FORUM - Web magazin KOMUNISTI
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

DOBRO DOSLI U NASE REDOVE,

Ići dole

DOBRO DOSLI U NASE REDOVE, Empty DOBRO DOSLI U NASE REDOVE,

Počalji  Milan taj Pet Dec 03, 2010 8:20 pm

Kao clanovi,kao simpatizeri, kao iskreni levicari, moralno, politicki i zakonski postojimo, registrovana partija iskrenih ljudi !
Milan
Milan

Broj poruka : 7174
Datum upisa : 26.06.2008

http://www.yu centar tito

Nazad na vrh Ići dole

DOBRO DOSLI U NASE REDOVE, Empty Insert, vezano za registraciju nove KP...

Počalji  Milan taj Pet Dec 03, 2010 8:37 pm

Partija Komunisti Srbije i dalje čvrsto stoji na stanovištu da je ujedinjenje svih komunističkih snaga u Srbiji imperativ vremena u kome živimo!

To se može i mora ostvariti na jasnim marksističko – lenjinističkim pozicijama, na aktuelnim političkim, ekonomskim i socijalnim zadacima vremena sadašnjeg, na realnoj i osmišljenoj klasnoj borbi, na čvrstoj antiimperijalističkoj orijentaciji, protiv ulaska u evropsku uniju čiji temelji su liberalni kapitalizam i naročito protiv ulaska u NATO pakt koji predstavlja udarnu pesnicu svtskog imperijalizma i vlasnika mega kapitala.

Mi verujemo da je neophodno u što skorije vreme obezbediti permanentnu koordinaciju komunističkih i radničkih partija na jugoslovenskom prostoru, što se može postići formiranjem Koordinacionog tela, koje bi bilo u permanentnom radu. Takođe se podrazumeva čvrsta saradnja na balkanskom, evropskom i svetskom nivou komunističkih i radničkih partija i pristupanja formiranju PETE KOMUNISTIČKE INTERNACIONALE.

Na kraju želimo istaći da svi nesporazumi pa i neki neprijatni incidenti u našim odnosima nebi smeli da nas spreče u ostvarivanju strateškog komunističkog cilja, a to je ujedinjenje svih komunista u Srbiji i na jugoslovenskim prostorima. Zato ističemo da je Radna grupa CK KS spremna za razgovore sa predstavnicima Komunističke partije u osnivanju.

U očekivanju vašeg poziva za razgovore, drugarski vas pozdravljamo!

Beograd, 14. O8. 2010. God. Predsednik Radne grupe za razgovore CK KS

Svetozar Markanović

Milan
Milan

Broj poruka : 7174
Datum upisa : 26.06.2008

http://www.yu centar tito

Nazad na vrh Ići dole

Nazad na vrh


 
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu