FORUM - Web magazin KOMUNISTI
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Sedi kec Aleksandre Vucicu !

Strana 7 od 11 Prethodni  1, 2, 3 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11  Sledeći

Ići dole

Sedi kec Aleksandre Vucicu ! - Page 7 Empty Re: Sedi kec Aleksandre Vucicu !

Počalji  Milan taj Pet Apr 10, 2015 10:40 pm

G. Kara-Đorđe zauzima predsedničko mesto i daje reč gospodinu Glavašu.

G. Glavaš: - Braćo! Stanje naše braće postalo je do krajnosti nesnošljivo, i mi smo pozvani da razmislimo o merama koje treba preduzeti da bi se našoj porobljenoj i namučenoj braći pomoglo. Doduše, mi sa puno pouzdanja i poverenja možemo gledati u Evropu, utoliko pre, što nas je ona, u plemenitoj težnji da održi mir na Balkanu, ubedila da time, što nas Turci ubijaju i natiču na kočeve, nisu nikakva naša nacionalna prava povređena. (Tako je! affraid ). Stoga ja, braćo, predlažem da se donese jedna rezolucija u kojoj bi se izjavilo gnušanje prema zverstvima koja se čine prema nama, i da se pozove vlada da preduzme energične mere za zaštitu srpskoga življa!"
Milan
Milan

Broj poruka : 7174
Datum upisa : 26.06.2008

http://www.yu centar tito

Nazad na vrh Ići dole

Sedi kec Aleksandre Vucicu ! - Page 7 Empty Re: Sedi kec Aleksandre Vucicu !

Počalji  Milan taj Ned Apr 26, 2015 5:53 pm

Rečeno mi je da ne guram nos gde mi nije mesto jer ima ko da brine da li je to ugalj ili blato. Na moju konstataciju da je to sramota, meni i mojim kolegama je dobronamerno savetovano da se pravimo da nismo videli koje je đubre istovareno umesto uglja. Mi smo dva dana molili da se uradi analiza, jer smo sumnjali da ta masa ima i loše hemijske karakteristike. To je i urađeno, ali mi smo prebačeni na manje plaćena radna mesta jer smo mnogo podigli prašinu oko svega. I laik bi video da smo umesto uglja za proizvodnju struje dobili otpad, ali svi su se pravili ludi. To se dešavalo oko 20. decembra, a mi smo posle Nove godine premešteni na manje plaćena radna mesta - tvrdi naš sagovornik. affraid affraid affraid affraid Embarassed Twisted Evil
Milan
Milan

Broj poruka : 7174
Datum upisa : 26.06.2008

http://www.yu centar tito

Nazad na vrh Ići dole

Sedi kec Aleksandre Vucicu ! - Page 7 Empty himna "bajcetina"..?

Počalji  Milan taj Pet Maj 01, 2015 1:46 pm

Drugarska se pesma ori
Pesma koja slavi rad
Srce gromko nek nam zbori
Da nam živi, živi rad!!!

Podignimo u vis čela
Mi - junaci rada svog,
Naša biće zemlja cela,
Da nam živi, živi rad!

U divljaka luk i strela,
Železnica, selo i grad,
To su naših ruku dela,
Da nam živi, živi rad!!!
Milan
Milan

Broj poruka : 7174
Datum upisa : 26.06.2008

http://www.yu centar tito

Nazad na vrh Ići dole

Sedi kec Aleksandre Vucicu ! - Page 7 Empty Soumen Vucic..?

Počalji  Milan taj Pet Maj 01, 2015 9:56 pm

BEOGRAD - Zvuči neverovatno, ali Srbija, kao nijedna druga država na svetu, ima oko 26.000 sindikata. Ako je suditi po ovom broju, radnici ne moraju da brinu jer za njihova prava ima ko da se bori.

Međutim, u realnosti je stanje drugačije. Istoričar Momčilo Pavlović kaže da su prava radnika danas manja nego što su bila pre više od 110 godina, kada je u Srbiji otpočelo sindikalno organizovanje radi boljeg statusa radničke klase. On ocenjuje da smo, iako su prava radnika regulisana zakonima, svedoci bezdušne i primitivne eksploatacije, surovog tretiranja i neprijavljivanja zaposlenih i umanjivanja zarada.

Osiromašeni

- Prosečna nadnica u Srbiji je 1908. godine za muškarce iznosila od 1,45 do dva dinara. Hleb je koštao 0,21 dinar, kilogram svinjetine 0,51, a govedine 0,58 dinara. Primenite ovu formulu na današnju prosečnu nadnicu, na primer, prosvetnog radnika, pa vidite da li može da kupi četiri kilograma svinjetine. Da ne govorim o radnicima koji primaju 200 evra platu. Po tome ćete videti gde su današnji prosvetni radnici, a oni nisu obični radnici, i koliko smo odmakli u odnosu na 1908 - navodi Pavlović.
Milan
Milan

Broj poruka : 7174
Datum upisa : 26.06.2008

http://www.yu centar tito

Nazad na vrh Ići dole

Sedi kec Aleksandre Vucicu ! - Page 7 Empty Re: Sedi kec Aleksandre Vucicu !

Počalji  Milan taj Ned Maj 03, 2015 11:39 am

Zrenjaninski socijalni forum organizovao je danas u tom gradu protestni skup levičarskih organizacija iz cele Srbije povodom Međunarodnog praznika rada.

U proglasu koji je potpisalo dvadeset organizacija ističe se da su radnička prava danas u Srbiji na najnižem nivou u poslednjih sedamdeset godina. Levičari okupljeni u Zrenjaninu smatraju da je privatizacija provereni recept za uništavanje preduzeća, te da se aktuelna Vlada Srbije mora sprečiti da nastavi sa ovakvim kastrofalnim konceptom ekonomske politike.

Kako je rečeno, neophodno je raskidanje aranžmana sa MMF, poništavanje dosadašnjih privatizacija, zaustavljanje otpuštanja u javnom sektoru i daljeg uništavanja zdravstvenog i obrazovanog sistema, kulture i socijalnih institucija. Sa skupa je poručeno i da plate i penzije moraju biti vraćene na raniji nivo.

Učesnici su uputili poziv svima koji su osiromašili tokom poslednjih dvadeset pet godina da se priljuče Levom samitu Srbije, koji okuplja različite levičarske i antikapitalističke grupe.

Program je počeo nastupom horskog i instrumentalnog sastava Horkestar, a potom je prikazan film “Obrani berači”, koji govori o tome kako su žene primorane da rade preko studenskih zadruga, jer poslodavci ne žele da ih prijave.

Na kraju skupa održana je tribina o neposrednim zadacima levice u Srbiji.

(Autonomija)
Milan
Milan

Broj poruka : 7174
Datum upisa : 26.06.2008

http://www.yu centar tito

Nazad na vrh Ići dole

Sedi kec Aleksandre Vucicu ! - Page 7 Empty "Brkiceva OZNA sve dozna"..?

Počalji  Milan taj Sub Maj 09, 2015 12:12 pm

Politika je prazna novina, praznih reči, koja veliča umobolnog premijera i njegove lopovluke diže pod nebesa. Naravno, Smajlovićeva se uvek javi, kada njoj Vođa javi. Ni za živu glavu nije opisala ulogu njegovog sina Danila affraid , koji je prošle godine krenuo na paradi ponosa da bije pedere Twisted Evil , a onda tata po njega poslao brata Andreja da ga smiri, i tako se sukobio sa onima koji su paradu obezbeđivali. Ona je žestoko osudila BIRN, istraživački portal koji je doveo u pitanje poslove Andreja Vučića.
Milan
Milan

Broj poruka : 7174
Datum upisa : 26.06.2008

http://www.yu centar tito

Nazad na vrh Ići dole

Sedi kec Aleksandre Vucicu ! - Page 7 Empty Re: Sedi kec Aleksandre Vucicu !

Počalji  Milan taj Sub Maj 09, 2015 12:39 pm

Vučićeva skandalozna izjava da će pokrenuti inicijativu za brisanje Kosova iz Ustava Srbije zarad evropskih integracije izgleda da nije posebno interesantna domaćim medijima – namerno ili slučajno, prosudite sami.

U tekstu se navodi da premijer Srbije, Aleksandar Vučić, “pokazuje znake” da će predložiti izmene Ustava kojima će se izbaciti odredba o Kosovu kao srpskoj pokrajini zarad sticanja članstva u Evropskoj uniji.

“Wall Street Journal” (WSJ) napominje da se Vučićeva vlada protivi priznavanju nezavisnosti Kosova, ali dodaje da bi ovaj potez olakšao proces priznavanja Kosova nekoj budućoj srpskoj administraciji.

Vučić je u intervjuu za WSJ još dodao da ne isključuje mogućnost izmene preambule Ustava u kojoj piše da je “Kosovo sastavni deo teritorije Srbije”.
- See more at: http://www.teleprompter.rs/skandal-vucic-u-intervjuu-za-wall-street-journal-najavio-brisanje-kosova-iz-ustava.html#sthash.1Xmnpc8R.dpuf affraid
Milan
Milan

Broj poruka : 7174
Datum upisa : 26.06.2008

http://www.yu centar tito

Nazad na vrh Ići dole

Sedi kec Aleksandre Vucicu ! - Page 7 Empty Re: Sedi kec Aleksandre Vucicu !

Počalji  Milan taj Ned Maj 24, 2015 11:22 pm

Срамна судска одлука о рехабилитацији не може поништити историјску истину да је на простору Југославије за време Другог Светског Рата постојао само један антифашистички нараодно-ослободилачки покрет који је предводила Комунистичка Партија Југославије са другом Титом на челу. Судски процес рехабилитације почео је пре неколико година. Прилоком сваког рочишта Комунистичке партије у Србији и друге антифашистичке организације, организовле су протесне скупове тим поводом и увек аргументовано истицале неморал и фарсу тог судског процеса.

Ако је нова антикомунистичка власт у Србији хтела да заиста преиспита исправност одлуке Суда донете 1946.године којом је ђенарал Дража Михаиловић осуђен на смрт стрељањем онда је требало да утврди који докази о његовим злочинима као команданта Југословенске војске у отџбини нису тачни а који јесу, а не да тежиште судског процеса о рехабилитацији буде на формално-правним пропустима судског процеса из 1946.године којих је можда и било.

Комунисти Србије су у више наврата писали у чему је суштинска разлика између политичког става руководства НОБ и Социјалистичке револуције и четничког равногорског покрета. Док је руководство КПЈ у свим својим политичким прогласима, почев од позива народима и народностима Југославије да се иде у оружану борбу против фашистичких окупатора и њихових квислинга, руководство четничког равногорског покрета је увек истицало да је њихов главни задатак борба против Комуниста и Народноослободилачке војске. Управо такав политички став четничког руководства већ крајем 1941.године одвео их је у отворену или прикривену сарадњу са фашистичким окупаторима и у злочине најчешће против сопственог народа. Ако се овај срамни догађај о рехабилитацији Драже Михаиловића стави и у контекст времена садашњег и актуелних економских и социјалних проблема у којима се држава Србија налази онда читава фарса о рехабилитацији симболички подсећа на познату серију господина Радоша Бајића “ Село гори а баба се чешља”, при чему село које гори представља државу Србију која је у општем економском и социјалном безнађу, а баба која се чешља представља владу Србије и њене тренутно најистакнутије руководиоце који замајавају осиромашене грађане који се боре за голо преживљавање са питањима која их уопште не занимају.

Комунисти на простору Југославије који су припремили, организовали и предводили антифашистички НОП никада нису крили да је једновремено уз НОБ спроведена и социјалистичка револуција чији резултат је било стварање једне од најпорсперитетнијих и најлепших држава света – СФРЈ. Зато ми остајемо верни слободарској Југословенској идеји која једина може вратити суверенитет, углед , просперитет, слободу и равноправност свих народа и народности на простору Југославије. Другим речима, Комунисти Србије не признају резултате разбијања Југославије и залажу се за њену реинтеграцију, ма колико да то у овом тренутку, обзиром на садашње неприлике у односима међу нашим народима и народностима делује нереално.

КОМУНИСТИ СРБИЈЕ.
Milan
Milan

Broj poruka : 7174
Datum upisa : 26.06.2008

http://www.yu centar tito

Nazad na vrh Ići dole

Sedi kec Aleksandre Vucicu ! - Page 7 Empty Nezaposleni u Srbiji.."prirodna prenaseljenost" ?

Počalji  Milan taj Uto Jun 02, 2015 6:37 pm

Za razliku od svojih prethodnika, braća Pedok vladama razvijenih zemalja daju predlog konkretne politike koju treba da zauzmu povodom ovog problema: Moraćete da odaberete koje ćete od nerazvijenih zemalja pomoći, a koje ćete pustiti da umru od gladi affraid . U najkraćem, preporučuju da deo siromašnih zemalja puste niz vodu; da one koje mogu da se održe na ivici preživljavanja ne pomažu i ostave ih da se grče u položaju „hodajućih ranjenika“; da pomognu samo onim zemljama čije stanovništvo može da preživi uz malu spoljnu pomoć.
Milan
Milan

Broj poruka : 7174
Datum upisa : 26.06.2008

http://www.yu centar tito

Nazad na vrh Ići dole

Sedi kec Aleksandre Vucicu ! - Page 7 Empty Re: Sedi kec Aleksandre Vucicu !

Počalji  Milan taj Ned Jun 07, 2015 1:22 am

Milan
Milan

Broj poruka : 7174
Datum upisa : 26.06.2008

http://www.yu centar tito

Nazad na vrh Ići dole

Sedi kec Aleksandre Vucicu ! - Page 7 Empty Re: Sedi kec Aleksandre Vucicu !

Počalji  Milan taj Uto Jun 16, 2015 1:27 pm

Шта би се десило кад би Норвешка рехабилитовала Квислинга, Француска Петена, Немачка Хитлера, Геринга, Гебелса, Ајхмана и многе друге злочинце, Словенија Рупника, Хрватска Павелића, Црна Гора Секулу Дрљевића? Куда би Европа и свет догурали тим путем?

Дижемо глас против нових покушаја срамне рехабилитације. И питамо има ли краја и куда то иде ова наша Србија – стоји у протесту СУБНОР-а Шумадије.
Подели ово:
Milan
Milan

Broj poruka : 7174
Datum upisa : 26.06.2008

http://www.yu centar tito

Nazad na vrh Ići dole

Sedi kec Aleksandre Vucicu ! - Page 7 Empty Re: Sedi kec Aleksandre Vucicu !

Počalji  Milan taj Sub Jan 09, 2016 1:23 pm

www.vojvodjanske novine. Atanasije Jeftic
Milan
Milan

Broj poruka : 7174
Datum upisa : 26.06.2008

http://www.yu centar tito

Nazad na vrh Ići dole

Sedi kec Aleksandre Vucicu ! - Page 7 Empty Re: Sedi kec Aleksandre Vucicu !

Počalji  Milan taj Sub Jan 09, 2016 1:24 pm

Milan
Milan

Broj poruka : 7174
Datum upisa : 26.06.2008

http://www.yu centar tito

Nazad na vrh Ići dole

Sedi kec Aleksandre Vucicu ! - Page 7 Empty "dokle tako"

Počalji  Milan taj Ned Maj 08, 2016 11:32 pm

Vaseljenska kucj "slucaj udovice Ruzice Djindjic"... Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil
Milan
Milan

Broj poruka : 7174
Datum upisa : 26.06.2008

http://www.yu centar tito

Nazad na vrh Ići dole

Sedi kec Aleksandre Vucicu ! - Page 7 Empty Hm,hmmm...samo visoko..?

Počalji  Milan taj Pet Maj 27, 2016 2:45 pm

Hmm,hmmm...posle "epohalne izjave", da si uradio vise za Srbiju, od Brozovog vremena, i vremena posle njega,neb irajuci sredstva u samo reklamerstvu,"vucjom gladju", ustremio si se sa "kamerom"bez stida i srama, i uguzio pored knjige zalosti SPS, za preminulim clanom Batom zivoinovicem..kada si u pitanji ti i tvoj"narcizam", nema te "ideologije" koju ne..ces da prihvatis, i obrlatis clanstvo koje te "vucjom gladju za radnim mestom i hlebom", prati na tvom put "slave"..Radikal, Naprednjak,levicar..."klecis ko starleta pred stranim faktorom".. Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil
Milan
Milan

Broj poruka : 7174
Datum upisa : 26.06.2008

http://www.yu centar tito

Nazad na vrh Ići dole

Sedi kec Aleksandre Vucicu ! - Page 7 Empty Beograd na vodi...?

Počalji  Milan taj Čet Jun 02, 2016 4:11 pm

Hm,hmm..kucaj Detroit avetinjski grad Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil
Milan
Milan

Broj poruka : 7174
Datum upisa : 26.06.2008

http://www.yu centar tito

Nazad na vrh Ići dole

Sedi kec Aleksandre Vucicu ! - Page 7 Empty Agencija za privredni registar?????

Počalji  Milan taj Sub Jun 11, 2016 9:12 pm

Hm,hmm..kucaj u Cacku registrovan cetnicki vojvodski saver affraid affraid affraid affraid
Milan
Milan

Broj poruka : 7174
Datum upisa : 26.06.2008

http://www.yu centar tito

Nazad na vrh Ići dole

Sedi kec Aleksandre Vucicu ! - Page 7 Empty Alo bre "domacine"

Počalji  Milan taj Ned Jun 19, 2016 10:24 pm

Hm,hmmm...zakoci malo, Srbija nije "prodavac fabrika",Srbija je prodavac traktora,kombajna, limova...ako si zaboravio sta su te ucili u "komunistickim skolama"...!!!!! Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil
Milan
Milan

Broj poruka : 7174
Datum upisa : 26.06.2008

http://www.yu centar tito

Nazad na vrh Ići dole

Sedi kec Aleksandre Vucicu ! - Page 7 Empty Mihajlo Medenica...:

Počalji  Milan taj Pet Jun 24, 2016 1:33 am

" kad, Aleksandar Vucic kine, Zorana Mihajlovic je tu, da popise ko nije rekao nazdravlje ".. Cool Cool Shocked Wink
Milan
Milan

Broj poruka : 7174
Datum upisa : 26.06.2008

http://www.yu centar tito

Nazad na vrh Ići dole

Sedi kec Aleksandre Vucicu ! - Page 7 Empty Sedi kec !

Počalji  Milan taj Sub Jun 25, 2016 4:18 pm

I, razmisli o upotrebi drzavne zastave, obelezja, na paradi "ponosa".."ponosito sred balkana", pod "budnim okom" Sinise Malog en company !! Shocked Shocked Shocked
Milan
Milan

Broj poruka : 7174
Datum upisa : 26.06.2008

http://www.yu centar tito

Nazad na vrh Ići dole

Sedi kec Aleksandre Vucicu ! - Page 7 Empty Odgovornost za javnu rec ?

Počalji  Milan taj Čet Avg 04, 2016 5:27 pm

Hm,hmm..drzis se za OLUJU, kao pijan plota i 250.000 prognanih, a radi se o ukupnom progonu od 800.000 iz RSK
Da li, ti stvarno verujes da je narod budala...? To je iz vremena tvoje Seseljeve,Tomine.."retorzije"..Komunisti, ako se vrate na vlast, ima da vam sude kao izdajnicima prve kategorije !!
Milan
Milan

Broj poruka : 7174
Datum upisa : 26.06.2008

http://www.yu centar tito

Nazad na vrh Ići dole

Sedi kec Aleksandre Vucicu ! - Page 7 Empty Dokle mediska "olimpijada"..?

Počalji  Milan taj Pet Avg 05, 2016 7:22 pm

Hm,hmm...umesto traktora i kombajna, Srbija stampa razne novine, tabloide, a po pravili "bez odgovornosti za javnu rec"..eto nam ga "srpski telegraf".."ekspres"...a, sve se svodi na "senzaciju".."vozi misko", i, grupom komentatora, koji se sele sa tabloida na tabloid,sa kanala na kanal.."probrani,sedjeni likovi".. Twisted Evil "na zapadu i u vostaloj Serbije, nista novo"!!! I, posle Vucica Vucic...."placi voljena zemljo"..?
Milan
Milan

Broj poruka : 7174
Datum upisa : 26.06.2008

http://www.yu centar tito

Nazad na vrh Ići dole

Sedi kec Aleksandre Vucicu ! - Page 7 Empty "teorijska postavka" !

Počalji  Milan taj Sre Avg 10, 2016 2:16 am

Ukoliko premijer i nova vlada, imaju dobre namere prema drzavi, i obzira prema narodu, potrebno je, da se javno ograde, i javno odbace "politicku ekonomiju po ucenju Nikolaa Velimirovica i skripta tarabica", sve rugoce da bude javna prevara u nizu ! Twisted Evil Twisted Evil
Milan
Milan

Broj poruka : 7174
Datum upisa : 26.06.2008

http://www.yu centar tito

Nazad na vrh Ići dole

Sedi kec Aleksandre Vucicu ! - Page 7 Empty Jedno pricas drugo radis..novu drvu gradis

Počalji  Milan taj Pet Sep 02, 2016 1:09 am

Hm,hmm...kucaj pa citaj :

1. krunski savet
2. vojvodski savet
3. kraljeve novine
4. Srpska kraljevska akademija nauka

Koga i sta to Srbija placa, van ustava i predlozenih troskova budzeta..?
Milan
Milan

Broj poruka : 7174
Datum upisa : 26.06.2008

http://www.yu centar tito

Nazad na vrh Ići dole

Sedi kec Aleksandre Vucicu ! - Page 7 Empty Re: Sedi kec Aleksandre Vucicu !

Počalji  Sponsored content


Sponsored content


Nazad na vrh Ići dole

Strana 7 od 11 Prethodni  1, 2, 3 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11  Sledeći

Nazad na vrh


 
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu