FORUM - Web magazin KOMUNISTI
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

SAVEZ KOMUNISTICKE OMLADINE JUGOSLAVIJE

Ići dole

SAVEZ KOMUNISTICKE OMLADINE JUGOSLAVIJE Empty SAVEZ KOMUNISTICKE OMLADINE JUGOSLAVIJE

Počalji  Milan taj Sub Dec 19, 2009 3:25 pm

1.)http://www.skoj.org.rs/

2.) http://mkbih.forumotion.com/

3.) DOPISITE AKO ZNATE...!
Milan
Milan

Broj poruka : 7174
Datum upisa : 26.06.2008

http://www.yu centar tito

Nazad na vrh Ići dole

SAVEZ KOMUNISTICKE OMLADINE JUGOSLAVIJE Empty OBAVESTENJE...

Počalji  Milan taj Pon Dec 06, 2010 4:09 pm

Predati potpisi za formiranje Komunističke partije

Inicijativni Odbor za osnivanje Komunističke partije (KP), predvođen Josipom Joškom Brozom, predao je danas u Beogradu Ministarstvu za državnu upravu i lokalnu samoupravu 12.000 potpisa za osnivanje te političke stranke
Broz je, nakon predaje potpisa u minut do 12, istakao da će ciljevi Komunističke partije biti vraćanje dostojanstva narodu, obnavljanje starog sistema vrednosti, socijalno i ekonomsko povezivanje sa zemljama bivše Jugoslavije, kao i moguća saradnja sa Evropskom unijom (EU).
"Želimo da vratimo dostojanstvo narodu, da pomognemo mladima da se školuju, starima da se leče, penzionerima da primaju plate, a i da ujedinimo sve leve snage u Srbije, što smo već delom i uspeli bez obzira na to što je bilo 14 komunističkih partija", rekao je unuk nekadašnjeg dozivotnog predsednika SFRJ Josipa Broza Tita.
Govoreći pred nekoliko desetina članova i pristalica KP-a, Broz je najavio izlazak partije na lokalne i parlamentarne izbore i neminovnost saradnje sa EU.
"Mi smo bili deo Evropske unije i ranije, sarađivaćemo sa svakim ko nam postavi uslove koji odgovaraju našem narodu. Trenutno nam postavljaju neke uslove koji su bezveze. Zašto ne insistiraju da uvedemo propise koji uređuju da je žena zaštićena kao majka, već neke druge koji pokazuju da ima nije ni stalo da mi uđemo u EU", kazao je on.
Predaju potpisa za registraciju KP-a negodovanjem su propratili, kako su sebe predstavili, aktivisti "SKOJ-a", koji su pokličima "dole lažni komunisti" i "bando buržujska" nekoliko puta prekidali Brozovo obraćanje medijima ispred zgrade Ministarstva.
On se osvrnuo na njihovo prisustvo ističući da ima ljudi koji se ne slažu sa formiranjem nove partije i koji će, prema njegovim rečima, "vremenom shvatiti da radimo u njihovu korist".
Odgovarajući na pitanja u vezi sa stavom partije o eventualnom ponovnom ujedinjenju zemalja bivše Jugoslavije, Broz je poručio da je neophodno socijalno i ekonomsko udruživanje tih zemalja, bez obzira na to što smatra da se "političke granice u regionu neće menjati".
"Stavaranje zajednice je projekat koji već izvodi Evropska unija.
Mora postojati neka asocijacija u regionu jer jedni bez drugih ne možemo", istakao je Broz.
Komunistička partija će, kako je najavljeno, braniti lik i delo Josipa Broza Tita, kao i tekovine Narodno-oslobodilačke borbe, i insistirati na pomirenju naroda.
"Radićemo na tome da napravimo neko pomirenje, svako može biti član partije, bez obzira na veroispovest i nacionalnu opredeljenost. Nema vise živih ni partizana ni četnika, dajte da pomirimo narod i krenemo u borbu za bolji život", zaključio je Broz.


Milan
Milan

Broj poruka : 7174
Datum upisa : 26.06.2008

http://www.yu centar tito

Nazad na vrh Ići dole

SAVEZ KOMUNISTICKE OMLADINE JUGOSLAVIJE Empty ????? a ??

Počalji  Milan taj Čet Dec 23, 2010 3:44 pm

Milan
Milan

Broj poruka : 7174
Datum upisa : 26.06.2008

http://www.yu centar tito

Nazad na vrh Ići dole

SAVEZ KOMUNISTICKE OMLADINE JUGOSLAVIJE Empty Re: SAVEZ KOMUNISTICKE OMLADINE JUGOSLAVIJE

Počalji  Sponsored content


Sponsored content


Nazad na vrh Ići dole

Nazad na vrh


 
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu