-6, ali i britanske vlade, proizlazi da nemački Bundestag nije bio voljan da odobri osnivanje stranke. Zeleno svetlo iz Bona dato je tek kada je britanska vlada, na predlog njene obaveštajne službe, zahtevala od vlade u Bonu „da stvori uslove za osnivanje NPD”.

http://blog.b92.net/user_stuff/upload/354/15354.jpg

Milan
Milan

Broj poruka : 7174
Datum upisa : 26.06.2008

http://www.yu centar tito

Nazad na vrh Ići dole

Sedi kec Aleksandre Vucicu ! - Page 3 Empty SNS clanica narodnjaka evrope..?

Počalji  Milan taj Sre Apr 09, 2014 1:10 pm

Народну партију је 1989. године основао Мануел Фрага Ирибарне, бивши министар туризма за време диктатуре Франсиска Франка.

 affraid affraid affraid affraid affraid affraid affraid 
Milan
Milan

Broj poruka : 7174
Datum upisa : 26.06.2008

http://www.yu centar tito

Nazad na vrh Ići dole

Sedi kec Aleksandre Vucicu ! - Page 3 Empty Hm,hmm..veliki strumpfe uzmi i ti u obzir !!

Počalji  Milan taj Čet Apr 10, 2014 11:38 am

" "Nadam se da privremene vlasti neće učiniti ništa što kasnije neće moći da se popravi", rekao je Putin, prema agenciji Interfaks. Putin je dodao i da se nada da će napori Rusije da smiri tenzije kroz razgovore, kao posledicu imati pozitivan rezultat, preneo je AFP."  affraid 
Milan
Milan

Broj poruka : 7174
Datum upisa : 26.06.2008

http://www.yu centar tito

Nazad na vrh Ići dole

Sedi kec Aleksandre Vucicu ! - Page 3 Empty Seselj je odbio Djujica i Vuka Draskovica...a ti...?

Počalji  Milan taj Čet Apr 10, 2014 12:15 pm

U ranu večer 4.6.1991. godine, ti si svoj plan izložio Belom i Giški. Oni su to sa oduševljenjem prihvatili. Prihvatili su da to i finansiraju. Neću da ulazim, niti, pak, da iznosim iz kojih su izvora ta sredstva. Ti se, Vuče, njih dvojice samo po sredstvima finansija sada sećaš. Danas bivši pripadnici Srpske garde, odlazeći na njihove grobove, proklinju dan kada su upoznali tebe i Danu.
Njih dvojica i cela Srpska garda služili su SPO-u, tebi i Danici, kao alibi, jer je garda svojatana, uprkos pacifizmu koji ste vi propovedali.

Ti si spremio gardu za preuzimanje vlasti, kako ti to reče: “vlasti koja se valja po ulici”. U tom cilju si hteo i na skupštinskom zasedanju 2.7.91. godine da proguraš predlog o osnivanju Srpske vojske, koja će u “jednom dahu da porazi ustaše”. Kada ti predlog nije prošao, tvoja Srpska garda postala je paravojna formacija, prva u Srbiji. Ti si i dalje stajao i svojatao gardu kao partijsku vojsku i oko 1. septembra 1991. godine je šalješ u Hrvatsku, tačnije na front kod Gospića, pod komandom Božovića-Giške.

Na sav glas si se, Vuče, gardom ponosio, ponosio si se njihovim borbama, pogibijom Giške i ranije Beloga. Formirao si paravojne formacije, slao ih na front, a sa druge strane, pozivao na sav glas na dezerterstvo iz regularne vojske. Sredstva koja su pristizala za gardu si zadržavao, ne dajući ih onima kojima su bila namenjena.
 affraid  affraid  affraid  king  queen  jocolor  pig  pig  pig  pig  pig  pig  Shocked 
Milan
Milan

Broj poruka : 7174
Datum upisa : 26.06.2008

http://www.yu centar tito

Nazad na vrh Ići dole

Sedi kec Aleksandre Vucicu ! - Page 3 Empty Re: Sedi kec Aleksandre Vucicu !

Počalji  Milan taj Pet Apr 11, 2014 11:34 pm

U organizaciji Slobodne Nemačke omladine (FDJ – Freie Deutsche Jugend) i drugih omladinskih organizacija, uz podršku Komunističke partije Nemačke (KPD), Sindikata metalnih radnika Mercedesa u Bremenu i drugih progresivnih partija i organizacija, održana je šestodnevna turneja kroz više nemačkih gradova u toku koje je, putem tribina i uličnih akcija, obeležena petnaestogodišnjica agresije NATO pakta nad Saveznom Republikom Jugoslavijom.

Ispred Saveza komunističke omladine Jugoslavije na turneji i manifestacijama je učestvovao, držeći govore i predavanja,drug Marko Šović, član najužeg rukovodstva SKOJ-a.

Turneja je započela 24. marta na godišnjicu NATO agresije, u gradu Essenu na zapadu Nemačke. Grad Essen poznat je kao centar čuvene industrijske Rurske oblasti. Naš delegat je posetio muzej “Ruhr” u kome je sačuvano nasleđe nekada slavnog rurskog rudnika koji više nije u funkciji.

Grad Essen i čitava Rurska oblast danas su najsiromašniji deo Nemačke, poznati su po migracijama mladog stanovništva u potrazi za kvalitetnijim životom i po velikoj nezaposlenosti. U razgovoru sa drugovima iz FDJ, naš delegat se upoznao sa problemima sa kojima se oni suočavaju i metodama njihove borbe da se poboljša položaj mladih ljudi u ovom kraju Nemačke.

Nakon toga održana je protestna akcija na centralnom trgu u Essenu. Parolom “100 godina od I svetskog rata, 75 godina od II svetskog rata, 15 godina od agresije na Jugoslaviju, danas Ukrajna, sutra svetski rat?” progresivne Nemačke organizacije želele su da upozore na sve veću militarizaciju Nemačkog društva i ratni kurs Nemačke politike. Posebna pažnja posvećena je osudi bombardovanja SR Jugoslavije i protivustavnom učešću Nemačke vojske u njemu.

Na protestnom skupu učesnicima i prolaznicima se obratio i drug M. Šović, osuđujući imperijalistički napad na SR Jugoslaviju, ističući da je NATO pakt udarna pesnica imperijalističkog stadijuma kapitalizma, da on nije tu zarad očuvanja mira, već naprotiv, da isključivo postoji u svrhu rata i imperijalističkog porobljavanja zarad eksploatacije suverenih naroda.
Milan
Milan

Broj poruka : 7174
Datum upisa : 26.06.2008

http://www.yu centar tito

Nazad na vrh Ići dole

Sedi kec Aleksandre Vucicu ! - Page 3 Empty Ista masaza ista minutaza..

Počalji  Milan taj Sub Apr 12, 2014 4:30 pm

Vlada će po svoj prilici zaista biti ekspertska, o čemu svedoči i sastanak Aleksandra Vučića i Borisa Tadića, mladog i neafirmisanog političara, koji je posle nekoliko neuspelih pokušaja da gostuje u Žikinoj „Šarenici“ odlučio da svoju pamet, viziju, ideju i domaći kajmak ponudi budućem mandataru.
Alek i Bota

Razgovor je, kažu, trajao tačno 77 minuta, od kojih je Tadić čitavih 30 potrošio na ubeđivanje Vučića da nije onaj stari; da ga je selo promenilo; da ljude više ne deli na one sa stečenim diplomama i one druge, dobijene pouzećem; da Krunsku nikada nije doživljavao kao svoju adresu; da je radeći kao operater u “Telenoru” naučio da sluša glas naroda; da će vratiti Tomi zimske gume i, naposletku, da je on bio taj koji je sa skrivenog broja znao da nazove u gluvo doba noći i prošapuće: „Alek, ti si?! Volim te, ali ne onako kao što Palmi smeta, već kao čoveka, državnika, evropejca srpskog porekla i Srbina briselske veroispovesti!“

Trideset minuta je potrošio zatim i Alek, na trenutke razdvajajući prste kako bi pomilovao po kosi sagovornika u krilu, objašnjavajući Tadiću da ni on više nije onaj isti koji je bedž ubadao u junačka prsa kad odlazi na tuširanje; koji je bio ministar informisanja u vreme krivolova na novinare; koji je kupovao stan sa pogledom na Irak, Indiju i Pakistan i mnogo pre Radoša Bajića urezao na ravnogorskoj bukvi: “Aca i Draža, to su srca dva”; koji je zahtevao da se Tokio upiše u katastar kao zaselak Bajčetine i, naposletku, da mu je sad krivo što je na te anonimne noćne pozive reagovao grubo: „Znam te ustašo, ko si! I preci su ti bili ustaše, objaviću sutra na naslovnoj ‘Velike Srbije’! Dođi u ‘Pinki’ ako smeš, da se porvemo u dečjem bazenu, đubre proevropsko!“

Nakon 60 emotivnih i katarzičnih minuta potencijalni koalicioni partneri su deset minuta pričali viceve o Dačiću, simbolično pocepali zajedničke fotografije zaturene u novčanicima, usaglasili stavove da na evrotrotinetu nema mesta i za raspevanog bucka, pod čijom se težinom nekoliko istih već slomilo nadomak EU, kao i da su programi SNS-a i NDS-a gotovo identični.

- Pornić ko pornić, bre! Zar je važno ko je scenarista… – slikovito je, kroz šalu, provukao Tadić, iskoristivši poslednjih sedam minuta razgovora za argumentovano i dostojanstveno obrazlaganje zašto je baš on idealan koalicioni partner: „Moooolim te, Alek, primi me! Moooolim teeeee… Vikaću ako me ne primiš u vladu, pa nek ljudi na ulici pomisle šta hoće! Uživaš u muškim suzama, je l’ da, šmrc, šmrc… E, pa nije me sramota, plakaću, skinuću se u bretelku i popeti na sims, pa ti vidi… Neću da se vraćam na selo, bre! Neću više da me zezaju na pijaci kako sam politička usedelica i kako ću da završim kao mlada negde na Pešteru il’ Goliji!“

- Dobro, de, videćemo nešto, samo se priberi! Evo ti plan reformi, obriši se, evo tu mi je negde i „mercedesov“ znak, pa se igraj malo dok se ne vratim! Ne znam, bre, šta ću više s vama – prvo Dana Drašković zove i moli da joj negde zaposlim onog truta, sad ti… Aj videću, mislim da je ostala slobodna jedna mešalica za „Beograd na vodi“ ako je Čović nije bezecovao, onda… – diplomatski je budući mandatar privoleo mladog i neafirmisanog političara da siđe s Nebojše Stefanovića koga je podmetnuo pod prozor, i dostojanstveno napusti sedište SNS-a kako je u njega i došao.

Naposletku, uz pozdrav: „Hvala ti što si mi napravio stranku“, „Ma, nema na čemu, i ti bi za mene isto uradio! U stvari, jesi…“, završen je sastanak u trajanju od 77 minuta.

Otprilike kao nekad na „Palmi“ dva sata po ponoći.

Ista minutaža, slična tematika…Autor: Mihailo Medenica
Milan
Milan

Broj poruka : 7174
Datum upisa : 26.06.2008

http://www.yu centar tito

Nazad na vrh Ići dole

Sedi kec Aleksandre Vucicu ! - Page 3 Empty Obratiti paznju na rehabilitacije u Srbiji !

Počalji  Milan taj Uto Apr 15, 2014 2:19 pm

Комунистичка партија Украјине основана је 18. априла 1918. године у Таганрогу. Њено прво име било је Комунистичка партија (бољшевика) Украјине, све до 13. октобра 1952. године. Као таква је деловала све до 30. августа 1991. године, када је забрањена након неуспешног државног удара совјетских официра 22. августа.

Дана 29. октобра 1991, Александар Мороз организовао је Конгрес на којем је позвао чланове тада забрањене Комунистичке партије Украјине да приступе Социјалистичкој партији.

Први конгрес КП Украјине након легализације био је одржан 19. јуна 1993. године у Доњецку. На овом конгресу је обновљено деловање старе партије. За првог секретара био је изабран Петро Симоненко.
Циљеви партије

Тренутна политика и циљеви Комунистичке партије Украјине су:

Додељивање руском језику статус другог службеног језика у Украјини[3]
Борба против олигарха који су „опљачкали“ украјински народ[3]
Национализација стратешки важних предузећа[3]
Представљање забране продаје земљишта за пољопривредно обрађивање[3]
Трошкови за основне намирнице не би смели да прелазе 10% прихода сваке украјинске породице[3]

Заустављање рехабилитације колаборатора са фашизмом и вођа националистичких организација  Twisted Evil  Twisted Evil  Twisted Evil  Twisted Evil  Twisted Evil 
Придруживање Украјине Царинском савезу Белорусије, Казахстана и Русије[3]

Milan
Milan

Broj poruka : 7174
Datum upisa : 26.06.2008

http://www.yu centar tito

Nazad na vrh Ići dole

Sedi kec Aleksandre Vucicu ! - Page 3 Empty Anti komunisti o anti komunistima.?

Počalji  Milan taj Pet Apr 18, 2014 12:49 pm

Milan
Milan

Broj poruka : 7174
Datum upisa : 26.06.2008

http://www.yu centar tito

Nazad na vrh Ići dole

Sedi kec Aleksandre Vucicu ! - Page 3 Empty Zaposednuti mediji i istorija...???

Počalji  Milan taj Sub Apr 19, 2014 12:06 pm

Писмо Информативне службе СУБНОР-а Србије гласи:

Приморани смо, по ко зна који пут, да реагујемо на већ дугогодишњи безразложни игнорантски однос ”Политике” према антифашизму и СУБНОР-у Србије као нестраначкој организацији са преко 100.000 чланова.

Кап је превршена у издању за 13. април 2014, кад у иначе, по нама, оскудном извештају са обележавања 69-те годишњице пробоја Сремског фронта на крају Другог светског рата и сламања нацистичке хитлеровске армаде, није ни поменут СУБНОР Србије. И поред тога што је ту државну свечаност организовао са Владом Републике Србије. То је јасно и гласно могао да чује, на лицу места, из најаве званичног спикера, новинар Вашег листа.

У кратком тексту се набраја ко је све положио венце захвалности, па на крају помињу ”представници борачких организација бивших југословенских република”. Нема СУБНОР-а Србије као да Спомен-обележје није у Србији или је, могу то Ваши читаоци да схвате, СУБНОР заобишао једно од светих места славне народноослободилачке борбе. А није, наравно! Делегација СУБНОР-а је одала пошту одмах после председника Владе и представника Војске Србије. И потом остали, по државном протоколу, како следује.

За ”Политику” није битно ни што је на великом народном скупу, пре премијера, говорио председник СУБНОР-а Србије проф.др Миодраг Зечевић. Сматрамо да је било упутно пренети неку реч о традицији, антифашизму којег се овде, у Србији, појединци још стиде и поред тога што нас у паметном свету цене због заслуга у аутентичној савезничкој коалицији против сејача зла.

Борци боље од било кога знају шта је рат. И како се, па и у садашњим односима на планети, спречава за времена. То је, поред осталог, мисија СУБНОР-а Србије који у својим редовима има и десетине хиљада потомака учесника славне епопеје, младих поштовалаца, искрених антифашиста, родољуба којима су слобода и боље сутра народа и државе главна одредница. То се не сме заборавити. Још мање игнорисати.
Milan
Milan

Broj poruka : 7174
Datum upisa : 26.06.2008

http://www.yu centar tito

Nazad na vrh Ići dole

Sedi kec Aleksandre Vucicu ! - Page 3 Empty "pokajnica"

Počalji  Milan taj Ned Apr 20, 2014 4:43 pm

Milan
Milan

Broj poruka : 7174
Datum upisa : 26.06.2008

http://www.yu centar tito

Nazad na vrh Ići dole

Sedi kec Aleksandre Vucicu ! - Page 3 Empty Hm,hmmm vise se odnosi na Dacica,

Počalji  Milan taj Čet Maj 01, 2014 5:05 pm

Na trgu Marksa i Engelsa, pardon Nikole Pasica, sindikalnom skupu povodom 1 maja....bila je vise nego skromna poseta zaposlenih, bez pomena nezaposlenih...:
Naravno, radi se o malom broju zaposlenih u Srbiji-Beogradu pa sledstveno tome je i mali broj "nezadovoljnih",sto daje privid, da vlada radi dobro pa nema mnogo nezadovoljnih,ili mozda ???..da zaposleni nisu imali sredstava da dodju danas autobusima i vozovima u Beograd za 1 maj,kao onih,kako CNN Srbije kazu dvadeset hiljada presrecnih, pred skupstinom prilikom izbora nove vlade "sa starim likovima, furerima iz stare-tekuce politike".  Twisted Evil  Twisted Evil  Twisted Evil 
........................................................................................................................................................................................................................................
Sjedinjene Americke Drzave su jedna od retkih zemalja koje ne slave 1 maj kao medjunarodni praznik rada iako se isti proslavlja kao sjecanje na radnicke demonstracije u Cikagu u suton 19vijeka. Demonstracije su se zavrsile prilicno krvavo . Amerika se isto tako ne zeli mnogo sjecati neslavnog sudjenja sindikalistima koji, iako bez jasnih dokaza, su osudjeni na smrt javnim vjesanjem.
Prvi maj ne slavim ni ja. Ne zato sto sam poslije deset godina u Americi postao antikomunista il nesto slicno, vec zato sto je jedan prvi maj u mom zivotu zauvijek ostavio trag dovoljan da promjenim poglede prema raznoraznim manifestacijama , datumima , a pogotovo danasnjem.
Milan
Milan

Broj poruka : 7174
Datum upisa : 26.06.2008

http://www.yu centar tito

Nazad na vrh Ići dole

Sedi kec Aleksandre Vucicu ! - Page 3 Empty Uzo deda unuka,meto ga u krilo al mu nije pricao sta je

Počalji  Milan taj Pon Maj 05, 2014 10:53 am

"nekad bilo"
Zaključak nije teško izvesti. U poređenju sa današnjom jadnom srpskom privredom, efikasnost ondašnje ekonomije bila je kolosalna! Sve još više dobija na težini ako se zna da je ostvareno u komunističkom režimu, koji svojim građanima nije garantovao neke osnovne slobode, pa se s pravom postavlja pitanje - kako je moguće da su ljudi u ovoj zemlji pre tridesetak godina bili toliko organizovaniji i pametniji od nas danas?
A stvar je relativno prosta - ondašnja država napravila je bar po jednu fabriku za sve proizvode koji su građanima bili potrebni i strogo kontrolisala uvoz. I to je sve. Rezultat su bili ogromna proizvodnja i izbalansiran spoljnotrgovinski bilans. Nije, doduše, u prodavnicama bilo popularne zapadne uvozne robe, ali je standard građana bio neuporediv.  Cool Cool Cool Cool Cool Cool Exclamation Exclamation Exclamation Exclamation Exclamation 
Milan
Milan

Broj poruka : 7174
Datum upisa : 26.06.2008

http://www.yu centar tito

Nazad na vrh Ići dole

Sedi kec Aleksandre Vucicu ! - Page 3 Empty Slavoj Zizek novi zivot,nova zena "vozi misko"

Počalji  Milan taj Pon Maj 05, 2014 8:08 pm

[/bPrelazak iz realnog socijalizma na realni kapitalizam u Istocnoj Evropi proizveo je niz komicnih obrata uzvisenog demokratskog zanosa u ridikulozno. Dostojanstvene mase Istocnih Nijemaca koji su se okupljali oko protestantskih crkava i herojski se suprotstavljali teroru Stasi-a iznenada su se pretvorile u vulgarne konzumente banana i jeftine pornografije; civilizirani Cesi, mobilizirani karizmom Havela i drugih kulturnih ikona, iznenada su se preobratili u jeftine prevarante zapadnih turista... Razocaranje je obostrano: Zapad, koji je idolizirao disidentski pokret Istoka kao ponovni pronalazak svoje vlastite umorne demokracije, razocarano otpisuje danasnje post-socijalisticke rezime kao mjesavinu korumpirane eks-komunisticke oligarhije i/ili etnickih i religijskih fundamentalista. (Cak se ne vjeruje ni malobrojnim liberalima jer su nedovoljno "politicki korektni": a sto je s njihovom feministickom svijescu?) Istok, koji je poceo idolizirajuci Zapad kao uzor razvijene demokracije koji treba slijediti, sam se nasao u vrtlogu bezobzirne komercijalizacije i ekonomske kolonizacije. Je li sve to bilo vrijedno truda? Junak Malteskog sokola Dashiella Hammetta, privatni detektiv Sam Spade, pripovijeda pricu o tome kako je jednom bio unajmljen da pronadje muskarca koji je iznenada napustio svoj ustaljeni posao i obitelj te nestao. Spade mu ne moze uci u trag, ali nekoliko godina kasnije u nekom drugom gradu slucajno ga susretne u baru. Pod drugim imenom, covjek tamo vodi zivot sasvim slican onome od kojega je pobjegao (stalan dosadan posao, nova zena i djeca). - Medjutim, usprkos toj slicnosti, covjek je uvjeren kako njegovo pocinjanje ispocetka nije bilo uzaludno, da je posve bilo vrijedno truda pokidati sve veze i poceti nov zivot... Mozda je ista stvar i s prelazom od realnog socijalizma na realni kapitalizam u eks-komunistickim zemljama Istocne Evrope: usprkos izdanim entuzijasticnim ocekivanjima, nesto se u medjuvremenu JEST odigralo, u prelazu samom, i u tom dogadjaju koji se zbio izmedju, u tom "nestajucem posredniku", u tom trenutku demokratskog zanosa, odusevljenja, trebamo locirati kljucnu dimenziju zbrisanu potonjom kapitalistickom normalizacijom.

Jasno je da su buntovne mase u DDR-u, Poljskoj i Cehoslovackoj "zeljele nesto drugo", utopijski objekt nemoguce punine, opisan nizom imena ("solidarnost", "ljudska prava" itd.), a NE ono sto su doista dobile. Dvije su moguce reakcije na taj jaz izmedju ocekivanja i realnosti; najbolji nacin da ih zahvatimo jest referenca na poznatu opoziciju lude [fool] i hulje [knave]. Luda je budalas, dvorski saljivdzija kome je dopusteno reci istinu upravo zato sto je "performativna snaga" (socio-politicka djelotvornost) njegova govora suspendirana; hulja je cinik koji otvoreno izgovara istinu, prevarant koji otvoreno iskazivanje svoje pokvarenosti zeli prodati pod iskrenost, prevarant koji priznaje potrebu za nelegitimnom represijom radi odrzanja socijalne stabilnosti. Nakon pada socijalizma, hulja je neokonzervativni zagovornik slobodnog trzista, koji okrutno odbija sve forme drustvene solidarnosti kao kontraproduktivni sentimentalizam, dok je luda mulitikulturalisticki "radikalni" drustveni kriticar koji svojim ludistickim postupcima koji bi trebali "subvertirati" postojeci poredak, u stvari sluzi kao njegova nadopuna. U slucaju Istocne Evrope, hulja odbacuje projekt "treceg puta" Novog Foruma u bivsoj DDR kao beznadezno zastarjelu utopiju i nagoni nas da prihvatimo okrutnu realnost trzista, dok luda inzistira na tome da je slom socijalizma stvarno otvorio Treci Put, mogucnost koju zapadna kolonizacija Istoka ostavlja neiskoristenom  Wink Wink Wink Wink Wink Shocked 
Milan
Milan

Broj poruka : 7174
Datum upisa : 26.06.2008

http://www.yu centar tito

Nazad na vrh Ići dole

Sedi kec Aleksandre Vucicu ! - Page 3 Empty Pozdrav iz Vucicevog "zavicaja"

Počalji  Milan taj Pon Maj 12, 2014 3:35 pm

da [neregistrovani] (12. 05. 2014, 12:22:10)
svasta
prije ce biti da ga je bakir svjesno izbjegao. vucic ne moze ni jednom bosnjackom politicaru donijeti predizborne poene..pa to je cetnik kao i nikolic koji je sa sarajevskih brda pucao po sarajevu. dok odradi posao za zapad i njega ce pred sud. sve je dokumentovano. nista novo u srbiji...sve vladare ili sami ubiju ili izruce kad za to dodje vrijeme  pirat pirat pirat Shocked 
Milan
Milan

Broj poruka : 7174
Datum upisa : 26.06.2008

http://www.yu centar tito

Nazad na vrh Ići dole

Sedi kec Aleksandre Vucicu ! - Page 3 Empty " dokle tako"...?

Počalji  Milan taj Čet Maj 15, 2014 1:39 pm

Milan
Milan

Broj poruka : 7174
Datum upisa : 26.06.2008

http://www.yu centar tito

Nazad na vrh Ići dole

Sedi kec Aleksandre Vucicu ! - Page 3 Empty kako je vodjena TV kampanja "La kampanela"

Počalji  Milan taj Pet Maj 16, 2014 11:53 am

Zavrsni udarac,pardon,pardon "racun per 31.12.2014 godine"
Nekada davno, neizbezno "na brdovotom balkanu ",
"mladi bosanac","dragovoljac", danas "snesko belic", Aleksandar Vucic,
mladi radikal,usancio se u Jevrejskom groblju u Sarajevu, sa "vojvodom
Aleksicem", da brani Srpski nacionalni interes iz Jevrejskog groblja,
kako bi "domaca i svetska javnost", osudile Muslimane "za
holokaust"..hm,hmm..sto se nije dogodilo, usledilo je "takticko
povlacenje" na "rezevni polozaj na Pale, kod cerke cuvenog Dr Dabica..po
sistemu "TV stanica,Vuk i Danica"..konacno je ,dokazani borac, uskocio u
SRS. "Snesko belic", je "davnih godina", na predizbornom pojavljivanju
na RTS, ushiceno, ispricao anegdotu vezanu za njegovog "geografskog i
ekonomskog idola", Milana Stojadinovica,kako nemci nisu mogli da ga
podmite mercedesom. A, onda je,istorija i vreme stalo, pa se pre ne vise
od pet dana, oglasila i "kosovka devojka", "guvernanta"..sa cela (ne)Narodne banbke
"vostale Serbije", sa pricom, pravdajuci gest "sneska belica", navodeci
gest Velmar Jankovica, kako je pohvalio cak i jednog
demokratu...itd..danas u TV emisiji.."njihova kafa sa njihovim Djukom"
KCN, Djuka, nekadasnji "PA" SRS, zabrinuto pita
jednu gledateljku tv emisije, na telefonskoj liniji,naravno zabrinuto.." zar vi milsite da je Milanu Nedicu bilo lako, sa prozorom bez resetaka" ?... Naravno da
nije, viknem ja u TV ekran, kukavicama nije lako ni sa samim sobom, a
kamoli sa sa svojim prijateljima a narodnim neprijateljima. Njihov
prethodnik, na vclasti, Milosevic je jednom rekao "Srbija se nece
saginjati"..a, zabrinuti "otac Srpskog i SrBskog naroda graknu, hoce,
nece se saginjati, pognuce se malo"...i, povuce se u "tesku sutnju za
javnost". Moramo priznati, da u Hagu, nije tako lose, izraubovani
"savezici" su mnogo gore prosli u Blajburgu, kako "sa ove,tako i druge
strane YU granice"
Milan
Milan

Broj poruka : 7174
Datum upisa : 26.06.2008

http://www.yu centar tito

Nazad na vrh Ići dole

Sedi kec Aleksandre Vucicu ! - Page 3 Empty Jovo Bakic

Počalji  Milan taj Sre Maj 21, 2014 1:06 pm

...."Međutim, činjenica da su dve od šest država naslednica SFRJ morale da pozovu u pomoć NATO zorno pokazuje koliko su razbijanjem Jugoslavije na gubitku neke od bivših jugoslovenskih republika. Nekada je u slučaju elementarnih nepogoda JNA priskakala u pomoć građanstvu, a da je niko u pomoć nije morao zvati. Radilo se o zadatku domaće vojske koja je, uprkos brojnim ozbiljnim manama, u takvim situacijama bila vrlo efikasna. Doista se pisac ovih redaka ne seća da su tadašnji spasioci dolazili u situaciju da zapomažu kako bi ih neko iz smeta izvukao...."  Cool Cool Cool Cool Cool Cool Question 
Milan
Milan

Broj poruka : 7174
Datum upisa : 26.06.2008

http://www.yu centar tito

Nazad na vrh Ići dole

Sedi kec Aleksandre Vucicu ! - Page 3 Empty Re: Sedi kec Aleksandre Vucicu !

Počalji  Milan taj Pet Maj 23, 2014 7:30 pm

Naime, porodica S. Đ, heroja iz Obrenovca koji je preminuo pokušavajući da spase tri osobe koje su se našle u automobilu u trenutku kada je bujica vode počela da prekriva ovo mesto, ceo dan razmišlja da li će telo nesrećnog čoveka uopšte biti dopremnjeno do Obrenovca.
Naime, nakon što je ekipa spasilaca pronašla telo S. Đ, njegovo telo preneseno je na Bežanijsko groblje. Tokom jučerašnjeg dana, njegov sin A. Đ. pozvan je radi identifikacije tela. Tom prilikom rečeno mu je da će sve troškove (kovčega, transporta i hladnjače) pokriva JKP “Pogrebne usluge” i da je njihovo samo da organizuju sahranu. Prilikom izbora kovčega, kako A. Đ. kaže savetovano mu je da uzme veći, jer je telo pokojnika bilo pod vodom tri dana.
A. Đ, od tada u miru organizuje sahranu svoga oca. Međutim, tu tugu i mir danas je prekinuo poziv radnika iz “Pogrebnih usluga”, koji je sagovorniku "Telegrafa" rekao da “neće dobiti telo, dok ne plati 20.000 dinara”.
- Danas nas je zvao neki čovek i rekao da nećemo dobiti telo dok ne uplatimo 20.000 dinara. Nije nam jasno, šta treba da uplatimo, ako nam je već rečeno da su svi troškovi pokriveni – kaže sagovornik.
Dok unezvereno ovo govori, objašnjava da čak i da ima da plati, do tog novca trenutni ne bi mogao da stigne jer banke u Obrenovcu ne rade, kao ni bankomati, a u ovaj grad ulazi se isključivo po pozivu i u pratnji MUP-a. Navodi i da pored svega što su izgubili, 20.000 dinara nije novac koji je lako sakupiti.
S druge strane, nadležni iz JKP “Pogreben usluge” kažu da je novac koji je ovoj porodici tražen trebalo da pokrije troškove opreme, jer je porodica birala bolju i skuplju opremu od one koje ovo preduzeće pokriva.
- JKP “Pogrebne usluge” pokriva troškove kovčega, prevoza, smešataja u hladnjače. Pojedine porodice biraju bolju opremu i troškove te opreme moraju da pokriju, što im se i predoči. Naše jeste da snosimo prosečne, ali ne i ekskluzivne troškove – kaže direktor preduzeća Dragan Batovski.
Ovo je kako kaže, bio slučaj i sa pomenutom porodicom. Međutim, shodno situaciji u kojoj se ova porodica našla, i situaciji koja je zadesla Obrenovac, ovaj put,preduzeće će napraviti izuzetak i ovoj porodici dodatni troškovi neće biti naplaćeni.
Milan
Milan

Broj poruka : 7174
Datum upisa : 26.06.2008

http://www.yu centar tito

Nazad na vrh Ići dole

Sedi kec Aleksandre Vucicu ! - Page 3 Empty Vucicevi nekada "humanitarci"...?

Počalji  Milan taj Sub Maj 24, 2014 12:50 pm

Izdao RSK pa sada " se izdaje sebe u Vojvodini"..ili je mozda "sonda".
......................................................................................................
Mirko Pajčin, poznatiji kao Baja Mali Knindža, nastupiće u subotu, 11. januara, u jednoj od kafana na Paliću. Poznat po svom multičetničkom pristupu, kojim dominira želja za istrebljenjem svega što nije srpsko a i onoga što je „pogrešno srpsko“, Knindža će tako uveseljavati multietnički Palić.
U svojim pesmama Knindža se uglavnom okreće veličanju „srpstva“ i srpske „istorije“, kao i ljubavi prema primitivizmu, ženama i alkoholu. Popularnost je stekao ratnih devedesetih godina, kada je popularizovao Radovana Karadžića, a za Vojislava Šešelja i njegovu Srpsku radikalnu stranku snimio je album pod nazivom „Srpskim radikalima“ i često je pevao i na njihovim mitinizima. Nepoznato je da li će sada možda snimiti album „Srpskim naprednjacima“, ali postoje i takve indicije.
Baja Mali Knindža imao je uspešnu muzičko-kafansku saradnju i sa pevačem Borom Čorbom. Iako u jednoj od svojih pesama tvrdi da „ne može ravnica sa planinom“, eto nama Baje na Paliću, sa „ratno-rodoljubivim“ pesničkim opusom, poput ovoga „stiha“:

„Moj je tata zločinac iz rata, vi se potrudite pa ga osudite…“  affraid affraid affraid affraid Embarassed 
Milan
Milan

Broj poruka : 7174
Datum upisa : 26.06.2008

http://www.yu centar tito

Nazad na vrh Ići dole

Sedi kec Aleksandre Vucicu ! - Page 3 Empty Valjda znaju sta pisu

Počalji  Milan taj Sub Maj 24, 2014 8:48 pm

Судија Врховног касационог суда Вида Петровић Шкеро објашњава да највећу одговорност носе новинари професионалци који објављују непроверене вести, нарочито када су у питању људски животи.
Заштитник грађана Саша Јанковић је рекао да је још прерано за његову реакцију:
- Немам овлашћења да коментаришем рад тужилаштва, али је мој став одраније да свако ко на интернету почини кривично дело, за то мора и да одговара. Ја не знам шта су ти људи писали, нисам добио ниједну представку грађана тако да још не могу да причам о томе – каже Јанковић.
После обарања патриотских сајтова, када су ове 2014. године један по један падали па се након 5-10 дана мукотрпно враћали на нет (facebookreporter.org, dverisrpske.com,vozd.in.rs, drugastrana.net, standard.rs, vaseljenska.com), полицијска држава је схватила да само обарање сајтова не помаже, па су сад покренули и праве репресивне методе.
Драги Вучићу, кат-тад ћеш отићи са власти, сети се Тадића, и кад-тад ће патриоте доћи на власт. Тада ће те чекати суђење за издају Косова, без обзира да ли ћеш предходно ухапсити и осудити Чучковића за изазивање смртне опасности по Обреновчане или не.
То ћу говорити иако ме пронађу и ухапсе другови у плавом.

Власник и уредник “Вожда”
Milan
Milan

Broj poruka : 7174
Datum upisa : 26.06.2008

http://www.yu centar tito

Nazad na vrh Ići dole

Sedi kec Aleksandre Vucicu ! - Page 3 Empty Re: Sedi kec Aleksandre Vucicu !

Počalji  Milan taj Sub Maj 31, 2014 5:19 pm

Punih šest dana od petka 16. maja do sledećeg četvrtka uveravali su me da mi je majka evakuisana i smeštena na Beogradskom sajmu, kao i da nema potrebe da dolazim iz Austrije ranije no što sam planirala. Garantovali su mi da je iz Zabrežja prebačena u Rojkovac, odatle u prihvatilište, da je živa, da su bili u kući i da ona sigurno nije tamo. Međutim, kada sam došla našla sam je u predsoblju, unakaženu. Utopila se, a životinje su nastavile da je jedu – priča njena ćerka Svetlana Mišković koja je zastrašujući prizor zatekla 22. maja, po povratku u Srbiju.  Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Twisted Evil 
Milan
Milan

Broj poruka : 7174
Datum upisa : 26.06.2008

http://www.yu centar tito

Nazad na vrh Ići dole

Sedi kec Aleksandre Vucicu ! - Page 3 Empty Aleksandar Vucic i Bogoljub Karic sedi kec !

Počalji  Milan taj Pon Jun 02, 2014 2:43 pm

Nemački časopis objavio tekst o srpskim narodnjacima uz naslov

"Muzika za idiote: Uspon i pad srpskog turbo-folka"

 Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Wink Twisted Evil 
Milan
Milan

Broj poruka : 7174
Datum upisa : 26.06.2008

http://www.yu centar tito

Nazad na vrh Ići dole

Sedi kec Aleksandre Vucicu ! - Page 3 Empty Re: Sedi kec Aleksandre Vucicu !

Počalji  Sponsored content


Sponsored content


Nazad na vrh Ići dole

Strana 3 od 11 Prethodni  1, 2, 3, 4 ... 9, 10, 11  Sledeći

Nazad na vrh


 
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu