FORUM - Web magazin KOMUNISTI
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Komunisti

Ići dole

Komunisti Empty Komunisti

Počalji  Milan taj Ned Avg 04, 2013 5:24 pm

Savez Komunista Jugoslavije – Komunisti Crne Gore i Jugoslovenski komunisti Crne Gore donijeli su dana 25.09.2009. godine
O D L U K U
o spajanju u jedinstvenu partiju pod nazivom:
Jugoslovenska komunistička partija Crne Gore
I. Političke partije Savez Komunista Jugoslavije-Komunisti Crne Gore i Jugoslovenski Komunisti Crne Gore ujedinjujuju se u jedinstvenu partiju, koja će nastupati pod nazivom Jugoslovenska komunistička partija Crne Gore
II. Lice ovlašćeno za zastupanje Jugoslovenske komunističke partije Crne Gore je Radislav Stanišić iz Nikšića, Školska 5/16 JMBG 1206953260043.
III. Kongres ujedinjenja u jedinstvenu partiju Jugoslovenska komunistička partija Crne Gore održaće se, nakon pripreme Kongresa od strane ujedinjenih komunističkih partija, o čemu će se članovi i javnost naknadno obavijestiti.
O b r a z l o ž e n j e
Većina članstva komunističkih partija, već odavno je shvatila da je ujedinjenje komunista imperativ vremena u kojem živimo, da treba usaglasiti idejne i političke stavove po ključnim pitanjima, vezanim za sadašnjost i neposrednu budućnost, napravili JEDINSTVENU IDEJNU PLATFORMU, čijim usvajanjem bi bio otvoren put ka ujedinjenju svih komunista, koji bi samo ujedinjeni bili u stanju da ponovo preuzmu istorijsku odgovornost i ulogu AVANGARDE RADNIČKE KLASE u Crnoj Gori.
Za KOMUNISTE CRNE GORE jedan od prioriteta je reafirmacija lika i ugleda komunista kod građana Crne Gore, uspostavljanje saradnje sa komunističkim i radničkim partijama u svijetu, a naročito u bivšim jugoslovenskim republikama, borba protiv svih oblika političkog, ekonomskog, kulturnog i vojnog porobljavanja, koje sadašnji nosioci vlasti i vlasnici mega kapitala sprovode putem globalizacije, tranzicije i pljačkaške privatizacije.
Komunisti Crne Gore očekuju političku podršku ideji ujedinjenja od bratskih komunističkih partija I radničkih partija iz bivših jugoslovenskih republika, kao i svih bratskih KP i RP iz Evrope i Svijeta.
Bez obzira na sadašnje loše stanje u društvu i za nas nepovoljan odnos snaga na javnoj političkoj sceni, komunisti nemaju nikakvog razloga da sumnjaju u ispravnost svojih ideja.
Naprotiv, sadašnje stanje u svjetskoj politici i ekonomiji dokazuje, da su komunističke ideje i dalje superiorne.
Zato,KONGRES UJEDINJENJA KOMUNISTA CRNE GORE treba da označi istorijski početak ponovnog ujedinjenja svih komunista u JEDINSTVENU REVOLUCIONARNU MARKSISTIČKO-LENJINISTIČKU PARTIJU CRNE GORE, sposobnu da preuzme svoj dio istorijske odgovornosti pred Radničkom klasom i građanima Crne Gore, prije svega, za one naraštaje koji dolaze, za jednu bolju, prosperitetnu i naprednu Crnu Goru.

Milan
Milan

Broj poruka : 7174
Datum upisa : 26.06.2008

http://www.yu centar tito

Nazad na vrh Ići dole

Komunisti Empty Slava mu i hvala

Počalji  Milan taj Sre Maj 14, 2014 1:45 pm

Milan
Milan

Broj poruka : 7174
Datum upisa : 26.06.2008

http://www.yu centar tito

Nazad na vrh Ići dole

Komunisti Empty Re: Komunisti

Počalji  Milan taj Pet Avg 29, 2014 12:47 pm

Milan
Milan

Broj poruka : 7174
Datum upisa : 26.06.2008

http://www.yu centar tito

Nazad na vrh Ići dole

Komunisti Empty ..

Počalji  Milan taj Sub Dec 16, 2017 7:56 pm

Hm,hmm..uvodjenjem,nove demokratije,,mnogi,linkovi " nece da moze"
http.www.niksic.nekad.dozivljeno.prozivljeno
Milan
Milan

Broj poruka : 7174
Datum upisa : 26.06.2008

http://www.yu centar tito

Nazad na vrh Ići dole

Komunisti Empty Re: Komunisti

Počalji  Sponsored content


Sponsored content


Nazad na vrh Ići dole

Nazad na vrh


 
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu